|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5542 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uran of Aurea
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 50
Skille: 74/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Mozesz spróbowac frost giant , lotuje share ( czy jak to tam ![]() Dworce nawet dobry exp i loot bast skirty sprzedajesz dla innych graczy po 3k~ Culty.... Na twoim lvlu bywa hardcore ale lootujesz pirate vododolle a to duzo ludzi kupuje nawet po 5k~ [quote=Wszyscy wiemy ze palladyni i knightowie wzmocnili sie po updacie,mam pytanie czy zasoluje dragona palladynem z lvl 13 ze skillami 50?[/QUOTE] masz 4 mlvl to raczej dasz rade dla sportu, ale mozesz combo dostac i deda zaliczyć... Najlepszym miejscem bendzie drag w kanionie koło kazzo, tylko uważaj zeby sie nie zlurowal ;/ Cytuj:
Dc jest dobre ale po drodze jest resp gsa... z jednej strony to dobrze z drugiej zle.. bo nie ma tam juz tyle osób ale trudno sie tam dostac... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() znowu powtarzam pytanie bo podane wcześniej miejscówki mnie ...niezadowoliły (wszystko zajęte )
![]() gdzie expić sorkiem i palkiem (jest PACC) : -Sorc[26]: medium mag set*, all wandy, ok 2k do rozdysponowania; prosze o miejscówki z dośc szybkim expem (ale bezpiecznym) *b robe, k legi, c helmet, c bootsy, p ammy, v shield, wszystkie wandy -Pall[15]: p set, guardian shield, speary/arrowsy/bolty, także 2k do wydania, skile 50/38 oby był szybki (sprawny) exp i mało ludu TYLKO BEZ TOMBÓW BO TOMBY 24/H ZAJĘTE !!! chodzi o szybkie wbicie lvl'a (sorc 30-33, palek 20-25) --Miejscówki PACC i FACC-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Mam knighta 26 lvl i nie wiem na czym expic znaczy chodzi mi o konkretne potwory a nie o miejsce bo sam sobie potrafie znalesc
![]() Moje skille 76/74 a eq Crown arm, legi i helmet ![]() Gdzie mam expic i lepiej gigant czy fire swordem ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5545 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
|
![]() Cytuję:
-Sorc[26]: medium mag set*, all wandy, ok 2k do rozdysponowania; prosze o miejscówki z dośc szybkim expem (ale bezpiecznym) *b robe, k legi, c helmet, c bootsy, p ammy, v shield, wszystkie wandy No więc Voon. Grałem sorcem i poradzić ci mogę pewne expowiska. Na 26 lvlu z paccem najlepiej idź na : Scaraby( -2 lub -3), Cyclopolis(-1,-2) ale uważaj bo tam mogą ci lurnąć leadera albo zerka, możesz jeszcze iść na faccowate expowiska naprzykład guardy pod kazz, ale rano i w nocy bo w dzień dużo ludu. Od 28 możesz psotawić sobie 2 ds'y, wziąść troche IH(ktorymi bedziesz leczyl DS) i z WoCE lac draga razem z dsami... Co do twojego palika to najlepiej idz na PENISULA TOMB (<,V od Ankh) I tam expaj sobie albo idz na scaraby. Mozesz nim bic z arrowsów (ktore bedziesz ciagle dorabbial poprzez nadmiar many) albo ze spearów. Jak wolisz --------------------------------------------------------------------- Hmmm... Cytuję: Mam knighta 26 lvl i nie wiem na czym expic znaczy chodzi mi o konkretne potwory a nie o miejsce bo sam sobie potrafie znalesc Moje skille 76/74 a eq Crown arm, legi i helmet crocodile boots, dragon shield, fire sowrda (1h) orraz gigant sworda (2h bez traczy) Gdzie mam expic i lepiej gigant czy fire swordem ?? A więc.. jak na 26 lvl masz bardzo dobre skille - to trzeba ci przyznać i gratuluję ci. Na 26 lvlu z twoimi skillami i eQ radzilbym ci iść na Dark Cathedrall, POH(cycki), Maintwailn chociaz tam mzoe byc ci ciezko bo mino magi to lepiej nie idz.. A najlepiej to chyba kopalnia pod kazz - sildki, guardy loot z nich jest to ci sie spokojnie bedzie zwracalo. A jak amsz pacc to smigaj na cyclopolis ![]() Ok! A teraz moje pytanie: Gdzie expić 32 royal paladinem z 66 distem? Dragi ciagle zajete i vampy tez. Na cyclo takze full ludzi? Macie pomysl na jakies fajne expowisko alb hunt? Piszcie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5546 |
Guest
|
![]() Mam pewnien dylemat gdzie expic ?pisałem w tym poscie z jakimi skillami expic i nikt nie odpowiadał..
więc tak: B robe, boh p legs arrows 2 bp uh.. skille 68/32 lvl 35 Gdzie expic? piraty? ? prosze o pomoc pacc on Ostatnio edytowany przez Dlugozimek - 16-07-2007 o 09:54. |
![]() |
![]() |
#5547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
|
![]() @UP
Tomby forever... Ta piraty jesteś za słaby.Możesz scraby... itd. Dobrze też będzie expić na Orc land(koło OF) przy wierzy.Dla palka w sam raz... Z bohami nie widze problemu.
![]() |
#5548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Dzieki Neodan !
![]() ![]() 1.Jeszcze jedno pytanie czy jak bym poszedl na orc fortress to dalbym rade i nie chodzi mi oto czy mi sie zwroci ale czy jest tam dobry exp ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 62
Skille: 81/64
Poziom mag.: 16
|
![]() Gdzie Expic
Profesja: MS LvL:70 EQ:demon shield,bohy,crown legi,royal helmet,b robe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: Sir Danickas
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 33
Skille: 70/54
Poziom mag.: 11
|
![]() Lvl 31 skille takie jak w podpisie profesja Paladyn gdzie expić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5551 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() -dragi Venore (arena) z visa +woce -dragi Edron z visa+woce -vampy w tombie (-3 ropa) lub za tp - z visa +woi -necro z visa (Darashia) ale nie na necro quest tyllko 2+1 przy dobrym respie a przy slabym jak nie wyrabia res 2+1 to wyzej DObry exp jest rowniez na huntach: -DL'e - z enerGy waVe =] -Hydry z visa (ale lepiej z utamo vita bo widzialem na oczy jak combo poszlo i 120 ms padl...) -Behemothy z morta -Hero najlepiej 3x i 1x resp -Demony (sd) No mysle ze dosc duzo ci rozpisalem..smieszy mnie troche ze 70 ms nie wie gdzie expic hehe. No ale kazdy moze miec taki problem ![]() ![]() Nie gralem ms po update wiec moge nie miec we wszystkim racji. Powodzenia. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5552 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Kyohoshi
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 33
Poziom mag.: 28
|
![]() Gdzie expic 51 knightem Skille 74/70 :< eq: Crusader helmet, Crown armor, Knight legs, Fire axe, Demon shield, Leather boots, Platinum amulet, mam headchoppera ale to na nic ;p Potrzebuje kasy na promo i dsm! ;d PACC
Best solo: Dragon Best team: Giant Spider Ostatnio edytowany przez Harraton - 16-07-2007 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5554 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A expic? Na cyclopolis idz, scaraby, tomby... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5555 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Olkusz
Imię: Devil Gaara
Profesja: Paladin
Gildia: -------
Świat: Titania
Poziom: 20
Skille: 57/45
Poziom mag.: 6
|
![]() gdzie expic z 19 lvlem /23 mlvelem
cyklopy w thais odpadaja i dwarfy odpadaja? moje eq to crown helmet, dragon shield, leather boots, plate legs, wand of plague/wand of dragonbreatch, noble armor |
![]() |
![]() |
![]() |
#5556 | |
Użytkownik Forum
Świat: Candia
Poziom: 62
Skille: 81/64
|
![]() Cytuj:
taaa expie ciagle na tombie i tak troche lipnie jest -.- dragi czesto zajete wiec nie wiem gdzie mam expic juz :> i dlatego napisalem tutaj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
![]() |
![]() Mam 41 MS'a z 41mlvlem. Expiłem od 35lvl na Ancient Ruins Tomb -2, i do tej pory było nieźle, tj. do 40lvl~. Potem zaczęło być kiczowato, mało expa, a kasy też nie za wiele. Gdzie mogę się teraz wybrać? Piraty to expiłem dawno, na 32lvl, nie wiem jak będzie teraz.
![]() |
#5558 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5559 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Imię: Speedy of Flames
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 70
Poziom mag.: 56
|
![]() Zaczynam od zera pallem, potrzebuje plan na exp do ~40 lvla
rook- jak najbszybciej, nie patrzec na kase (mam na mainie ~~k seta) wybrac edron, idziem na trolle / gobliny skilluje do 45-50 dista i co dalej? z gory dzieki za odpowiedz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5560 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdzie ekspić druid 21lvl 21 mlvl eq p armor p leg dwarwen shield dark helmet i buty normalne i 5k do dyspozycji
wszystkie rody ps tylko mnie nie wysyłajcie do kopalni bo bardzo dużo ludzi |
![]() |
![]() |