|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() jeszcze dużo rzeczy może sie zdarzyć (jakieś transfery miedzy teamami hacki) ale wojna zamiera tak jak ten temat ;p
|
![]() |
![]() |
#2543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Quazar
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Pamiętam jak Vision wygrało niespodziewanie 2 ob i wtedy też się wydawało że to już koniec a jednak wszystko sie może zdarzyć ^^
|
![]() |
![]() |
#2545 |
Użytkownik Forum
|
![]() Khazul w supporcie tibia.pl ? do czego to doszło...
poprzednim razem Duskiness potrzebowało kilku tygodni na "powrót" do wojny więc teraz również może tak być. Chociaż mam nadzieję że teraz szybciej sie ogarną. |
![]() |
![]() |
#2546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() @ offtop
Proszewas to Cyrillus ;] @ Khazul Ile dałeś ? za dolaczenie do supportu?! omg jak to możliwe... widać ze nic o tobie nie wiedzą... Ich też oszukasz ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2547 |
Użytkownik Forum
|
![]() skąd wiesz ;>>
@sall~ tylko chyba nie ma komu powracać... Ostatnio edytowany przez Proszewas - 24-07-2007 o 20:03. |
![]() |
![]() |
#2548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Sr, że się wtrącam, ale dlaczego Thellionn i paru innych z Wizji jest w Vision :S
wtf
#2549 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zapłaciłem 100 gp na Harmonii, tylko po to żeby zhakować całe forum tibia pl, i żeby banowac takich trolli jak Ty. A tak na poważnie to każdy mógł złosić swoją kandydaturę (tzn każdy któremu chce się coś robić, nie takiemu złemu leniuchowi jak Ty). Więc ocb?
![]() |
#2550 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() masz rację, tyle że twoja kandydatura została odrzucona. |
|
![]() |
![]() |
#2551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() @Petrek
Admin, nie jest nieomylny* ;s Ale panowie, wracamy na ziemie, tzw Furorę, bez offtopu ![]() Coś ostatnio miałem się spytac znowu,.. Aaaa mam Charonsi, jest w Duskach, od dawien dawna albo jeszcze dłużej, lecz jednak ja na żadnym battle go nie widziałem, i w ogóle co on tam robi?
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#2552 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niczego Ci udowadniać nie muszę, no ale masz
![]() http://img238.imageshack.us/my.php?image=uo0519jf5.jpg Btw ma ktoś do sprzedania PIRACKĄ KOSZULĘ POTRZEBNĄ DO OUTFITU PIRATA? (TA Z BOSSA) ![]() @Hubert Charo Charo ahh ten Charo, co sie z nim dzieje?:|
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 24-07-2007 o 22:26. |
![]() |
![]() |
#2553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Karolu, widzę że na siłę chcesz być fajny i ważny. Chciałbyś, żeby ludzie zapomnieli o twojej przeszłości, żeby zapomnieli ogólnie o wszystkim co robiło niegdyś Vision, chcecie zatrzeć plamę i udawać, że zawsze wszystko było ok. A nie było. I wiele osób nigdy o tym nie zapomni. I pamiętajcie, że my się nie poddamy. I niejeden z Was zaliczy jeszcze glebę.
Tyle. Ja nigdy nie zapomnę ilu moich przyjaciół opuściło przez Was Furorę...
People all grow up to die. Killed Katrila at Level 246 ok Killed Vilshion at Level 187 unjustified Ostatnio edytowany przez QuanChi - 24-07-2007 o 22:49. |
![]() |
![]() |
#2554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2555 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@QuanChi dobrze powiedzianie od nas nie JEDEN a od was kilkunastu =] "Ja nigdy nie zapomnę ilu moich przyjaciół opuściło przez Was Furorę..." Tu też sie mylisz =] to nie Vision rozpoczeło wojne tylko Magrami za zgoda Petroniusza ; >> no nie? Tak samo jest mylony hack Spoxstera =] @Charo szedł na jednego battle ale dał loga na mostku ; p Ostatnio edytowany przez Proszewas - 24-07-2007 o 23:42. |
|
![]() |
![]() |
#2556 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Gildia: Neutral chodz ktos mysli inaczej
Świat: Furora
Poziom: 110
Skille: 10/10
Poziom mag.: ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() duski zamiast cos planowac to milcza , wogole tego nie rozumie ... Taifunowi juz nie zalezy pewnie.
![]() |
![]() |
#2558 |
Użytkownik Forum
|
![]() tyle że kiedy wojna się zaczynała, Duskiness/Abberatio miało dużą przewagą lvlową/liczebnościową nad Vision. A w czasie takich okresów "przejściowych" między wojnami Vision nieźle expi i jeśli szybko Duski czegoś nie zrobią to taki Thellion/Pasterz będa mieli 170-180 lvle, Katrila 200+ a Imargam 220+, nie mówiąc nawet o wielu 130+ rp/ek z Vision i armii mięsa armatniego. Dziwie się że na to pozwalają, mogliby nękać Vision/supporterów jak poprzednio na noobcharach no ale to nie moja sprawa
Wielka Wojna Duskiness vs Vision to praktycznie 3 małe wojny: 1 - wojna Vision z Abberatio, wygrana przez Vision, choć nie miała większego znaczenia/efektu, zakończona w momencie przyłączenie się Duskiness 2 - wojna z Duskiness, zakończona 2 OB wygranymi przez Vision, po których to nastąpiło krótkie panowanie Vision na serwerze i masowe expienie, i dziwnym trafem nagle społeczeństwo Furory ich polubiło ;] 3 - kolejna wojna Duskiness z Vision, kiedy się w końcu Duski ogarnęli i zdobyli przewagę, a ludzie z Furory znów zaczęli lubić Dusków ;] zakończona ostatnią bitwą na Edron w której to pare osób "zmieniło front", a teraz Vision znów zaczęło expić. no i teraz 4 wojna której jeszcze nie ma ale będzie jak się tylko Duski ogarną ;] myślę ze dopiero w 5 wojnie nastąpi prawdziwy przełom i dłuugie panowanie jednej ze stron pożyjemy zobaczymy ;] btw... 300. post ;] jejeje ;] Ostatnio edytowany przez sallceson - 25-07-2007 o 02:27. |
![]() |
![]() |
#2559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Świat: Pandoria
Poziom mag.: 51
|
![]() taif ma palka na pandorii x0