![]() |
#903 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() co sie dzieje z gal'axym ,padl juz chyba z 5 razy w czym 1 lub 2 razy bez blessow ? nowy owner ?
|
![]() |
![]() |
#907 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mati rl owner sprzedal chara na allegro, potem go odzyskal i cieszyl sie 500zl i nim gral pare tygodni. Potem ten co kupil zadzwonil do starych matiego i zrobil jubel =] Mati kara na wszystko, i new owner gra.
|
![]() |
![]() |
#908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
"Dzień dobry rodzicu Matiego xD. Kupilem od państwa syna pixelową wyimaginowaną postać w boskiej grze Tibia za 500 zł ( ponad połowa średniej krajowej ), ale państwa syn mi ją shackował.... bla bla bla itd" Konkurs : co powiedział Rodzic ?
![]() |
![]() |
#910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Mati kto Ci pozwolił sprzedać moją postać --> moim zdaniem to powiedział rodzic xD
|
![]() |
![]() |
#911 |
Guest
|
![]() "jak sprzedał jak wczoraj expilem" - to powiedzial
![]() |
![]() |
#912 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Nie on nie zadzwonil do rodzicow Matiego tylko go szantazowal ze zadzwoni.
lubie kolorowane historyjki |
![]() |
![]() |
#914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() lol czym go szantazowal ?
|
![]() |
![]() |
#915 |
Guest
|
![]() Ja mam wlasnie taki sam problem jak darota, eq mam fatalne i od dawna zbieralem na dh myslalem ze kupie za 100k na luzie ale jednak lista cen i koniec moich marzen ale za wiecej sie boje kupic bo po pewnym czasie niektorym sie znudzi sprzedawanie (za taka cene bo za taka cene ciezko sprzedac) Widze ze vmr sie rozpada, a ng sie rozrasta i moze lepiej bo w ng niema pa takiego. Ej pephy czy ty hostujesz blue djina bo sacred jak napisal ze ty hostujesz ale on troche dziwny wiec sie pytam. ;d
|
![]() |
#916 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() tak ,czyszcze .
19:33 Madik [68]: ciebie tez mial bic 19:33 Madik [68]: suv 19:34 Pephy [134]: suv mnie ? 19:34 Madik [68]: ta 19:34 Madik [68]: mowil ze cie upierdoli 19:34 Madik [68]: cale rambo az strach sie bac ;DDDD Madik to cipka jakich malo ;DD Ostatnio edytowany przez zielaq - 24-07-2007 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#918 |
Guest
|
![]() To mnie moze sacred jack wywalic z listy |; przez tego bana 27 dni zostalo niewiem czy zdaze ale pewnie nie =/ Zapisze sie na nastepna ture moze tez pephy bedzie czyscil ;d
|
![]() |
#919 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() Cytuj:
Nic o tym nie wiem ![]() Nic na to nie wskazuje i nie sadze zeby to sie mialo zmienic. Jestem w Rambo ponad 1,5 roku i powinienem chyba cos o tym wiedziec ![]() Straszenie mna i moja gildia nie jest chyba najlepszym pomyslem, szczegolnie gdy usinie i z wielka determinacja stara sie o przyjecie do Rs ![]() Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 25-07-2007 o 11:43. |
|
![]() |
![]() |
#920 |
Guest
|
![]() Opowiem wam krótką historie dzisiejszego przedpołudnia.
Expie sobie expie na żółwiach -2... Jest dobrze? jest... Exp fajnie idzie..no ale jest zabardzo zajebiscie i wpada Vany Hod... z koleżanką i "zaczyna" mnie atakować..koleżanka jednak ku mojemu zdziwieniu mnie nie atakuje. Wiec dostalem lekkie fory bo bił mnie w pojedynke.. Krzyczał że za botowanie... ze boter=dead. Szkoda tylko ze ja...niebotowalem. Gdy po 30 minutach stania kolo mnie w pz pobiegl gdzies..chcialem dobic lvl bo brakowalo chyba 8k.. poszedlem wiec sprawdzic czy ktos siedzi na moich zolwiach.. Patrze jest list.. spoko czyli ktos expi..trudno... no ale kto expi... nie kto inny jak kolezanka Vanego Hoda... "Velvet Hod". I jak tu sie nie w*****c ? ![]() Dzieki Pephy za wyjasnienie "chyba" Sprawy |