|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2005
|
![]() Witam wszystkich!
Jest taka sprawa: na arenę (Warlord) potrzebuje dosyć sporo MF i UH. Nie uradzę nawet samych potrzebnych mi UH i MF (a mam 90 LVL EK). Chciałem oszczędzić CAPa i zaopatrzyć sie w Key Ringi. Niestety nikt nie sprzedawał ich... :/. Po jakimś czasie wymyśliłem, że zrobię lootbag z UHów i MFów i będę go po prostu wkopywał w teleporty i po każdym monstrze ładował stracone UH i MF. Jest to dobry pomysł jednak nie jestem pewny co do tego, czy mogę tak wrzucać ten bag w TP i następnie sam wejść do niego i on tam będzie czy może jakoś zniknie. Proszę tych, którzy jeszcze nie wykonali któregoś LVLa areny, aby wzięli ze sobą jakiś pusty bag albo coś innego i przed wejściem w TP najpierw go wrzucili i zobaczyć czy jest w tym następnym roomie. No, chyba, że ktoś jest pewien w 100%, że tak można robić to niech od razu to tutaj napisze (ale tylko ci którzy są pewni tego!) Proszę o pisanie tylko odpowiedzi na moje pytanie a nie, np: "Nie wiem". Z góry thx ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luigi Druid
Profesja: Druid
Gildia: End of World
Świat: Harmonia
Poziom: 37
Skille: 19/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Też miałem taki dylemat kiedys z jakimś questem już niepamietam jakim też chciałem zrobić taki loot bag jak ty lecz to mi sie nie udało ponieważ bag został na teleporcie.
10:56 Szefowaa [13]: Zagram na flecie, harfie, gitarze i bebenku za jedyne 99gp za minute 19:12 Informator Harmonia [1]: Welcome. Join to Guild invite www.guilds.lua.pl.Have Guild House This is the most popular guild helper tibia. Kind regards, Your CipSoft Team ![]() ![]() |
![]() |
![]() |