|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sipek of Knight
Profesja: Knight
Świat: Carlin
Poziom: 30
Skille: 76\76
Poziom mag.: 5
|
Poszedłem sam na deserta poszukać slimów wszedłem do jakiejś dziury gdzie był skorpion martwy człowiek i list i teraz nie moge wyjść za pomocą liny co teraz ? postać zablokowana na zawsze ?
![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Niech ktoś Cię wyciągnie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
Jest wyjście tylko musisz poszukać ,najlepiej to załatw sobie mapy do tibi i znajdź trasę do wyjść.
Albo dednąć-najszybsze wyjście ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() nikt nie chce mi pomóc :/ tacy kumple
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
Napisz na trade, ze zaplacisz tyle i tyle za ropniecie tu i tu ;p . Moze ci ktos pomoze ;] . Zawsze mozesz pasc, lecz jesli niechcesz stracic bp itp to dajesz w miejsce gdzie powinien byc ropeplace np. bp. Pozniej padasz, wracasz na deserta i ropasz bp
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
|
Kiedyś bylem w podobnej dziurze bez wyjścia był tez tam skorpion ale nie było człowieka. Poprostu musisz dead'nąć to jedyne wyjscie wkoncu po to tam skorpion
Cipsoft zrobił dużo pułapek na pustyni radze uwazac kiedys tez tam bylem, utknąłem,zabiłem sie i mam nauczkę na przyszłość![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
|
hahaah się znawcy znaleźli tylko czemu nikt nie powie, że go ropnie po 2 stronie a nie jak wszedł, a potem musisz użyć destroy fieldów, ponieważ masz dużo ogni no chyba że masz jakieś runy leczące, a potem czeka Cię długa droga a przy końcu będziesz miał od 3 do 5 Fire Devilów na klatę więc jak nie masz run leczących to lepiej paść...
Pan up w Tibii nie ma pułapek zawsze jest wyjście skomplikowane ale jest... Pan Shor'tugal tylko ropnie deda nie pod siebie tylko po 2 stronie dziury... jeżeli nie macie o czymś pojęcia nie wypowiadajcie się, bo autor tematu potrzebuje pomocy jak wyjść a nie padniesz i se bp ropniesz ale po 2 stronie... ale tego już nie wiedzieliście co nie? Ostatnio edytowany przez robert22 - 17-07-2007 o 12:41. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Trudno zrobie nową postać ^^
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Jest wyjście przeczytaj mój post up...
A przez 1 deada robić nową postać... normalnie, poproś kolegę ja ci napisałem jak wyjść... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Up
Kolejny się znalazł przeczytaj mojego posta 3xup on wszedł do dziury i jak ktoś do ropnie to na 2 stronie go wywali i musi przejść przez ognie i gdy wyjdzie z ogni musi iść ciągle up i tak spotka od 3 do 5 fd a ty nic nie wiecie a gadacie, jeżeli czegoś nie rozumiecie to po co mówicie bzdury... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
własnie
ale swoja drogą to jak tam wlazłeś=D?
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
Up
Już mi się nie dobrze robi napisałem jak wyjść wytłumaczyłem, a tu takie pytanie to jest dziura jak się idzie na Deserta tylko sie idzie <--- a on poszedł w dół i do dziury... omgf |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
Cytuj:
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum