![]() |
#1841 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja pierdole ale niektorzy pierdola glupoty (sory za przeklenstwa ale to w oczy razi az ) Gosciu napisal ze w bp mial armorke d shield i bohy wez idz spac kto by trzymal bohy w bp -.-? Inny napisal ze mu wylecialo DSM. c legs, r helmet i 3.3k -.- tez noob
Ja znalazlem w depo caly backpack "blank rune" i 2 gfb :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 175
|
![]() Ja znalazłem bp pustych viali i łopate....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1843 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja zabiłem ostanio jakiegos kolesia , a miał on w plecaku Knight Legi , Crown Helmet i Volcanic Rod Co do bohów w plecaku to jest takie coś jak Steel Boots |
|
![]() |
![]() |
#1844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() to maly shit z tym co moj rl kumpel znalzl z pol roku temu ;p na ank w parcelu Sov , dh, aol. bohy 400k i jakies smieci to sie nazywa fart
![]()
![]() |
#1845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 106
Skille: nvm
|
![]() Takie gadanie "a moj kolega to znalazł SOV AOL BOHY i ..." (pewnie ktos zapomnial przeciez to tylko SOV i ...)
Juz to widze i lezy sobie w parceli w jakims dp (lol) ... plakac sie chce ![]() Takie bzdury ... rozumiem mozna znalezc BOHy czy K legi a niech jakis dobry arm ale bez przesady ... rzecz warta na allegro kupe kasy lezy sobie w dp ... G prawda ja w to nie wieze nie wiem jak wy ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Profesja: Knight
Świat: Balera
Poziom: 43
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
|
![]() wszytskie znalezione loot bagi razem warte były koło 5k. Na rooku znalazlem studded helmet i legionm helmet (gosciu wyrzucil ;p). Na main: 2 bp of manafluid+noble armor (w trupie W DP!!), blanki, i mzoe jeszcze beh shield. Skoro ma opkazję, to powiem: pare dni temu lootnąłem g-legi z 11 levela o.O
![]() ![]()
![]() |
#1848 |
Użytkownik Forum
|
![]() na dachu w carlin leżały sobie 3bp hmm ktoś mnie później o nie zaczepił podobno pk go lał i żeby ten nie dostał ich wyjebał na dach i nie zdążył ich zabrać, na kopalni znalazłem z 5 ciał a w 1 były k legi c arm i tempest rod
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 |
Guest
|
![]() Mi ktos kiedys do dp przesyłał itemy :
crown armor 2x knight armor 28k crown helmet dragon lance dragon shield medusa shield bright sword O dziwo ten kto to pezysyłał miał 18 lvl ;D |
![]() |
![]() |
#1850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Wczoraj 10 zł na ziemi koło poczty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1851 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eryl Shan
Profesja: Druid
Świat: Honera
![]() |
![]() w depo w Venore jeden gosciu wylozyl na depo 10k i sie wylogowywal i logowal co sekunde gdy sie wylogowal podszedlem do tej skrzynki i tak za free mialem 10k
i ta sama sytuacja 10 min pozniej wylozyl na depo jungel bp i znowu sie wylogowal i logowal wykorzystalem moment kiedy go nie bylo i podszedlem do tego bp a w srodku 20 life ringow nieuzywanych
![]() |
#1852 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1853 |
Guest
|
![]() ja bylem na gholach i znalzlem trupa zagladam a tam Mastermind Shield
|
![]() |
![]() |
#1854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Szczytno
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 51
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Moja historia wygladała tak:
stoje sobie na 2 pietrze w depo w Thais, koleś się przerzucał (jakiś 60lvl+) nagle patrze, bp leży, kolesia nie ma. To ja myk ide na jego miejsce, chowam bp do depo, wbijam na wyższe pietro (zeby po logu nie wiedział kto ukradł). Na spokojnie patrze: 32 talony, 2 WoI'e, kilka rubinów czy innych świecidełek, taka czapa zdaje się z postman questa, bag sword ringów (oddałem kumplowi, grał knightem) i jeszcze kilka fajnych przedmiotów. To wszystko wydarzyło się na Xerenie. Później koleś jak się wlogował, to na trade kanale pisał "BUY TALON" ^_^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1855 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Rook - Sword + Studded Helemet
Main - Dwarfen/Tortoise Shield |
![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: K-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thalimer
Profesja: Knight
Gildia: Destroyers
Świat: Unitera
Poziom: 22
Skille: 55/53
Poziom mag.: 4
|
![]() A ja sobie znalazlem calkiem niedawno Crown Helmet w szczatkach jakiegos ludka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Opole
Świat: Nebula
|
![]() Na rooku to na skieletach bag hatchetów, a na mainie to pare lootbagów przy wyjściu z venore, pod kolumnami i z pojedynczych rzeczy to najlepsze knight arm i crown shield... koleś był retried, ale nie wiem po co wyrzucał itemy... zresztą co mnie to obchodzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na rooku znalazłem: 600gp, chain army
Ja na mainie znalazłem: Chyba mi nie uwieżycie ale BOHY ![]() ![]() ![]() 2 minuty puzniej gdy wracalem stal tam jakis koles i gadał takie coś: Ktoś mi ukradł BOHY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1859 |
Guest
|
![]() jak na test serverze strapowali kolesie Nemtor'a i padl to ktos rzucil fire bombe na cialo ja mialem destroy fielda otworzylem i byl demon helmet b robe g legi mmska softy xd
|
![]() |
![]() |
#1860 |
Guest
|
![]() jakiś drut kończył gre, i dał mi:
crown arm crown legi Vamp shielda BoH crown helmet z 5 bp UH Quargamire roda i jakies 13k w kasie... Ale z 2 tygodnie póżniej dojebali się do mnie hackerzy i dupa ![]() a tak na ziemi to znalazlem lootbaga na jakieś ~3k~ w dedzie znalazłem też fire sword i knight armor |
![]() |