|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 07 2007
|
![]() Cytuj:
down którą-ew ktora a nie "ktura"..az wali po oczach.. 2xdown: nic nie musialem dawac poniewaz moj tatus mnie dorobil w przeciwienstwie do niektorych... Ostatnio edytowany przez MaciekFromKlan - 26-07-2007 o 21:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() to jest moja postać
![]() Ostatnio edytowany przez Radarowiwi - 26-07-2007 o 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
Ile dałeś za swój rozum - chyba nic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() A ja bym proponował po drodze do DC. Jest tam taka duża polana i masa wolnego miejsca.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Myślalem o tym po drodze do dc i hyba właśnie tam się wybiore. Ale mam pytanie czy postawić ds'y czy monki dla większego bezpieczenstwa??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 07 2007
|
![]() Cytuj:
down: tak tak,wlasnei widzimy,huhauwhuwh Ostatnio edytowany przez MaciekFromKlan - 26-07-2007 o 22:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 19
Poziom mag.: 18
|
![]() Monki = Większa defensywa
DSy = Większy atak... Ja nawet nie mając już postaci na RLu wiem jakie metody stosować do solowania nawet na low lvlku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Krakow
Świat: Iridia
|
![]() Do ciężkiej Anielki! Przeca gs ma Twoje summony na jedno uderzenie =\ .
I zaprawdę nie wiem jak to możliwe ze 40 level nie wie jak bije gs. Pytałeś czy MOŻE dać sobie spokój. Daj sobie ten spokój daj... btw. widzę że pacca miałeś to kogo Ty zgrywasz? ;/ Ostatnio edytowany przez mastertomasz - 26-07-2007 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Żałosny jesteś jak nie na jeden to na dwa hity. Pysk i wyjdź już stąd. Parszu WON na ots. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu
Imię: Xartazz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
@topic Raz zsolowałem gs 38lvl drutem z 40 mlvl na utamce, hunciliśmy we 3 na crus helmet quest, bloker miał kicka a gs przezucł się na mnie, sperdalanie odpadało, więc vis,vis,vis+wand...gs padł a mi zostało 90 many, ogólnie nie polecam -.-. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Język masz świetny - Pysk i wyjdź już stąd.Parszu...Ile masz lat?? Przyznaj się to twoja postać? [CHAR]Nioob[/CHAR] //Wiem że tibia to nie ots , ale były real staty ustawione..właśnie też z visa hunciłem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Velgarth
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 85
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() @UP
To może ja dorzucę swoje 3 grosze na temat, jak huncić GSy na low levelu i nie dać się ubić. 1. Nawet nie myśl o podchodzeniu do niego z Twoją ilością HP, niech Ci ręka zadrży, drobny lag, czy coś i leżysz martwy, a exura sio pewnie co jeden jego hit będzie szła. Możesz na utamo vita próbować, ale jak będziesz się opierniczał to padniesz. 2. Jeśli naprawdę chcesz próbować to bij z HMM (oczywiście utani gran hur i utamo vita obowiązkowo do tego) lub zamiast HMM możesz z SD 4fun. 3. Co do summonów... ciężka sprawa. Widzisz, jak już napisali Ci potwory mają tak jak i my (gracze) losowe obrażenia od jakiejś liczby do jakiejś (przedziały liczbowe) i trudno jest powiedzieć coś o tym z którym summonem pójść na GSa. Według mnie daruj sobie te summony. Będą Ci przeszkadzać tylko, a jak GS się przerzuci to i tak będziesz uciekał, gdzie pieprz rośnie i tylko szkoda na nie many. Nawet jeśli się nie przerzuci to i tak istnieje ogromne ryzyko, że padną. PS. Istotnie RL Tibia to nie jest OTS. Tutaj nie odrabia się levela, loota i skilli w ciągu kilku minut... czasami niestety ![]() Ostatnio edytowany przez Arakon - 26-07-2007 o 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoja data nic o Tobie nie mówi. Moje konto zostało zablokowane i nie mogę nim postować więc założyłem to.
Anyway jesteś noobem (nie lubię tego słowa)- szczycisz się swoją zerową wiedzą. Nie udzielaj swego brudnego pyska w tym temacie bo założyciel na Twoich pokur~ionych poradach może się nieźle przejechać (nie sądzę ale to mąci w głowie). SSIJ i nie kłóć się! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm po namyśle chyba jednak sobie daruję (na razie) znajdę jakiegoś brokera i dopiero z nim sobie poubijam.
Dzięki za rady wszystkim za rady a h*j w oko mastertomasz i maciekfromklan jak nie macie zamiaru napisać nic mądrego to się nie odzywać ![]() Ostatnio edytowany przez Radarowiwi - 27-07-2007 o 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() oo nie ładnie.. ja tylko pomagałem <BLUZG> <@#%$#>#^<#$^<#$$%>#$^>$#<%>%$#%#$%#$Y^#$>% Kretynie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22