|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Kuba xD
Świat: Real life
![]() |
![]() Podobno water elementale co tylko na pacc area a tu se spokojnie chodze po foldzie i myśle se tyle tu wody może water elementale ale nie water elementale tylko na pacc area i sie pytam kumpla ty water elementale na foldzie czy nie? a kumpel odpowiada ty chyba jest na foldzie water elemetal i o wilku mowa wyskakuje niebieska śmierć ja już kolo schodów prowadzących do wyjścia a tam mnie z daleka i tylko hit za 215 i dead.ale tylko bp stracilem w bp 200g i nic ciekawego
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() To może powiesz jak się Twoja postać nazywa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
chyba chciales powiedziec ze juz byles kolo drabinki a nie kolo schodow ;] na fludzie jest water !! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() @up
Dobrze mowi, byl kolo schodow. Pare dni temu zmodyfikowali mape i dali schody zamiast drabin. Konic z lurowaniem we na -1. ![]() @topic Penetrowac obszar z wodniakami bez uhow/wystarczajacej ilosci jp? Glupota. Kumpel powiedzial ci, co tam moze byc, a ty leziesz na pewna smierc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Druidka, a co jest pomiędzy -2 a -3?
Bo od czasu jak dedłem na WE zlurowanym na -2, wolę nawet nie sprawdzać. @EDIT @Down Fak, jaki ja żem głupi *Puka się w głowę* normalnie upośledzony człowiek. No, to se jednak zrobię Ice Delivery ![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 16-07-2007 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() btw. Było juz o We na foldzie-.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No nie wiem czy wiecie, ale tam gdzie kiedyś na Foldzie był fire elemental i lawa teraz jest water elemental i woda
![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Imię: Knight Smieszny
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 27
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() Czyli już nie da się zlurować WE na foldzie na poziom z -3 na -2???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Sam nawet gdy grałem postacią mojego wuja dziewczyny to gdy z szedłem na dół tam gdzie kiedyś padłem na FE to teraz padłem na Water;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Imię: Knight Smieszny
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 27