|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() a może nie miał hacka, a zwyczajnie sam zrokował sobie postać, bo już nie była potrzebna. (tak tylko myślę)
|
![]() |
|
![]() |
#2422 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
No ja bym sobie nie zrokował 20 a co dopiero 60 lvl. Pomyśł nie raz logicznie.
![]() |
#2423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() @Trevour
Badzmy szczerzy taki 60 ed to gowno jest po update, moze on stwierdzil to samo Co do commenta pizaro to specjalnie zrobilem screena bo zaraz by byl spam noobow, ze to nie prawda itp ^^
#2424 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Gildia: Wolny Strzelec
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
![]() EDIT: dobra zebyscie mieli o czym pisac ... ide na piwo ![]()
![]() May 19 2007, 10:09:57 CEST Killed Imargam at Level 204 unjustified Dec 12 2008, 20:45:52 CET Killed Mizdek at Level 225 unjustified Dec 14 2008, 00:04:44 CET Killed Ymy at Level 203 unjustified Dec 14 2008, 00:08:36 CET Killed Czipsu at Level 198 ok Dec 21 2008, 01:23:32 CET Killed Taifun Devilry at Level 275 ok 10:45 Elite Rafal Furora [21]: daj 1cc 10:45 Elite Rafal Furora [21]: bd twoim murzynem ;p Ostatnio edytowany przez neutral.forum.fighter - 18-07-2007 o 15:47. |
|
![]() |
![]() |
#2425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Huhu, ponad 2400 postow w tym temacie... i pomyslec ze ponad 2k to pierdolenie o niczym, tak trzymac xO...
Tylko po kiego chuja taka mylaca nazwa tematu? Trudno powiedziec ze to temat o tym skoro okolo 10% postow jest na temat
#2426 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Final Heaven
Świat: PYTHERA
Poziom: 57
Skille: 88/71
Poziom mag.: 17
|
![]() Jesli chodzi o nowych czlonkow vision.
Mi sie wydaje ze dochodza do vision poto zeby nie miec problemow (hunta, peymentu). Przypominam sobie jak ima po zdradzie pasterza i thell~ powiedzial ze teraz kazdy ponad 80~ hunted bo juz czul wtedy wygrana. Mozliwe ze nie chca miec klopotow z expieniem i dochodza zeby nie musieli placic za nic, bo jak widac to same 70-90 lvle. |
![]() |
![]() |
#2427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Daleko
Profesja: Rookstayer
Skille: 16/20
|
![]() jezeli to prawda to pizdaro = pleb?
duski zakonczyly juz meeting ?:> @oFF 15:08 Zwidek [174]: sell stonecutter axe 600k nie za drogo? ![]()
Vampire of Blink [26]: z czego leci aol ? Sardor Quil [22]: przyniesiesz pare torchów? Sardor Quil [22]: bo ciemno Terse Nyro [19]: jakie skile masz ? Inx Gibon [50]: eng pls Terse Nyro [19]: co to? Lord Kreg [12]: sell wentka |
![]() |
![]() |
#2428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() @Falla
Nawet jeśli ktoś pije pali czy ćpa i co tam jescze moze byc to nie sa rzeczy do chwalenia sie o tym powinni wiedziec tylko twoi kumple z którymi to robisz. A wnioskujac z twoich głupich tekstow np "sorry za literowki jestem wstawiony" jestes po(zerem) Czekam na twoje jakże inteligentne wypopwiedzi tylko wiesz nie zapomnił nam napisać gdzie pijesz i dogryź mi czymś najlepej że mam 12 lat a Ty masz 22 i jestes fajnym gościem który na forum tibi pl chwali sie że pije |
![]() |
![]() |
#2429 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Napisalem ze jestem wstawiony bo zrobilem duzo literowek i nie bylem w stanie ich poprawic, a znajac zycie to znalazl by sie za chwile jakis noob, ktory by sie dojebal do tego ze robie bledy(dla nie ktorych literowki to bledy ort., zal mi takich ludzi). Jesli bys byl chodz troche inteligentny to bys sie domyslil ze to gdzie pije i o ktorej godzinie napisalem celowo i spodziewalem sie takiej reakcji jak jest, ze biedne dzieci neostrady beda plakac przez 5 stron o tym ze sie chwale itp ^^ A moze zalezalo mi poprostu na tym zeby ktos kto jest ze szczecina i gra na furorze tez tam wpadl ? nie pomyslales o tym ?? Jesli dla Ciebie oznajmienie na forum ze idzie sie pic jest chwaleniem to spoko z Bogiem chlopaczku ![]() @Drizer To wpadnij po mnie tez, polansujemy sie pozniej razem na forum ze bylismy na piwku, bo wiesz to jest powod do chwalenia sie, wkoncu nie kazdy moze z tego forum isc na piwo bo mu mama nie pozwala, to jak to zrobi to pewno jest dumny z siebie lans lans.. edit: @Pall_Mall Chyba wiem czemu Cie tak boli jak sie do*******am do czyjegos wieku, bo z tego co pamietam to mailes wpisany wiek 15(?) w profilu, niestety taka jest prawda ze to jest najglupszy wiek, przekonasz sie o tym jak bedziesz starszy ;* Pozdro ide na obiad, sory musialem sie pochwalic :/ @iNx 600 k to raczej tanio
Never gonna change... Ostatnio edytowany przez Fallathanu - 18-07-2007 o 16:51. |
|
![]() |
![]() |
#2430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=139968
Spocznijcie sobie, zlookajcie linka, lub też idżcie się przejść,.. |
![]() |
![]() |
#2431 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() @Falla aka pozer
Przykro mi ale Ty masz jakieś kompleksy dlaczego z góry nazywasz każdego dzieciakiem ?? Masz poprostu napewno jakąś smutną historie z tym zwiazana Ty specjalnie nic nie napieszesz piszesz wszytko pod wpływem swojej głupoty która osłabiła juz nie jedengo użytkownika forum. I źle sobie przypominasz że miałem wpisane 15 lat nie wiem skąd to wymśliłeś ale akurat większosc 15 latków jest bardziej rozgraniętych od Ciebie. @down 100% racji nie może expic to co 1 min sprawdza staty
![]() Ostatnio edytowany przez Pall_Mall - 18-07-2007 o 17:04. |
|
![]() |
![]() |
#2432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Eamos
Profesja: Sorcerer
Poziom: 9
Poziom mag.: 3
|
![]() Dobrze że byłeś tak szybki i zrobiłeś ss'a. Teraz wiemy że jest na forum ktoś kto co chwile sprawdza jakie komentarze mają różni gracze.
Użytkownik o nicku Falla~ tak się na tym forum chwali że może wypić piwo aż odnoszę wrażenie że w rl nie ma z kim tego piwa wypić. Skoro nas(noobow) olewasz to dlaczego komentujesz nasze wypowiedzi?? Falla~, osobiście nic do Ciebie i twoich tibijskich kolegów nic nie mam, ja po prostu nie lubię buraków ![]()
#2433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() @Fallathanu
Yyy... Co Ty masz do "dzieci neo" skoro 3/4 ludzi tego forum pewnie posiada taki internet? Przecież to nie ich wina że starzy założyli neo w domu. Jak ktoś z Dusk ma neo, załóżmy taki Ymy czy Drizer też nazwiesz go dzieckiem neo~ ? Ogarnij troche ^^ btw. Sam go używam ;]
#2434 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
dziecko neo a uzytkownik neostrady to mała róznica ;] i do jasnej cholery skonczcie wszyscy ten temat fallathanu jak chcecie udowodnic ze jest pojebany etc to po prostu IGNORA dajcie i bedzie spokoj 600k za SCA... do czego to doszło... |
![]() |
![]() |
#2435 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ruts
Uhh..zapomnialem wszystko wiedzacy 9 lv wie lepiej ode mnie ^^ Widzisz sprawa wyglada tak ze wszedlem na ventrilo rano i ludzie sie smali z jego commenta na tibia.com, no to nie marnujac czasu zalogowalem na tibie i go wysmialem, po czym domyslilem sie ze biedny pizaro zaraz zmieni swoj comment wiec zrobilem ss Wielki 9 lv ! A o moich kolegow sie nie martw ![]() ![]() @Trevour Tak jak ci kolega powiedzial, jest roznica miedzy dzieckiem neostrady a uzytkownikiem neostrady ![]() @Pall_Mall Nie, moje posty sa oslabione Twoim debilizmem ![]() ![]() ![]() ![]() Jestes tak rozgarniety ze dajesz sie wciagnac w kazda prowokacje z mojej strony, za kazdym razem jak cos napisze to slinisz sie przed kompem i wymyslasz jakas riposte...biedaczek
Never gonna change... Ostatnio edytowany przez Fallathanu - 18-07-2007 o 17:33. |
![]() |
![]() |
#2436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() Specjalnie dla was...
http://www.lubiewyzywac.fora.pl/index.php |
![]() |
![]() |
#2437 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2007
|
![]() Ludzie ogarnijcie się trochę!
Conajmniej 3 strony poświęciliście na swoje wypowiedzi o Fallathanu, on również nie pozostawał w tyle, a o ile wiadomo temat jest o innym wątku niż o tym o czym w tej chwili gadacie. Chcecie to załóżcie sobie nowy temat o Fallathanu i tam do niego wzdychajcie, tak samo z ludźmi z Pythery. Macie swoje forum o Pytherze to tam piszcie a nie zaśmiecacie nam ludziom z furory/byłymi graczami (as me) pierdołami. |
![]() |
![]() |
#2438 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
@ Ktoś tam powiedzial że kazdeo 80+ huntuje Vision i maja 2 wyjscia. Albo dołączyć do Vision lub być hunted. Słowa te są całkowitą bzdurą , ponieważ wystarczy dołączyć do gildi neutral (np. gildia mornetha) i mozesz spokojnie grac. |
|
![]() |
![]() |
#2439 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Daleko
Profesja: Rookstayer
Skille: 16/20
|
![]()
Vampire of Blink [26]: z czego leci aol ? Sardor Quil [22]: przyniesiesz pare torchów? Sardor Quil [22]: bo ciemno Terse Nyro [19]: jakie skile masz ? Inx Gibon [50]: eng pls Terse Nyro [19]: co to? Lord Kreg [12]: sell wentka |
![]() |
![]() |
#2440 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() no i skonczyło sie rumakowanie ;[ aaaaa miaałooooo być tak pięęęęęknieeee mam tylko nadzieje ze ktos (czytac: Mod) sie weźmie za ten offtop @zebym sam ot nie robił Thellionn i Pasterz wbili juz 152 lvle @down rzeczywiscie dylemat... jak powiesz ze oni są słabi to cie zbluzgaja ze przeciez są iwul PeKa.. a jak powiesz ze to ty jestes taki dobry to cie zbluzgaja ze sie wywyzszasz... niestety jestes na straconej pozycji - tak czy inaczej cie zbluzgaja ;] Ostatnio edytowany przez sallceson - 18-07-2007 o 21:02. |
![]() |