|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Czesc mam pytanie chcialem sie zapytac io porade w walce z Orkami na ktorym lvlpokonuje sie ich bez problemu i jaka bronia z nimi walczyc i takze jak jjest ich sporo jaka technike zastosowac jestem w Rooghhardzie i mam dopiero 6lvl dlatego z kilkoma orkami nie daje rady a zjedym jakos idzie a i przokaji chcialem sie zapytac na ktorym lvl mozna wkroczyc do MAIN nie liczac sekretnego przejscia na ktorym mozna nawet wydostac sie na 1 lvl
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Nie graj w tibie! Tibia to gra od lat 15!! NOOBOM MOWIMY STOP!! BAHOROM TEZ!
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W Ankrachmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Messianic Monk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 45
Skille: 18/24
Poziom mag.: 50
|
![]() @up
Ty jestes noob... Naucz sie odruzniac nooba od newbie Co do tematu... Po co bic orki? Nielepij pujsc na bugi? bija one zdecydownie mniej a rooka przechodzisz w 2-3h
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() @ Lordkas
Może i newbie, ale też i troll. Mnie osobiście coś takiego razi, jeżeli ktoś nie potrafi się wysłowić i pisze, jakby był ze szkoły specjalnej. I wchodzi dzieciak na forum, zakłada temat i czeka aż ktoś spieprzy sobie zakodowane w podświadomości prawidłowe formy wyrazów i odpowie mu na pytanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() @DRoN moze ty uczeszczasz to skzoly specjalnej.
@Marvik nie zkomentuje tego co napisales bo szkoda klawiatury. @topic nie chodz na orki nie oplaca ci sie wyskoczy ci wiecej i ktos cie jeszcze zablokuje i zginiesz radze ci chodzic na Bugi malo wala dobry exp Wolfy malo wala dobry exp a najczesciej wystepuja po 2 i wiecej spidery malo wala ale exp zawsze jest i poinson spidery wala tez tak srednio ale denerwujacy jest poinson ale maja fajny exp o kase to tam sie nie trzeba martwic wejdziesz na maina jak wbijesz 8 level i pojdziesz na trole to kase szybko wbijesz i kupisz sobie jakies uzbrojenie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gowikor15 - 20-07-2007 o 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() pomylka
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gowikor15 - 20-07-2007 o 12:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: exiva ''Ashael
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite'Slayer of Guardia
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 25+
Skille: 60~/60~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Chłopcze, ile Ty masz lat??
![]()
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Z twojej wypowiedzi wynika że byłbyś tam mile widziany ![]() @topic idź na trolle :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() szkoda mi klawiatury na takich noobkow jak ty
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Po 1. Nakarmiłeś trola... Po 2. Wiesz co oznacza słowo noob ?
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() Cytuj:
Ale powiedz czy ty miałeś 10 lat jak zaczynałeś grać w tibie? ![]() Do tego wypisuje jakieś bzdury, o wyjściu z rooka na 1lvl -.- Kto normalny nie mógł zabić na rooku orka, na 6 lvlu? Ja już na 3 z palcem w dupie go ubijałem. Niby jak dziecko przechodzi rooka, bijąc raty, z torchem w łapie to co sie dziwisz? Cytuj:
Skomentuj, skomentuj mam nadzieje że ci się popsuje ![]() ![]()
![]() |