|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: nie wiadomo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moderator of Sound
Świat: OTS
![]() |
![]() Tak to może to dużo potrwać, ale od czego mają swoich ludzi. Zresztą tak jak ktoś tam poprzedni mówił od czego są konkursy, niech ktoś zrobi full dużą piekną mapa onia ją sprawdzą i cośdorzucą i po krzyku, pomysł nie jest idealny, ale może warto spróbwać, ich decyzje są dosyć ważne dla całego ogółu, że powinni rozważyć dużo opcji.
|
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() to bylby dobry pomysl dali by programik jak zrobic co sie ma respic itd. Najlepsze 3 mapki = pacc za free 90 dni (przypusmy)
Ale wiecie marzenia...
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Tutaj
Imię: Harcoral Zarthun
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
![]() |
![]() .. nowy kontynent w Tibi to było by coś... inny król nowe profesje możliwe do zrobienia tylko tam nowe potwory czy coś.... ah jakie to nierealne
|
![]() |
![]() |
#64 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() niech nie podnosza limitow graczy tylko zrobia cos z tymi lagami i kickami
dzis na nargor taki lag mnie zlapal ze myslalem ze kick a po chwili drugi kilka dni temu bylo to samo na tar tombie na -2 w tunely prowadzacym do crypta mummi i kilku ghuli
|
|||
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Dlamnie to powinni nawet zmiejszyć liczbę graczy online, z tego względu, że większość npvp jedzie na botach i czują sie bezkarnie ...Tak tak drodzy forumowicze, większości przez nich mamy kolejki/lagi/freezy...
Podam przyklad: 1 dzień expienia na żółwiach-masa ludzi bijących sie o exp 2 dzień expienia-3 botterów, oczywiście ctrl+r i GM's Board. Jak można było się spodziewać 0 reakcji... 3 Dzień- coraz więcej bottów ![]() GM'ów jest 35, a CM'ów jest 15, żeby przynajmniej 1 zajżał na tą guardie... Gdy ludzie widzią GMa to są zdziwieni. Tak jak to mówie:"GM is rare monster on guardia...."
Ostatnio edytowany przez --Cienius-- - 13-07-2007 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Tutaj
Imię: Harcoral Zarthun
Świat: Iridia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() szczerze to mam w dupie, że jakiś gm odchodzi. Dla mnie to mógłby umrzeć i tak nie zauważę różnicy bo chyba 3 razy w życiu słyszałem o nim. Anyway 10% straty expa przy deadzie, zapełnione expowiska, drogi pacc, duże kolejki..i ta tibia dalej się trzyma Eh.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: NiE WieM
Stan: Początkujący
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/57
Poziom mag.: 9
|
![]() Facc będzie na liście 1269 a niżej pasek sie laduje z godzine
Ostatnio edytowany przez AdasieqCukierkowyPalladyn - 15-07-2007 o 10:11. |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Podniesienie limitu to lekka przesada. Teraz już jest kłopot, a co tu mówić po zmianie...
|
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: nie wiadomo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moderator of Sound
Świat: OTS
![]() |
![]() Widze, że wiekszośćz was sądzi, że zwali sie więcej ludzi. Na serwerach przeludnionych tak, bo wkońcu każdy bedzie mial dostęp. Ale na takie Shanerze ( tam gralem ze 2 lata) tloku nigdy nie bylo. zazwyczaj kolo 300-350 osob. Max. serva ta 767 nie pamietam kiedy to byl rekord. Więc tylko servery które były oblegane tak, że tworzyły sie kolejki będą przeludnione.
Natopmiast wydaje mi sie, że te mniej uczęszczane o online 200-450 osob bedzie woprzo ! ![]() |
![]() |