|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() W zwiazku z newsem z tibia.com
"To the magic number of 100.000 active Premium Accounts! Of course, this is something to celebrate! The lucky player to buy the 100.000th account will receive some very special rewards indeed! Be prepared for the most expensive, most valuable and most wanted presents that have ever been given to a single Tibia player. We expect to determine the lucky winner next week. More details will be released soon. Good luck! Your CipSoft Team" Gdyby komus udalo sie dostac nagrode prosze o niezwolczne skontaktowanie sie ze mna na nr gg : 1551588 Oczywiscie nie planuje wysylac dziecinnych keylogerow w wygaszaczach ekranu. Jesli item bedzie taki jak mysle jestem w stanie zaoferowac za niego bardzo duzo pieniedzy (niemalze wszedzie) pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Kościerzyna
Stan: Niegrający
Imię: Elite Pandoria
Profesja: Knight
Gildia: >>>---------<<<
Świat: Pandoria
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A co jesli wygra kto nie z forum ^^
down: Sekundy ![]() Ostatnio edytowany przez Hyzy - 23-07-2007 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Myslsz ze ktos ci sprzeda np.jedyny przedmiot na wszystkich serwerach??
Strasznie duzo ludzi gra bardzo male prawdopodobieństwo ze dostanie polak a co dopiero człowiek z tibi.pl... Ale szansa jest i Można pomarzyc ![]() Ja Bym Nie Sprzedał ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Male, ze Polak?? A nie zauwazyles ilu Polakow gra w tibie?? (co z tego, ze 99% ma okolo 10-13 lat i nie zna jezyka polskiego) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() przeciez nie mowie ze ma wygrac ktos ztad, ale szansa jest.
duzo osob kupuje pacci w firmie drom co do itema, jak ktos ma 20 lvl a jego wczesniejsza postac na 30 lvl zostala haknieta, i to cala jego historia i akurat wygra to co on zrobi z takim itemem? NIC ja mu pomoge rozwiazac ten dylemat (oczywiscie nie przez wysylanie programow,linków,zdjec siostry i tym podobnych) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
@down: z twojej wypowiedzi wynika, ze jestes jednym z bogatszych Polakow (nie w tibii) w rl ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 23-07-2007 o 23:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() Do rzeczy. Wiesz, że nim ta nagroda będzie rozdana, to ten temat zniknie już dawno gdzieś głęboko na forum? Wg mnie szanse na kontat tego szczęśliwca z Tobą poprzez ten temat są jak 1 do 1337. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Powiem tak. To już jest choroba by wydawać prawdziwe pieniądze na rzeczy z tibii. Rozumiem pacc ale itemy?
To już jest nienormalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdybym ja wygrał tą nagrodę, bo wcale nie jest napisane, że to będzie jakiś item to nie sprzedał bym go, a już na pewno nie Tobie, poza tym jak już Ryba napisał, prawdopodobieństwo, że wygra ktoś z tego forum jest bardzo niskie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() A dlaczego nie mi?
Co do samej rzeczy to jest to na 90% przedmiot , bo coz innego mogli by dac? A chory wcale nie jestem, nie macie nawet pojecia po co mi ten przedmiot a oceniacie mnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() A ja myślę, że to jego sprawa, w jaki sposób go chce wykorzystać. Może sobie go kontemplować, może go sprzedać 2 razy drożej, może go wypożyczać za cc. Co zechce, i to nie wasz interes. I temat jest po to, aby ktoś kto go wygra ( O ile będzie to osoba z tego forum ) mógł go o tym poinformować ( Prawdopodobnie na PW, żeby nie robić na forum sensacji), a nie robić z niego wariata.
Ostatnio edytowany przez DR.UTi - 24-07-2007 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() może chce go dać synowi na urodziny ;p
BTW. pomysł dobry, bo jeśli wasz znajomy wygra, a powiedzmy, że na pacc zbierał rok, nie pochodzi z najbogatszej rodziny... to myśle, że za 1k zł [nie wiem ile, może zainteresowany myśli o kwocie max 100 zł, może 10k...] bardzo uszczęśliwiłoby i jego [biednego wygranego] jak i jego rodzine [przypływ gotówki jest raczej miły] PS: wypożyczanie za cc? xD gratz joke ![]() PS2: może tylko podasz orientacyjną cene? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() 15 milionów rozbite po milion-dwa na różnych? Kto sprzeda za takie grosze?
![]() |
![]() |
#19 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Jak widzisz dwimenor, ten typ mysli ze majac 15kk jest jednym z bogatszych polakow w tibii :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
Każdy ma jakieś marzenia ^^ |
![]() |
![]() |