![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegraj±cy
![]() |
![]() Niestety nic nie wskazuje na to, ze bede mial czas na organizacje trzeciej tury. Jesli ktos czuje sie na silach, zeby zrobic to za mnie, moge mu pomoc w przekazaniu info ludziom na gygy
![]() FORZA GRANDE MILAN --== MILAN MILAN MILAN ==--- BTW: Skonczcie juz te offtopy. BTW Marczio nie musisz wypowiadac sie na temat cudzej szkoly jesli jej nie znasz (tzn wiesz tylko, ze jest to technikum). I pomimo, ze akurat trafiles - tzn szkola Cometeora jest najgorsza w gizycku i "produkuje" pozniejszych bezrobotnych, to jednoczesnie znam technika i zawodowki ksztacace na naprawde wysokim poziomie. Analogicznie to, ze szkola nazywa sie LO, nie oznacza, ze jest w niej wysoki poziom (rowniez znam przypadki)!
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 24-05-2007 o 20:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz, wystarczy popatrzec na statystyki ludzi, ktorzy ida po szkolach srednich na studia - i to juz o czyms swiadczy. Ale faktycznie, w temacie o wojnie napisalem zeby nie najezdzac kto gdzie chodzi, bo to zakrawa na zenade. I niech tak zostanie, skonczmy temat o szkole! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 07 05 2007
¦wiat: Selena 4ever
|
![]() xD "PK z zalfikiem" przeksztalcilo sie w "szkoła óczy, ale niezawsze"
![]() Załużcie nowy temat i bedzie gicior ![]() Pozdrawiam Djinn de'Moon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
¦wiat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
btw nie musisz fejkowac swojej sygnatury nabz. Kiedy tenis again?
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
My¶le ze moznaby zorganizowac 3 ture pk z zalfikiem Chetni niech pisza w tym temacie Jeszcze sprubuje złapac kontak z zalfikiem na gadu gadu ale wszystko wskazuje na to ze moze to niebyc proste poniewaz zalfik imprezuje sobie x) Mysle ze bylaby to fajna zabawa jak ostatnio lecz niepopelnimy kilku bledów jakie zrobilismy wtedy ... [mysle ze niebedzie mial nic przeciwko] ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Djinn de'Moon ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data doł±czenia: 08 06 2007
Lokacja: W domu
Imię: Burnek
¦wiat: Selena
Poziom: 67
Poziom mag.: 56
|
![]() o.O Ja w sumie moge isc mainem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
¦wiat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Niestety nie ma szans aby twoje 1sze zyczenie (odnosnie zgrai nobow) zostalo spelnione, bo ponoc poziom zespolu zalezy od poziomu intelektualnego jego przywodcy a pewien osobnik podajacy sie za organizatora wykazuje mierny poziom tego "skilla"
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do mojego poziomu inteligencji to napewno jest wiekszy niz niektórych tutaj ![]() Pozdrawiam i zapraszam Djinn ![]() @Burnio Gwarantuje ze jeżeli 3 tura pk dojdzie do skutku to wszystko bedzie obmyslone do ostatniego sczegułu Ostatnio edytowany przez 4drian - 18-07-2007 o 12:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data doł±czenia: 24 06 2007
|
![]() Cytuj:
No twoj poziom inteligencji musi byc bardzo wysoki... Tak btw, to ile masz lat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoj poziom inteligencji oceniam po twoich postach... Przeczytaj swoje posty jeszcze raz, a zrozumiesz o co mi chodzi... hmm... masz 17 lat? To chyba chodzisz do szkoly... I czego oni cie tam ucza? Nie miales w podstawowce jezyka polskiego? Ja rozumiem, ze nie kazdy jest super w ortografii, ale ty to juz przesadzasz :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pozdrawiam wasz djinnek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zbanowany
Data doł±czenia: 05 12 2005
Lokacja: Bielsko-Biała _/
Imię: Maciek
¦wiat: Prawdziwy
Poziom: Co?
Skille: Wtf??
Poziom mag.: o0
|
![]() Cytuj:
Przypomina mi się: ''Ziomus w tibi sie nie liczy ortografia ale lvl'' A tego że posta zapomnisz; Słaba pamięć słabe iq ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ta... Ale wiesz, on pisze szybko. 2 literki na sekunde!!! Yee... @4drian Hmm... Ale powiedz mi dlaczego lepiej napisac "puzniej", niz "pozniej"? Przeciez tyle samo literek jest o.O I nie musisz wychwytywac bledow wszystkich... Wystarczy, ze wychwycisz swoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up@
Bo ponieważ on pisze szybko a ty tego nie pojmiesz czy on ci to będzie tłumaczył czy nie. Znaj±c życie będzie się wypierał że ma dyslekcje czy jeszcze co¶ okropnego co uniemożliwia mu normalne pisanie oraz normalne my¶lenie w niektórych sprawach. Topic@ Je¶li chcesz i¶ć na pk to idĽ ale ja s±dzę że nikt normalny z tob± nie pójdzie jak to Marczio powiedział ewentualnie zgraja noobów. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic@ LOL nikt Tobie akurat nie karze isc a kto pójdzie to sie zobaczy a do zgraji noobów sie niezaliczasz ;> Btw. mówicie ze to ja niepojmuje niektórych rzeczy xD Ale to co wy piszecie to jest zalosne wam sie moze wydaje ze jestescie fajni bo ja tak nieuwazam ![]() |
|
![]() |
![]() |