|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() właśnei nie można sięzarejstrowaćprzez to że trzeba dać date urodzin pisze please input numbers only czyli trzeba wpisać liczby ale mi to nie działa
|
![]() |
#222 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zyziek'Den
Profesja: Knight
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() btw. Ja wiem o co Ci chodzilo z tymi bugami, poprostu tlumaczylem bambuko bo mu wyszlo 2 NIE na Tibie i 2 NIE na Kala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]() Ghost jaki lvl? Gram w tą gre od 2 lat... Jestem pewny, że 3/4 ludzi, którzy dojdą do 30 lvlu, skończą z tą grą. Nuuudny okres ;/
|
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2006
|
![]() Fajna gierka jak ktos ma slabszego kompa... na lepszego to silkroad online... jak mialem troche gorszego kompa niz teraz to gralem w kala, aktualnie moge grac w silkroada... bo kal do piet mu nie dorasta =] a i tak wole maple story
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Befavaza
Świat: Harmonia
![]() |
![]() ta... do silka nie można wejść już nawet od 13 do 1 w nocy ... ta gra zeszła na psy bo Gaymax'owi nie chcę się posłuchać paru polaków, którzy by zlikwidowali niedorozwiniętych analfabetów z dysgrafią czy inną dysmózgią (czyt:botterów) nie potrafiących nawet wciskać klawiszy.. (nieżle się zawiodą jak zobaczą, że nie ma dla nich jeszcze bota który by zamiatał za nich chodniki....)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]() Ale skąd mam pobrać KalOnline podoba mi się jak tu ją opisujecie ... ale pobieranie przy necie 1mb/s prędkość wynosi 15kb/s żenada ... pobieram z oficjalnej strony ...
P.S/ Podajcie link ze ściągnięciem gry tej prawidłowej bo nie wiem która to ... Ostatnio edytowany przez MerikiusS - 02-01-2007 o 15:00. |
![]() |
![]() |
#228 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() I tak to gówno nie przebije wow'a, który ma "tylko" 8 milionów graczy ^^'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Exiva me :S
Imię: Mboc
Świat: Azura
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() jak robie acc i chce wpisac kiedy sie urodzilem pisze "please input numbers only"
a wpisuje i sie nieda oco chodzi ![]() ![]() ![]()
ReAd ThIs iN 45 SeCoUnDs ![]() ![]() ![]() äüö HaHa po niemieczku xD nie pszeczytasz!! 16:24 Szaman Med'Kaze [11]: zapisz mie na chwile na pacc Noob plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik forum
|
![]() Nazwa Serwera: CaB Server - The Other World
Kraj: Niemcy Godziny działania: 24/7 Stronka: [---ClicK---] Rejestracja: [---ClicK---] Forum: [---ClicK---] EXP: 150x EGG: 100x Sprzęt: procek - Pentium Core2Duo RAM - 2 GB Ram dysk - 160GB łącze - 100/mbit Download (Patch): mirror1 - [---ClicK---] mirror2 - [---ClicK---] Oryginalna publikacja na RaGEZONE: [---ClicK---] Proponowałbym zrobić jakąś dobrą polską gildie. Wiadomo z rodakami raźniej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ściągłem, i uważam, że gra jest dziwna, nudna, niewciągająca, bez takiego klimatu, mało rozbudowana, i ogólnie cienka.
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() A ja odkryłem co trzeba zrobić kiedy mamy błąd "please input numbers only". Mianowicie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
|
![]() nuda, nuda i jeszcze raz nuda
bez wykonywania questów strasznie się ciągnie lv w kilka dni miałem 23lv.. knighta pamiętam jaka radocha była jak z dropa miałem blood of big-handed (= mnóstwo kasy jak na początek) te jajka dziwne takie ;/ długo się wykluwają, za to można afkować na rybach (ja zawsze miałem 8:00 - 14:00 afk - kilka ryb i trochę % do jajka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Gra ktoś jeszcze w KALa?
Ja chyba znowu zacznę, bo w Shadowbane mam problem z patchowaniem, a KO to jedyna gra, z którą nie miałem NIGDY żadnych problemów... A, wprowadzono nowe scenerie i punkty honoru zdobywane m.in. na arenach, można w nagrodę za nie zdobyć nowe zbroje, tytuły i przedmioty. Mimo iż gra dalej jest nastawiona na exp (i pewnie znowu szybko mi się znudzi...), zamierzam pograć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Opole
Stan: Niegrający
|
![]() Gra wydaje sie fajna
![]() ![]() Najfajniesza opcja w tej grze jest lowienie rybek ![]() ![]() Obecnie zbieram na luk g40+2, ma fajne mody no i niezle wyglada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() eee mam problem tylko mnie nie wyzywajcie NOOB
wszystko wspaniale sie rejestruje a tu wyskakuje mi: with no space in English and numbers are together nie znam dobrze anglika ![]() ![]()
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisałem niechcący 2 posty sory
wykasowac jednego
tibia to gówno jeśli jesteś innego zdania ten filmik jest dla ciebie!http://13k.pl/-/sugestia.php Ostatnio edytowany przez Ujo - 23-07-2007 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: