|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, Teraz mam takie pytanie licytowalem Domek. Przelicytowal Mnie Co Mam Wpisac Zeby Przebic..Bo jak wpisuje wiekrza kwote to pisze ze dalej hatka jest jego...
![]() ![]() The house The City Wall 5b is currently being auctioned. The auction will end at Jul 26 2007, 09:00:00 CEST (time of daily server save). The highest bid so far is 50 gold and has been submitted by Tyrrain. Bids increase in steps of 1 gold. You will automatically outbid the current bid by 1 gold until your specified limit is reached. When the auction ends at Jul 26 2007, 09:00:00 CEST (time of daily server save), the winning bid plus the rent of 585 gold for the first month will be debited to your bank account on Aldora |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Czarodziej Liutik
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() eh...
Żeby przebić jego aukcje musisz dać więcej niż on, czyli w tym wypadku więcej niż 50. Możliwe że dał 51 a możliwe że dał 100000k. Więc ty musisz dać tyle kasy żeby go przebić -.-
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() To Jest 130 lvl a Wiec nie mam sznas na ten domek...;/
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ale myślisz że ja mam czas na licytowanie domkow...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Ale żeś dowalił..Jeśli masz czas na granie w Tibię, to nie masz czasu na zalicytowanie głupiego domku ?! Jeśli aż tak bardzo nie chcesz tego robić to nie rób.. Domek nie jest Ci nie zbędny do życia.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Up: ale to prawda. Trzeba ekszpić a nie licytować.
![]() <ironia> |
![]() |
![]() |