|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() jakis blad :|
ogolnie fajnie bo o 21 bylem na pacc umówiony no sups
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2007
|
![]() Tez nie moge sie lognac, pewnie cips ma jakies problemy i beda dzien pacc oddawac ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
|
![]() Mam ten sam problem, sprawdzcie, czy mozecie sie zalogowac na swoje konto na tibia.com, ja nie moge ;/
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: z przemytu
Stan: Niegrający
Imię: Marian Moczymorda
Profesja: Elder Druid
Świat: Danera
Poziom: 62
Skille: du/pa
Poziom mag.: 58
|
![]() Nie jesteś jedyny... http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1753704
BTW, ten problem dotyczy tylko pojedynczych kont - na sorca kolegi loguję się bez problemu... o.O
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() i tak nie mozna na nic wejsc :| a moglbym miec dzis PACC EH!
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: rookgaard
Profesja: Rookstayer
Świat: na Forum
Poziom: 999
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
|
![]() ja nawet na liste charów niemoge wejśc
![]() ![]()
Oryginalnie napisane przez Em0 Ta je... dzięki mnie i oercie bo przez nas matteq94 dostał bana...muahahaha xD @down LoL nie dostał bana przeze mnie.I ja bym ci nie polecał dawanie go z powrotem na bohatera... (LOL) xD ![]() ![]() http://s1.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=253142 < WEJDZ nie pożałujesz ![]() |
![]() |
![]() |