![]() |
#341 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Imię: Dawid Druidos
Profesja: Druid
Gildia: Narazie bez gildi
Świat: Zanera
Poziom: 31
Skille: ../..
Poziom mag.: 28
|
![]() mhm a moze wam podpowie ten filmik http://video.google.pl/videoplay?doc...arch&plindex=4......zastanawiam sie czy to nie ots ale postac jest na rl i ma comenta ze wykonał spike sword quest...czyzby prawda
![]() Ostatnio edytowany przez Vakama - 14-07-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#342 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gofin
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 24
Skille: 22/24
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do Shadow Rexa. Jakoś nigdy nie widziałem, żeby się wlogował nigdy z nim nie gadałem... Podobno jak wykonać tego "questa" powiedział mu Shadow Tix (chyba tak się nazywał), a jego SoF leży w wodzie obok wysepki z mieczem.
To co jest napisane powyżej wygląda mi na niezłą bajeczkę i nie chce mi się w nie wierzyć. Film na bank jest OTSem. Tu nie ma żadnych wątpliwości. Nie będę już więcej pisał na ten temat. ![]()
![]() |
#345 |
Guest
|
![]() Nie wiem HUAUHAHUUHA
bo na rooku od poczatku do konca expilem na Skele HAUHAHUHUHUAHUA I mam roook w d**ie (**=up) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Imię: Merlin of Kyra
Profesja: Knight
Gildia: Blood Army of Kyra
Świat: Kyra
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
a o tej ksiazce tez chodzilo mi ze tylko magia mozna otworzyc i dlatego wpadlem na pomysl brami lvl widocznie zle przytoczylem teks ale chodzilo mi o ta sama ksiazke a na temat filmiku ktory robil shadow rex a wiec robilem wszystko tak jak pokazywal wszystko bylo ok oprucz ostatniej czesci a mianowicie "golden Key" mialem ciala z pacc areny i z facc tak samo zgnite uzywalem blood i life fluida i dupa na 100000 % ots w rl mapka po 7.8 albo nowsza wiec ten filmik to jeden jebany fake Noob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Look:
http://pl.youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078 Myślicie że prawda? ![]() ![]() ![]() LOL! Jestem ciekaw jak mnie zjadą xD. @up na 100% ots, o tym już wiemy. od kiedy w last minohell room jest orc, a MM summonuje snake'i? @down down Nie fake, tylko OTS Ostatnio edytowany przez Michoss - 15-07-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czytaj uwazniej posty Michoss a ja wyzje napislaem ze filmik shadow rexta to fake doslownie post wyzej -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Green Town
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lomil Thol
Świat: Aldora
Poziom: 13
Skille: 30/35xD
|
![]() Przecież on dobrze wie że to fake, tylko se jaja robi
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078 A mOsHe To PrAhWdA Co MyShLiCiE???1111oneoneone
Dużo jeszcze ludzi wrzuci ten filmik? To już jest nudne. P.S. Ale mnie głowa boli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Osiągnąłem swój cel, MaRcInEq :*:* mnie zjechał.
A teraz przeczytajcie biały tekst. PS. A może napiszemy na Hunted, newsa "Film na <link> okazał się OTSem, proszę go nie umieszczać na forum!"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: WLKP/Poznan
Imię: Skakal Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Master Squad
Świat: Candia
Poziom: 82
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam takie pytanie! Czy ktos zna miejsce do ktorego bardzo trudno dotrzec(nie chodzi mi tu np o drugi koniec mino hellu), o ktorym wie bardzo malo ludzi bo jest ono bardzo dobrze ukryte. Wiecie o co mi chodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Świat: $
![]() ![]() |
![]() ja nie jestem doswiadczonym rookstareyem czy jak wy to mowicie gram w tibie od czasow 7.92 i slyszalem ze koles znalazl ksiazke jakas i tam bylo cos napisane i powiedzial ze znalazl na mapie kolo spiderow tam gdzie sa na tych tam mowil ze odkopal dziure wziol ksiazke ale tam tunel dalej prowadzil niestety tej ksiarzki chyba juz niema nie wytlumaczyl gdzie ja znalazl ale wiem ze gdzies tam kolo spiderow i pisalo cos takie ORCK BUTA BANA i puzniej po angieslku i zas jakies buta bana i jakies dziadostwo i tylko to sie od tamtego kolesia dowiedzialem ale puzniej ksiarzke chcial pokazac i jakis n00b wrzucil do smietnika i tak moze bysmy poznali dalsze tajeminice tego tunelu ktury mozliwe juz nie istnieje moze? moze jescze tam nikt nie byl? moze to jakas droga ktura prowadzi na maina lub na jakas wyspe ktura cipsoft trzyma zeby ktos ja odkryl posluchajcie...
Ksiazka byla odnaleziona tylko potrzebny by byl slownik orkow i jakis polak ktury zna angielski ale juz bylo tak blisko moglismy chyba wszysdko o tym tunelu wiedziec ale moze nawet tibia.pl nie wie o tym miejscu? kazdy chyba chcialby zobaczyc to mjejsce ale kto wie moze to nie byl tunel pod mozem ktury prowadzi na majna lub wyspe moze to byla tylko historyjka a tam mogom byc szczury i trolle ale nie wiadomo tibia ma duzo zagadek. Sam to widzialem na saphirze nazywam sie Desan of spahira... A moze wlasnie to byly jakies podziemia kto wie radzil bym wszysdkim zobaczyc moze pokopac traficie moze na to miejsce albo teraz moze juz go niema. Moze to nie jest stworzone przec cipsofta moze to jescze jest za czaow tibi 3.0? musicie w wkikipedi zobaczyc ze tibia zoztala stworzona przez niemieckich chyba studentow moze to jest miejsce nawet nie odkryte przez gm moze sa ine gatunki potworow! i nigdy tam nie bylo upadate... czyli nigdy nie zmieiali na niej grafiki bo nie mieli jak bo o niej nie wiedzieli. Moze jest tam jescze 3.0 grafika ale moze ja nie wiem bo ja sie nie znam czy jak robia upadate to wyszdko sie zmienia czy tylko oni na gardzej wyspie musza zrobic czyli moze nawet gm o tym nie wiedza. Akurat nie wiem jak sie nazywal tamten koles bo po tym jak pokazal ksiazke wszyscy o nim mowili ja mialem 1 lvl a on poszedl daleko tam gdzie sie wychodzi z miasta i wszyscy byli zajeci zeby go nie gonic ja sie tylko kaplem i szkoda ze nie mialem 2 levelu ![]() Czy przejscie jescze jest? Czy zasypane? TO NIE BAJKA! TO PRAWDZIWE! Desan of saphira Swiat : saphira To moj nick ;p oczywiscie moj nowy cipcio jescz byl ----- http://pl.youtube.com/watch?v=gP2FWJ...elated&search= polecam filmik Ostatnio edytowany przez Triplonq - 16-07-2007 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Nie każę ci sie nawet uczyć, brać słownika, myśleć.
Po prostu umrzyj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie wiem czy jesteś taki doświadczony jakbyś grał o 7.6 ja gram od niedawna i znalazłem sporo ciekawych rzeczy lecz tak naprawdę było one odkryte już dawno temu P.S. nie korzystam z żadnych spolitow itp do wszystkiego dochodzę sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Green Town
Imię: Lomil Thol
Świat: Aldora
Poziom: 13
Skille: 30/35xD
|
![]() L O L
Ta książka jest to lista z zaopatrzeniem Z twojej wypowiedzi wnioskuje że sądzisz że to GM robią update I to cię zaskoczę robią to ci niemieccy studenci którzy stworzyli tibię !!!!1111oneoneone a nazywają się cipsoft !!!!!!!!11111111oneoneone Update dotyczy każdej części mapy. Nie możliwe żeby tam gdzie to sobie ubzdurałeś była grafa z tibii 3.00 Update grafy polega na tym że gdy zmieniasz jakąś część mapy np. drzewo to nie zmienia się tylko jedno tylko wszystkie ( jest tak gorąco że nie dam rady wytłumaczyć tego bardziej zrozumiale ![]() Sorki jak coś przekręciłem
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Triplonq Widac ze jestes nie doswiadczony to tylko zaopatrzenie jak sie nie myle respi sie na mino hel przynajmiej na 7.8 czesto tam byla ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Świat: Secura
|
![]() ile razy macie jeszcze zamiar powtarzac o filmiki z shadow rexem który zrobił questa na na spikesword i walczył z mino magiem który bije z explo i summunuje 2 snake??
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hm ja proponuje szukac kluczy równiez w kamieniach lub drzewah jak np w blood herb quest albo na pustyni w kamieniu tez jest klucz
![]()
Akcja Stop Glupim Tematom Jesli jestes przeciwny tworzeniu glupich tematow np:narzekajacych na upade 8.0 Skopiuj to do swojego opisu http://forum.tibia.pl/usernote.php?do=newnote&u=103055 napisz mi notke ![]() http://www.fasole.pl/default.asp?id=27395 << zarejestruj się mozesz zarobic na darmowego pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Imię: zenek z odpustu
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() ten filmik jak shadow rex zdobywa Spike Sworda to jest OTS ;p przeczytajcie komenty nizej
\,,/ d^.^b \,,/ to jest ziomal pomagam mu naklonic ludzi zeby sluchali Hip-Hopu i Rapu skopiuj go do sF(xD)ojego podpisu zeby pomuc mu zapanowac nad swiatem MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAH |
![]() |
![]() |