|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
Stan: Niegrający
|
![]() Witam. Mam pytanie otóż mam 33 knighta (Broń: Crystal Sword (35 attack 26 def 2 handed) czy mugłbym zsolować dragona? Skille: 55 sword def 50 (wiem że słabe ale nienawidze trenienia
![]() Oraz nasuwa mi sie pytanie co do skilli gdzie mógłbym trenować mając skill 55/50? (oczywiście trening knifem). Pozdro. Maki98 =] ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Lidzbark
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 51
Skille: 71/70
Poziom mag.: 49
|
![]() A jaka tarcza Podaj całe Eq.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() Smoka spokojnie pokonasz, choć przez tak żałosne skille, może zejść strasznie dożo uhow. Jeden bp w zupełności wystarczy. Masz lvl na bsa, a nie pamiętam jakie ma staty, lecz jeśli jest lepszy od cristal sworda to go zabierz.
Z treningiem jest gorsza sprawa. Skille 60/60 to minimum nawet dla nietreniacego kiny. Powiedz jaka masz tarcze, lecz przy takim shieldingu, nawet z mmsem slime za mocno by cię biły. Niestety do 60/60 musisz pomęczyć sie na minosach (senja jest dobrym miejscem). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co tarcza jak ma broń dwuręczną?
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki wielkie
![]() ps. czy jakbym miał skille np 65/65 mógłbym już huncic dragi? (level przewidywany to tak około 45 ~~) ![]() ![]() @Edit: Giant Sword od którego lvla jest? Oraz żeby mieć ten 45 będę musiał expić i tak nazuwa sie 2 pytanie, gdzie mugłbym expić kiną wymienionym wyżej? (tarcza dragon shield i fire sword) oraz gdzie moge znaleźć pojedynczy resp draga? (żeby mi inne nie przybiegały)
![]() ![]() http://s5.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=66300 << Ghazbran Na Antice kliknij a nie pożałujesz ![]() Ostatnio edytowany przez maki98 - 15-07-2007 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
b) Ja na 24 lvl z k-axe (mając mniejszy lvl niż wymagany!) na skillu 60 spokojnie zsolowałem... 66/65, headchopper, 39 lvl, średnio na draga 1-2 UH, zdecydowanie nieopłacalnie. Ale 75/75 pewnie starczy, zwłaszcza na tym 50/55/60+ lvl z odpowiednio wh/gs/dl.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 15-07-2007 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki Lasooch! Temat do zamknięcia.
![]() ![]()