--> | --> |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() ok.pisze tak chcę nagrać film na tibicam i nic robie wszystko jakpisze tu
Obsługa: Odtwarzanie: - uruchamiasz Tibie i następnie program TibiCam - naciskasz przycisk Activate, a następnie Play - naciskasz Enter Game, zostawiasz puste pola i klikasz OK. - wyświetla się lista Twoich filmów (muszą one być umieszczone w folderze z TibiCam) - wybierasz film na który masz ochote i klikasz OK Uwaga: Ważne jest aby film był zgodny z najnowszą wersją programu bo inaczej nie będzie działał. Nagrywanie: - włączasz Tibie, a następnie program TibiCam - naciskasz przycisk Activate, w okienku "Save file as:" wpisujesz nazwe swojego filmu - logujesz się do Tibii - od tego momentu wszystkie Twoje działania są nagrywane dopóki nie naciśniesz "Stop recording" - gdy zamkniesz program TibiCam automatycznie wyloguje Cię z Tibii a jak skoncze nagrywac pliku z filmem nie ma o co chodzi ?? HELP |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Stop recording, i już koniec nagrywania. Jak dobże wszystko zrobiłeś to masz plik w folderze Tibi Cam.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmm może dlatego że po naciśnięciu przycisku activate trza nacisnąć przycisk recording o czym tu nie wspomniałeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() robie z nawet recording i nic prubowalem z 50 razy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2003
Lokacja: Poznań
Imię: Drocan Shadow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: >
Skille: rosną >
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Musisz byc wylogowany. wlanczasz tibie, potem active i recording i dopiero sie logujesz. Jak sie zalogujesz to zaczynasz nagrywac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() @up i po co odświeżasz temat ? ...
Koledzy wyżej dobrze mówią , ja mam tylko do dodania , że wystarczy właczyć clienta nacisnąc pley i activate i wtedy ok i powinno działać . ![]() Miłego oglądania. Ostatnio edytowany przez TyranozaurII - 21-07-2007 o 00:42. Powód: Sry ... nie zauważyłem ze to z 2004 roku :/ post do usunięcia. |
![]() |