|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam!
Mam do was takie pytanko, wiem że jest dużo poradników jak skillować itp, tak więc nie odsyłajcie mnie do nich bo je przeczytałem, ale mam co do skillowania wciąż kilka pytań. Sytuacja przedstawia się następująco: skilluje w taki sposób że dwa cave raty biore na siebie żeby rósł shielding, stawiam monka i rata i postacią która summonuje atakuje monka, czyli summoner i rat atakują go ![]() ![]() ![]() aaa i żeby shielding rósł to muszę atakować jakiegoś potwora i mieć dwa na siebie czy moge tylko stać w miejscu jak słup i mieć dwa potwory na sobie i też będzie rósł?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() a po kiego summoner stawia rata i bije monka? O_o
Koleś summonuje Ci monka. Ty lurujesz na siebie dwa raty. Zaczynasz bić monka. Tyle. Żeby rósł shielding, musisz coś bić [moba, zboczeńcy], raz na 30 sec walnąc bloodhity, a najlepiej jeszcze częściej. To teraz czekamy na 20 następnych postów mówiących o tym samym.... cya PS: all down, a nie mówiłem? Ostatnio edytowany przez Arcymag - 22-07-2007 o 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() taaaaaaaaaaaa ale nie moge za bardzo dobrej broni dostosować żeby dobrze skillowac na 1go itp to musze z knifa na 3 sie wbijać
![]() czyli jak raz na 30 sec blood hit musi być a lepiej jak więcej to co hita może być ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Tak jak napisano wyzej:
"Koleś summonuje Ci monka. Ty lurujesz na siebie dwa raty. Zaczynasz bić monka. Tyle." T.Y.L.E. raz na 30 sekund blood hit.... koniec... Po co ci wchodzic na jakiegos trzeciego... Cya
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() pozdro dla wszystkich ktorzy z knifa przebija sie przez shielding monka, szczegolnie na niskim skillu.
@temat: oczywiscie dobrze skillujesz, profilaktycznie mozesz uzywac full ataku ( jesli masz pewnosc ze monka nie zabijesz ) bo wtedy na 100% skill bedzie rosl pelna szybkoscia ( ominiesz koniecznosc sprawdzania czy hity na armor dodaja sie do wzrostu skilla czy nie, bo caly czas bedziesz zadawal bloodhity ).
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() to nic, dzięki wam bardzo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gawagi Slayer
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Co do teamtu, odpwoeidzial Ci Vil, ale chcialbym troche spostowac twoja wypowiedziec,a raczej Ci podpowiedziec... Summoner nie musi stawiac drugiego moba (rata) bo w tym uodate zostala zniesiona "blokada" na trzeciego ;P Nie ma juz czego takiego, bije jeden, dwoch czy trzech, bijecie tak samo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Cytuj:
(przed dp) bija mnie 2 guardy 3 mnie bije i dostaje co hita 50-110 (po)bije mnie 9 guardow i gowno mi robia bo biore all na shield?:S Bo jakos jak expilem na zolwiach to ten "3" kutas bil mnie zawsze i mocno Wtf?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() @up
Najwyrazniej ten "3 kutas" xD poszedl na zbroje czyli ten slabszy def. xp Zrob to moim sposobem. Zluruj z 2 raty i summonuj monka. Niech wszystkie stworki zaczna cie lac, a Ty zacznij naparzac monka i jest gites. ;p Bloody powinny sie pojawiac po obu stronach w 10-15 sekundowych odstepach czasu. Krocej mowiac: Ty walisz monkowi blooda, a on Ci co 15 sec by mogl rownie efektywnie lecec shielding co melee skill. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Suszec
Imię: Templation
Świat: Nebula
![]() |
![]() to teraz ja powiem pokolei:
2 potworki musza cie bic, aby 2x szybciej rosl ci shielding - raz dwa - ty dobierasz odpowiednia bron, aby uderzac potwora (w tym przypadku zsummonowanego monka) ok 1 blood hit na 30 ciosow. te 'zolte plomyczki' o ktorych wspominales, sa brane takze jako chmurki. nie ma roznicy, czy walniesz 29 chmurek, czy 29 'zoltych plomyczkow'. blood hit, to blood hit... pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Planeta Ziema
Świat: Amera
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Po 1. temat powinien już być zamknięty.
Po 2. tak jak posty up musisz walnac (przynajmniej) co 30 udeżeń na tarcze/zbroje walnąć blood hita, pozatym jak trenowalem na monku to trafić nie mogłem a jak sorc(z fista) i rat sie dołączyli to już biłem po 3... ale zawsze 3. Więc kolega pare up sie pomylil. Dalej jest tak samo. Sorki za double posta,nie wiem jak to sie stalo ![]() Ostatnio edytowany przez Tibian-Killer - 23-07-2007 o 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Planeta Ziema
Świat: Amera
Poziom mag.: 2
![]() |