![]() |
#161 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: K.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Odnośnie mojej lub Grena znajomości z Geddem. -To już wie Gedd-Xolo. (dostał już dowód dzisiaj). Ostatnio edytowany przez MusashiSun - 21-07-2007 o 18:52. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
|
![]() Gotrunk Pwned
Jul 22 2007, 06:01:12 CEST Killed at Level 110 by Slaminer and by Steiner the slayer 61:22 dla BB & NF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Gotrunk nie był z FF , jest nawet w gildi bardziej przychylnej BB lol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Świat: Kyra
![]() |
![]() @Exodus
HAHAH no pewnie a na akcji (masslogu) z ff to gotrunka nie bylo?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Scotty Ritch
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Fear
Poziom: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gotrunk jest ewidentnie po stronie FF, byl na openie po ich stronie, masslongol sie razem z nimi, a wtedy kiedy przejebali 8:0 I padl Lenerock na combo, gotrunk stanoł na jego miejscu,i również padl ;d
dodatkowo wyzywal Abo, Save tej rozmowy jest na forum tibi com, chodzilo o to ze Abo potrzebowal na pewnym openie 5 bpsds, i Gotrunk mial szanse byc free za zwykla przysluge, On mu przynosi sd, abo mu oddaje kase i tyle. ale gotrunk niewiem czy zrozumial inaczej czy nie ale troche sobie zjebal sprawe. also ten owner gotrunka jest z Poznania...tak samo jak Fauder itp... I jednak blizej jest gotrunkowi do FF poniewaz dla BB jest nikim ;p Ciekawi mnie jakim cudem padl o 6 rano? expil?Jak ktos wie to niech napisze;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoolit Pwned
Jul 22 2007, 17:54:29 CEST Killed at Level 110 by Og'Thun Facc ;[ 2lv down ;[ Widze ze wszyscy fanatycy FF milczą gdy FF pogrąża sie w klęsce, Kiedy tylko ff wbije fraga juz spam na tym forum jest BB OWNED PWN CHICNEKS MOTHAFUCKA, 62:22 for BB & NF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Nie porównuj siebie do tak wielkiego człowieka jakim jest Wielki Gren, (jeżeli można go nazwac człowiekiem).
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gren > Bóg (ofc joke)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Witam dawno nic nie pisalem no wiec najpierw jestem zmuszony odeprzec zarzuty i jakies oskarzenia ze niby sie zbijalem ze swojego kraju wykrzykujac hasla typu heil poland, polands rox czy cos takiego. Wogule Exodus nie podejzewalem cie o to ze bedziesz wymyslal jakies bezpodstawne oskarzenia itd. No wiesz nigdy cos takiego nie mialo miejsca i zreszta to byloby bezsensowne wykrzykiwac takie teksty, zreszta ja nie podchodze do grania w tibie jako jakas patryjotyczna rzecz ze polska kontra szwecja albo polska kontra reszta swiata, pisza do mnie jakies noob chary od ff ty zdrajco zdradziles polakow i dalej niecenzuralne slownictwo, ludzie to nie jakis konflikt zbrojny, jak tak przezywasz ta gre to lepiej wyjdz na dwor i posiedz z kumplami, bo chyba przesadzasz z godzinami przed kompem.
A co do grena to trudno mi sie na ten temat wypowiedziec, ale jest mozliwosc taka, ze to co powiedzial ten koles moglo byc czesciowo prawda, mimo wszystko nie nalezy jechac z idiotycznymi "kurwami" czy ciaglym spamem na kolesia probujac go osmieszyc, ktory probuje cos kombinowac, motac, mozna powiedziec ze sie zgadza, nie zgadza, ale troche kulturki w wypowiedzi zawsze sie przyda. Dodanie nowej strony na kyrze tj. grena i jego kumpli ubarwilo by moze troche Kyre, ktora powoli staje sie nudnawa przez te ciagle wojny w prawie takich samych skladach i z podobnymi wynikami, a jezeli ten koles w wiekszej czesci ma racje to kyra moglaby (moze) zmienic sie diametralnie i odwieczni wrogowie mogliby sprzymierzyc sie, a starzy przyjaciele stanac po innej stronie ![]() Ostatnio edytowany przez 0lik - 23-07-2007 o 01:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
PRZYBYWAM ZEBY WYBAWIC WASZ SWIAT OD ZLA JAKIE NIM RZADZI !!! to fakt kyra robi sie nuda.. ale ja nie widze opcji zeby to uleglo zmianie i chociaz w tibi wszystko jest mozliwe.. nie wierze ze w najblizszej przyszlosci stanie sie cos cos zaskoczy wszytskich... no chyba, ZE JA WIELKI GREN COS ZDZIALAM W TYM KIERUNKU ( moze nie udzielam sie czesto na forum a juz napewno nie na tym.. ale ta historia naprawde mnie urzekla ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]() FF zacznijcie cos robic na kyrze anie na forum kyry bo to nie pomoze wam wygrac wojny macie 40 fragow w dupe , ja bym na waszym miejscu probowal to wyrownac albo sie wyplacic
|
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Hej, moge wiedziec z jakiego serva jest gren i jego koledzy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Cytuj:
![]() @Pawlos II: Chłopie roxujesz... http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28142
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 23-07-2007 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ehh ;D widze ebernardyn ze znam twoj name w tibii
![]() Glupia wymowka ale zajebiste lagi mialem ;p ciezko mi z mrot hura bylo trafic a na poczatku z ue bym sciagnal tego nooba tylko juz pz nie chcialem 15 lapac logs chcialem dac bo kumpel byl u mnie. czekalem na somartha zeby on go dobil wiele razy moglem upeirdolic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
[ironia]Oczywiście wierzymy ci.[/ironia] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Wlasnie trwa jakiś Open w Port Hope.
@Edit: Bot Zeltorna Jul 23 2007, 22:45:30 CEST Killed at Level 94 by Travel Mate
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 24-07-2007 o 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeśli to ma byc open to gratuluje chlopakom z ff.
Schowali sie za mostkiem na dworcach i bali sie wyjsc xd |
![]() |
![]() |