Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-06-2007, 01:09   #21
Adikeen
Użytkownik Forum

Adikeen's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

oj Sowqu sie wlaczyl do pogawędki
powiedz mi czemu nie walczyles po stronie Ordo, tak jak mowiles u nas na tsie:
"shargas da wam bota, ja dojde i wygramy tą wojne" jakos tego nie zrobiles,
ostanio widzialem post na tibia.com "zegnam" czy cos takiego, ale widze ze dalej grasz... a ten post pojawil sie zaraz po tym jak powiedziales ze dołączysz do FG i pomozesz nam z reszta sw wygrac wojne... jakoś tego nie widze((( czyżby "koledzy" byli ważniejsi? VU zabija Ci ludzi z guildi i co robisz? Jednym słowem (za przeproszeniem) GÓWNO! -.-

chociaz moze sowqu jezeli dobrze pojdzie to dolaczy do nas po update, wtedy knight bedzie mial wieszke umiejetnosci

K4r4biN

Ostatnio edytowany przez Adikeen - 15-06-2007 o 01:13.
Adikeen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-06-2007, 01:13   #22
Sowqu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 03 2006

Imię: Sowqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: SW
Świat: nebula
Domyślny

z tego co wiem to Heiks padl dlatego ze ja tez na dole mialem pasc od demonkow , tyle ze skonczylo sie inaczej ze nie padlem a Heiks stracil wiare do gry ale tez udalo mi sie go przekonac do powrotu i zeby znow gral.... bo....to frends ?frends poznany w grze ? dla nich jestem w stanie zrobic wszystko bo nie mam rl frends 130~ /glaba/ co wbil razem z 3 ownerami lev na hydrs i nie wie co to inne miejsce do expa

hydry free a wbije nie 130 a 160 lev / glaby/ ?
Sowqu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-06-2007, 01:15   #23
Sowqu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 03 2006

Imię: Sowqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: SW
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adikeen Pokaż post
oj Sowqu sie wlaczyl do pogawędki
powiedz mi czemu nie walczyles po stronie Ordo, tak jak mowiles u nas na tsie:
"shargas da wam bota, ja dojde i wygramy tą wojne" jakos tego nie zrobiles,
ostanio widzialem post na tibia.com "zegnam" czy cos takiego, ale widze ze dalej grasz... a ten post pojawil sie zaraz po tym jak powiedziales ze dołączysz do FG i pomozesz nam z reszta sw wygrac wojne... jakoś tego nie widze((( czyżby "koledzy" byli ważniejsi? VU zabija Ci ludzi z guildi i co robisz? Jednym słowem (za przeproszeniem) GÓWNO! -.-

chociaz moze sowqu jezeli dobrze pojdzie to dolaczy do nas po update, wtedy knight bedzie mial wieszke umiejetnosci

wole glabow ktorych znam jak glabow ktorych nie znam
Sowqu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-06-2007, 11:15   #24
Adikeen
Użytkownik Forum

Adikeen's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowqu Pokaż post
wole glabow ktorych znam jak glabow ktorych nie znam

Czyli chcesz powiedzieć, że od początku wojny Ordo vs Vu byles za Vu ta?.... No to nieźle z Twojej strony ...

N/C

K4r4biN
Adikeen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-06-2007, 12:31   #25
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Calh, nie wiem czy masz IQ porownywalne do zwierzat, czy po prostu nie udales sie rodzicom, ale nie wkladaj Sowiemu slow, ktorych nie wypowiedzial.
Czasami moze staraj sie kogos zrozumiec bo ja osobiscie to, ze do Ordo nie dolacyzl jakos sobie wytlumaczyc umiem. Mial w jednej i drugiej gildii dobrych kumpl, z ktorymi wywalal phy, dlateog nie chcial sie bez zadnego mocnego powodu opowiadac po jednej ze stron. Jedyne co mu w kalkulacjahc nie wyszlo to, ze "mlodzi gniewni" wbili sobie lvl i zechieli sobie powbijac jakies lepsze fragi.

Co do drugiej sprawy z FG to juz moze wydawac sie malo zrozumiale to, ze nie dolacyzl po glebie heiksa.
stary 15-06-2007, 14:43   #26
Vintermage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Poland

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Poziom: 23
Skille: Drut af
Poziom mag.: 27
Domyślny

i tak uważam ,że lepiej by było gdyby to phy~ wygrało wojnę bo teraz by bylo sporo szwedów i by się polacy Ci co pozostali złączyli w jedną gildię i by było widać determinację a tak to chuj był jest i będzie.Polacy przeciwko Polakom żałosne i smutne...
stary 15-06-2007, 17:50   #27
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

1) Bynajmniej ja staram sie dzielic tibijczyko na tych spoko i jebnietych, na kumpli i wrogow a nie wg narodowosci.
2)Jak w realu ktos ciebie delikatnie mowiac zdenerwuje to tez mu powiesz, ze nie uderzysz go ani nie wyzwiesz bo jest polakiem?
3)Mowisz Polacy przeciwko Polakom a jestem epwien ze sam w tibii niejednego Polaka juz zabiles, czyz tym samym nie rpzeczysz swoim slowom?
stary 15-06-2007, 17:55   #28
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

2Up
Ty jestes zalosny -.-, byla determinacja, walka zlaczylismy sie wtedy kiedy bylo trzeba potem powstaly podzialy jedni woleli Olecko i ziomkow ktorzy pojda za Toba w ogien, a inni woleli grile u Knaka i jakies hiszpanskie scierwa typu seykotron czy cabolts, shargey byl spoko do czasu.

Ostatnio edytowany przez August - 15-06-2007 o 17:57.
August jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-06-2007, 18:00   #29
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Co do wszystkich broniacych Sowqa:

1) Nie mial powodu zeby dolaczyc do FG? Kumple w VU? Ci którzy zabili jego guildmate'a (heiksa)?

2) Nie wiem jak bylo z Ordo ale u nas w FG Sowqu powiedział, że dołączył, a później nie dolaczyl czyli nas wyjebał.

Co do walki Sowqu z PA, to prawda jest taka ze wolalem PA szwedów niż PA członkow bylego rebirth, wiec sowqu rzeczywiscie walczyl z PA... po jednej stronie.

Prawda jest taka, ze ludzi sie nie oszukuje, bo potem juz mozesz nie miec z kim walczyc przeciwko VU, jak Cie powaznie dojada.

//Sir Hidek
TheDwarf jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-06-2007, 18:23   #30
El_payaso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 06 2007

Domyślny

Swe back !!!!!!
El_payaso jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-06-2007, 19:01   #31
Zygmunt
Użytkownik Forum

Zygmunt's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania

Profesja: Sorcerer
Gildia: Złodzieje
Świat: Nebula
Poziom: 6
Skille: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf Pokaż post
Co do wszystkich broniacych Sowqa:

1) Nie mial powodu zeby dolaczyc do FG? Kumple w VU? Ci którzy zabili jego guildmate'a (heiksa)?

2) Nie wiem jak bylo z Ordo ale u nas w FG Sowqu powiedział, że dołączył, a później nie dolaczyl czyli nas wyjebał.

Co do walki Sowqu z PA, to prawda jest taka ze wolalem PA szwedów niż PA członkow bylego rebirth, wiec sowqu rzeczywiscie walczyl z PA... po jednej stronie.

Prawda jest taka, ze ludzi sie nie oszukuje, bo potem juz mozesz nie miec z kim walczyc przeciwko VU, jak Cie powaznie dojada.

//Sir Hidek
Po pierwsze: bylem na Ts u was wtedy kiedy zaprosiliscie pol nebuli pytajac o pomoc i Sowqu na nim byl. I z tego co pamietam jego slowa brzmialy tak: "Nie mam czasu na tibie".

Po drugie: Jedynym wrogiem Sowqu wtedy w Vu byl Xaemus serigimox i jego niewyparzona morda. Po stronie Ordo tych nielubianych bylo wiecej.

Po trzecie: Pamietacie dzien Kiedy Vu robilo POI? Prawie sie sami nie pozabijaliscie na ankrahmun.
Wasza jednosc poprostu bawi lub smuci* (niepotrzebne skreślić)

Po czwarte: Wawiernia. N/C

Po piąte: Kaczor. N/C

Nie wymagaj od ludzi by padali dla w/w.
Wojna wymaga czasu i poswiecen. Mozna sie poswiecic dla kogos, kogo sie lubi lub kto wydaje ci sie sympatyczny etc. To ze pozniej ten czy inny sie zmieni i mu odbije pod czuprynka na to nie masz wiekszego wplywu. Ale jesli ktos jest downem jeszcze przed, lub w trakcie trwania wojny to sorry winnetou. Nikt normalny nie bedzie marnowal swojego czasu, chara, pieniedzy czy w koncu zycia zeby mu pomoc. Takich sie powinno w stawikach topic a nie im pomagac i dla nich walczyc.
Sama motywacja zabicia kogos kto udawal twojego kumpla dopoki cie potrzebowal nie wystarcza. Tibia jest dla dzieci i na to trzeba brac poprawke. Szkoda tylko ze nie wszystkie te dzieci sa w miare normalne...
To pisalem ja Zygmunt.

Ostatnio edytowany przez Zygmunt - 15-06-2007 o 19:05.
Zygmunt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 00:09   #32
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zygmunt Pokaż post
Po pierwsze: bylem na Ts u was wtedy kiedy zaprosiliscie pol nebuli pytajac o pomoc i Sowqu na nim byl. I z tego co pamietam jego slowa brzmialy tak: "Nie mam czasu na tibie".

Po drugie: Jedynym wrogiem Sowqu wtedy w Vu byl Xaemus serigimox i jego niewyparzona morda. Po stronie Ordo tych nielubianych bylo wiecej.

Po trzecie: Pamietacie dzien Kiedy Vu robilo POI? Prawie sie sami nie pozabijaliscie na ankrahmun.
Wasza jednosc poprostu bawi lub smuci* (niepotrzebne skreślić)

Po czwarte: Wawiernia. N/C

Po piąte: Kaczor. N/C

Nie wymagaj od ludzi by padali dla w/w.
Wojna wymaga czasu i poswiecen. Mozna sie poswiecic dla kogos, kogo sie lubi lub kto wydaje ci sie sympatyczny etc. To ze pozniej ten czy inny sie zmieni i mu odbije pod czuprynka na to nie masz wiekszego wplywu. Ale jesli ktos jest downem jeszcze przed, lub w trakcie trwania wojny to sorry winnetou. Nikt normalny nie bedzie marnowal swojego czasu, chara, pieniedzy czy w koncu zycia zeby mu pomoc. Takich sie powinno w stawikach topic a nie im pomagac i dla nich walczyc.
Sama motywacja zabicia kogos kto udawal twojego kumpla dopoki cie potrzebowal nie wystarcza. Tibia jest dla dzieci i na to trzeba brac poprawke. Szkoda tylko ze nie wszystkie te dzieci sa w miare normalne...
To pisalem ja Zygmunt.
ad.1

Raz mowil to, raz to - nie wiesz wszystkiego.

ad.2

Czasy sie zmienily i nawet na forum widac ze kilka osob z VU po nim jedzie, a kilku innych zabiło mu 'frendsa' z Tibii... ale on nie drgnął palcem.

ad.3

Konflikty sa byly i beda, ale nikt nie chcial nikogo zabijac.

ad.4 i 5

Wawiernia jest w porzadku czlowiekiem, a kaczor nie jest z nami od 6.maja, kiedy to rozpoczela sie wojna.

Co do kolejnej czesci tekstu, to powiem tak - gdybyśmy te slowa uslyszeli od sowiego zamiast przekladania terminu siedem razy byłoby ok.
TheDwarf jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-06-2007, 10:41   #33
Vintermage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Poland

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Poziom: 23
Skille: Drut af
Poziom mag.: 27
Domyślny

Tinti Zareda

Jun 16 2007, 12:33:08 CEST Killed at Level 137 by Lord Arcticus
and by Deerdek

Nawet Vu Cię prosi ,żebyś się włączył do walki sowqu
stary 17-06-2007, 10:47   #34
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

HEJ! a ja nie bylem? ja tez bylem na tsie xD
co do sowqu? jeden wielki zal niestety
ale czego mozna sie spodziewac innego, ten sam typ co juroqu
MEJK PIS NOT ŁOR hehehehehe >.> vu wygralo to pora na lizanie im wora
Bjoern Shu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2007, 13:33   #35
kierowca_smieciarki
Użytkownik Forum

kierowca_smieciarki's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2007

Domyślny

Od lizania dupy to Castorek i jego spółka jest najlepsza Wojna nie jest przegrana idzimy powoli i doprzodu. My tez expimy.
kierowca_smieciarki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-07-2007, 01:01   #36
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu Pokaż post
HEJ! a ja nie bylem? ja tez bylem na tsie xD
co do sowqu? jeden wielki zal niestety
ale czego mozna sie spodziewac innego, ten sam typ co juroqu
MEJK PIS NOT ŁOR hehehehehe >.> vu wygralo to pora na lizanie im wora
Juroqu zawsze stronil od wojny i nigdy niechcial walczyc w wojnie gildi.
a sowi hehe- sami wiecie- wymowa na tsie powala "frends" "me" twe" "i cala wioska zna mnie"- jestem legend w city" - nothing more

TheDwarf- co do walecznosci sowiego- hmm niewielu pamieta jak gildia Bse na valori (
Juroqu ow wtedy tez sie niemieszal do wojny- zreszta zawsze mial to samo stanowisko co do wojny... mowil wyraznie niewalcze...) czlonkowie <koqu, ja i duzo z qu itd mielsimy war z br.. sowi oczywiscie stal w dp gdy my przed dp w kaz walczylismy- z tekstem zaraz wyjde niemam planu i faktycznie wyszedl po 1-2h gdy bitwa byla wygyrwana , inne sytuacje gdy bylem w sw- czesto namawialem do war itd- to kolo zawsze mowil ja jestem nietyklany- mnie vu niedotknie ani "mego" brata- zal, co do Pa walczyl z PA ? lol zabijal manhatans i tam paru pkejow w kazo ot cala historia co do pa... a ze zlodziejem lotow jest to sie dowiedzielsimy jak minishabala ubilismy

Czemu niepomagal ludzia z gildi gdy oni padali ? proste myslalal ze jest nietykalny z gildia i mosial zrobic plan co teraz, skomlec o litosc czy grozic- jak to zawsze robi "poczekamy i zobaczycie" zreszta gdzies tu wiesniacka wypowiedz jest dowodem " bye bye ms i ed hail ek i rp- like a kids ? hehe

Hmm albo sprawa z majqu- pisal mu zeby mnie zabil jesli chce byc jego "frendsem" majqu ow mial hunta po przegranej wojnie ordo... a sowi sie mnie bal bo dobrze expilem noi zazdrosc ta jego hehe to nasylal ludzi, stawiajac im zabij go albo niepomoge ci wiecej bla bla- to wam powino wyjasnic co ma sowi na mysli gdy mowi o "frends" i o pomaganiu w war..

Ostatnio edytowany przez Podroznik - 10-07-2007 o 01:19.
Podroznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-07-2007, 13:37   #37
kierowca_smieciarki
Użytkownik Forum

Domyślny

BZN wygrała woje z Sowqu lub i nawet bez niego!
stary 20-07-2007, 14:33   #38
Uszolotek
Użytkownik Forum

Uszolotek's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kierowca_smieciarki Pokaż post
BZN wygrała woje z Sowqu lub i nawet bez niego!
Po czym to wnioskujesz ? O ile dobrze mi wiadomo to wojna wciaz trwa i napewno dlugo sie nie skonczy
Lubimy zaulki tonace w mroku,
Pilka w grze !!!
Krzyczcie co sil !!!
Rozbijemy w proch faszystkowski syf !!!

Futbol to krew, to nasze zycie,
Ucieczka od codziennych trosk,
Futbol to gra nie polityka,
Na codzien juz mamy dosc,
Uszolotek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-07-2007, 01:45   #39
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uszolotek Pokaż post
Po czym to wnioskujesz ? O ile dobrze mi wiadomo to wojna wciaz trwa i napewno dlugo sie nie skonczy
Pewnie sie rozpedzil i za dlugi wyraz o litere "Ł'' napisal xd

A tak ogolnie , przecierz na nebuli jeszcze kiedy gralem nie pamietam czasu zeby nie bylo spokoju .. zawsze jakas wojna byla xD
Driger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-07-2007, 15:03   #40
kierowca_smieciarki
Użytkownik Forum

Domyślny

Name: Stonecutter Knight

Jul 22 2007, 21:55:58 CEST Killed at Level 111 by Heiks
and by Sir Hidek
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania