--> | --> |
|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2003
|
![]() mam 13 lvl jestem druidem i mam 21 lvl magi !!
Kumpel mnie poprosil abym uzyl na nim Explosion i uzylem i wzielo mu max 9hp a ma Plate Armor Dwarvern Shield i cos tam jeszcze wiec dlaczego wzielo tak malo skoro czar jest drogi ponoc mocny i bierze od 10-99hp czemutak sie dzieje ?? to hmm juz wiecej bierze |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() a ktory ma lvl ten twoj kolga?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() 16
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2003
![]() |
![]() a co ma do rzeczy lvl kolegi?? wazne chyba sa skile i mlvl używającego runu??? ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() skille? LOL
Explosia to czar z największą różnicą pomiędzy max a min dmg. Dlatego raz uderzysz za 9 innym razem za 99 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Czyli co ??
Mam slabe lvl czy poprostu ten czar ma takie widzimisie ze raz dziala mocno raz slabo ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Co tu się dzieje?? Czar ma widzimisię?? lepiej go dobrze traktuj bo zwidzimisiuje się na tobie. Hehe. Ja wole UE wtedy fajnie sypie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Wiesz wszystko zależy od mlevel. Z explosion jest jak na chybil trafil, bo raz walniesz za 20, a raz za 90. Walnij w kolege z 3 razy to wtedy zobaczysz jak to dziala.
Ja mam 31mlvl i zabieram potworow okolo 120hp, to najwiecej, ale czasami wale za 70. Taki juz ten czar jest... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
A co do UE to sie oplaca go urzywac na potwory na ktore nie dziala ogien ani energia, a jeszcze nie oplaca sie na nie urzywac SD (Black Knight np), explosion urzywaja jeszcze rycerze na wysokich poziomach poniewaz do niego wystarczy 6 magic level (a moze 5, nie pamietam).
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Gremlin 6 mlv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
![]() Ale zwruć uwage ile fla potwora zabiera, mi prawie zawsze coś koło 70.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Jakbyscie poszukali troszke to byscie znalezli temat o eksplozji,juz taki byl
Tam tez wymienilem plusy(wedlug mnie)tego czarku -wali odrazu,nie ma czasu zwloki -czarek obszarowy,nie tylko przydaje sie przy kilowaniu wiekszej ilosci potworkow aole takze przy PK ![]() -na niskim mlvl,sie go nie oplaca uzywac,jest to czarek o strasznie duzym przyroscie damage na mlvl -polecam ten czar druida(gdyz moga go robic)oraz wszystkim co chca pekowc a nie umieja strzelac z SD ![]() albo maja za niski mlvl na jego uzywanie(chodz na niskim mlvl obrazenia oszalamiajace nie beda) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
![]() |
![]() @Gremlin
jasne wodzu poczkejacie UE na BK jedna rada tylko poczekaj z uzyciem az twoj bloker bedzie na czerwonym ![]() |
![]() |
![]() |