|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 90/88
Poziom mag.: 7
|
![]() To ja już wam nie będę dawał filmów , Jak mam czytać takie rzeczy. Z drugiej strony dziękuje wszystkim za wszelkie "Gz". Wypowiadają się na ten temat osoby które nie maja zielonego pojęcia co i jak. Poza niektórymi ewenementami. Jeszcze raz dzięki.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Nie przejmuj sie tymi trollami... wykonales no i gz dla ciebie a te chore komentarze niech zachowaja dla siebie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @Up: EHEHEHEHE
@Film: Gz. Nie przejmuj się tymi nieuzasadnionymi komentami. Wykonałeś i to się liczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Sulechów_/
Stan: Usunięty
|
![]() GZ wykonania a co do reszty.
Wy jesteście jacyś pojebani. Huj ze jakiś 77 zrobił arene wy jesteście tym 77 ? nie to zamknijcie ryje zazdrosne sz***y Tylko mówicie tamten zrobił to tamten tamto a sami gówno żeście zrobili Noby mówią " Mój kolega ma lepsze , mój kolega ma lepszy" a sami maja 20 lvle i nie wiedzą jak dojść na roty w venore. I jarają się tym że ich "kolega" ma coś lepszego. Zrób ktoś na 91 lvlu Arene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Macie do neigo problem ze zrobil 91lvlem, a sami byscie tego nawet na OTSie nie zrobili......
Gz dla Ciebie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() gratuluje
![]() no moim zdaniem kto ponizej 110 100 lv wykona 3 arenke jest kozak ![]() wlasnie jaracie sie ze 77lv wykonal... i co wykonal i teraz bedziecie mu gratyulowac na rekach nosic i w ogole? boze ludzie... moze ten 91 ek mial taki lv po upie i co mial zjechac lv tylko po to zeby byc najnizszym lv co wykonal? jeszcze by padl i co? -.- ja osobiscie gratuluje ![]() u mnie na serverku 133ek sie poskladal wiec naprawde szacuneczek dla pana
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() Nazwalbym to "banda ludzi którzy są już znudzeni oglądaniem aren więc chcą aby na forum już sie pojawiały tylko rekordy"
Np. demon...chyba zdziwiłbys się jakby ktoś dał filmik z bloknięciem demona na 80 lvl? @Up 133 ek musiał paść na kicku/freezie/lagu lub acc buyer
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. Ostatnio edytowany przez Drakonir - 28-07-2007 o 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to teraz obejrze to ze 2 razy kupie pacca i robie to samo
![]() gratz dla tego 91 ek bo z tego co slyszalem to podobno zeby bylo w miare bezpiecznie to na 120 lev powinno sie to robi ;p dh i anni tez idze zrobic na 100 lev ale szanse przezycia sa niewielkie wiec bezpieczniej jest zrobic 10 lev wiecej i spokojnie prawie bez ryzyka zrobic te questy prawda??
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: z
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() Czemu Polska to taki zasrany narod xd!
![]() Jeszcze Raz Wielkie Gz Dla autora , nie tylko i za wykonanie ale i w ogóle probe podejscia ![]()
wiesz jaki jest Twój problem? Ciebie niema ' Ostatnio edytowany przez neSSonka - 30-07-2007 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Nudne się to już robi... to tak jakbym oglądał ciągle desert questa robionego przez jakieś tam ekipy. Idziesz... zabijasz potworki, które za każdym razem są takie same i zabierasz nagrody (do tego wiesz co cię spotka, jak się przygotować i ... jaką nagrodę wybrać) (jedyne emocje to moment w którym nie wiesz, którą nagrodę gracz weźmie). Monotonia i nuda bo właściwie to w każdym takim filmiku nie widzimy nic nowego. Moja wypowiedź tyczy się tylko filmów z questów.
Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 29-07-2007 o 02:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
Imię: Hasu'gru
Profesja: Knight
Poziom: 67
Skille: napisz
Poziom mag.: 6
|
![]() Lizodup ? Nie musze mu lizac dupy... Znam sie z nim od 1,5 roku-.-
Chcialem mu jeszcze raz pogratulowac, bo moim zdaniem na to zasluzyl. Mozesz nie sciagac pliku twoja sprawa, ale w takim razie sie nie wypowiadaj. Jesli chcesz ogladac same rekordy to nie wchodz w tematy, ktore Ci nie odpowiadaja i nie rob zamieszania spamujac jak Ciebie to bardzo nudzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() Cytuj:
Btw: Nie napisałem że nie możecie zamieszczać filmików typu "wolf hunt" ale chodziło mi o to że spotkacie się z krytyką zamieszczając takowe filmy. @Up Ignore ;*
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie ![]() Kod:
Ten koleś miał chyba 4 cc czyli około 400k a zresztą można przesłać innym charem kase do banku sam mam 21 lvl na roku i taki film moge nagrać bo już nim nie gram nic nadzwyczajnego. Ostatnio edytowany przez Drakonir - 29-07-2007 o 16:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: