|
|
#301 |
|
Blondynka
|
Sprawdzone. Nic nie jest zapchane kurzem. Tak wogole.. Kazac dziewczynie rozkrecac kompa ;P. Problem dalej jest... (w skrocie - brazowo-rozne artefakty na ekranie).
|
|
|
|
|
|
#303 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antib
Profesja: Elite Knight
Gildia: Stay Alive
Świat: Morgana
Poziom: 224
Skille: 103/101
Poziom mag.: 9
|
od wczoraj nie moge sie zalogowc!!!!nie moge tez zalozyc nowego konta bo nic nie przychodzi na maila..co mam zrobic...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Blondynka
|
Cytuj:
. I ma teraz inne wydatki (tez na mnie). No chyba, ze Ty jestes chetny ![]()
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 23-07-2007 o 17:46. |
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
|
k0xo,
Spróbuj ściągnąć ten plik: - z innej lokalizacji (z innego www), - na inną partycję (D lub dalszą), - innym programem (zamiast Opery FireFox lub odwrotnie). |
|
|
|
|
|
#308 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
Witam Wszystkich... Mam problem mianowicie mój komputer zawiesza sie co jakieś 5 min :F robi sie tak od 3 dni, przedtem sie tak nie działo, hmm temperatura procka w porzo, Wirus ? nie sadze skanowałem kilka razy kilkoma anty virusami, mogę nawet dać loga z hijackthisa...
nie wiem czy ktoś tu to pisał, ale nie chce mi sie czytać tych 30 stron... @edit zacina sie tak ze nie można nic zrobić... tylko reset ;/ Pomocy Please... Pozdro! _/ Kileros~ Ostatnio edytowany przez Kileros fire'son - 23-07-2007 o 18:53. |
|
|
|
|
|
#309 |
|
pokrzywa
|
Kileros fire'son,
Sprawdź dziennik zdarzeń czy nie ma jakiegoś odpowiadającego czasowo z wystąpieniem zwiechy. Start > Panel Sterowania > Narzędzia administracyjne > zarządzanie komputerem > narzędzia systemowe > podgląd zdarzeń. Ostatnio edytowany przez emilok - 23-07-2007 o 19:15. |
|
|
|
|
|
#310 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
Do usługi GVCplDrv został pomyślnie wysłany kod sterowania uruchom.
Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej. ^ System \/ Aplikacja Pomyślnie uruchomiono usługę EAPOL Aby znaleźć więcej informacji, zobacz http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp w Centrum pomocy i obsługi technicznej. Takie coś po przed zwisem. Pasuje czasowo. Ostatnio edytowany przez Kileros fire'son - 23-07-2007 o 22:08. Powód: :/ |
|
|
|
|
|
#311 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2007
|
Używam flashgeta do sciągania,mam 2 dyski,Na c nie moge a na e moge bo to mój dysk.Nieznam innej lokalizacji z kąd sciągnąć dofus
|
|
|
|
|
|
#312 |
|
Guest
|
ja mam problem jak włączam komputer to pojawia mi sie napis "twoja stara cie namierza".
co sie stao co robić? |
|
|
|
#313 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Imię: Saper Bobek
Profesja: Sorcerer
Świat: Amera
Poziom: 8
|
Ja mam innym problem.Przy wyłączaniu komputera,zawiesza mi się ;/ Nie wiem co mam zrobić.pomocy...
![]() |
|
|
|
|
|
#315 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: KrK
Imię: Qbov
Świat: Candia
Poziom: 36
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
|
Witam all
mam taki problem nawet nie tylko z usb polega na tym ze jak podlacze cos do komputera co nie ma wlasne go zasilania tylko czerpie prad z kompa to to urzadzenie nie dziala;/ np; pendrive, mp3, czytnik kart, a urzadzenia majace swoje zasilanie dzialaja bez zazutow np; skaner, drukarka, internet przez usb(chello) czym jest to spowodowane moca zasilacza?? |
|
|
|
|
|
#316 |
|
pokrzywa
|
Qbov,
Najprawdopodobniej masz ustawiony tryb oszczędzania energii na portach usb. Wejdź w panel sterowania > system > zakładka sprzęt > menadżer urządzeń > kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowe (USB.). Pojawią się kontrolery USB, w ich właściwościach odznacz opcję "zezwalaj komputerowi na wyłączenie tego urządzenia w celu oszczędzania energii". Reset kompa. Powinno pomóc. Ostatnio edytowany przez emilok - 25-07-2007 o 18:07. |
|
|
|
|
|
#317 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: KrK
Imię: Qbov
Świat: Candia
Poziom: 36
Skille: 70+
|
a masz jeszcze jakis pomysl bo nadal mi nie dziala
![]() #Edit a czy moze to byc wina zasilacze ze za slaby?? Ostatnio edytowany przez Qbov - 26-07-2007 o 11:38. |
|
|
|
|
|
#318 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Świat: Balera
Poziom: 43
Skille: 77/76
|
Jak będzie chodziło GTA: San andreas na kompie: Procek 1,6 GhZ, 384 GB RAM, 64 karty graf., dysk 40 GB????
|
|
|
#319 |
|
Blondynka
|
Teraz prosze panstwa o w miare szybka odpowiedz ; ).
Wlasnie mi firefox siadl. Obrazil sie. Za kazdym razem jak go wlaczam to sie wiesza, w menadzer zadan ma cpu bliskie 100... O co chodzi? Nie chce korzystac z ie...
|
|