Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-07-2007, 00:49   #381
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stefan-Kiszewo Pokaż post
Wojna Panowie organizujcie sie i nie dajcie sobą pomiatać!! Patrząc z boku na sytuacje na Iridii nachodzi jedno pytanie czemu najwięszke Polskie lvl nie sa w jedenje glidi? Jakos Arcnium od zawsze jest w tym samym składzie czasmi sa nie wielkie rotacje ale widac ze osobiste ambicje niektórych wykraczja poza dobro ogółu czyli wszystkich Polaków na Iridii.Trzeba walczyć oto aby Polacy panowali na tym serwerze jest taki potencjał ludzki żeby władac tym serwerem porozumcie sie i FIGHT!!
ehhh to by było zbyt piękne...

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-07-2007, 01:00   #382
Stefan-Kiszewo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 07 2007

Domyślny

Dokładnie nie wiem jak wygląda ta sytuacja od kuchni czy sa płacone haracze na rezcz szwedzkiej gildi ale nie mozna dac soba pomiatać !! Zamiast pyskówek powinniśce porozmawiać i zrobić tak aby Polakom grało sie dobrze na tym serwerze!! A nie byli gnębieni przez szedów któych jest kilkakronie mniej!! WIEC DO BOJU!! SZACUNEK DLA KAŻDEGO ZAWODNIKA CO PODEJMIE WALKE!! POLSKA PONAD WSZYSTKO!!
Stefan-Kiszewo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2007, 01:19   #383
e174c
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grilvex Pokaż post
Heh prawie udał ci się zart, ale dobrze wiesz ze nie mam ojca...gz
Teraz pokazałes na ile cie stać, i doporowadziles do tego ze zbudziłeś we mnie znowu gniew, dostarcze ci i twoim kompaną wrażeń...obiecuje.

I żeby ludzie wiedzieli dlaczego dzieją sie takie rzeczy, to co napisałeś swiadomomie w poscie wyżej doprowadza do takich akcji i wiele innych waszych wypowiedzi,działań itp.

Ty zaatakowałes w taki sposób? Ja zaatakuje w inny .

I jak tu zakączyć to? Jak zawsze któryś z was chce zacząć wszystko od nowa?

Mam nadzieję że zorganizujecie team do war po tym jak zabili Kasha~ i będziemy mogli wylać swoje problemy na battle.
Więsz fęszi ja myślę żę ty powinienęś się pięrdąlnąć w łęb, włąźiśż w dupskó ąrćąńium ą óńi i tąk ćię wydymąją. Ząśtąńów śię 2 rąży żąńim ćóś pówięśż.
Pisze w takim języku jaki chyba rozumiesz, bo po tym poście pokazałeś że tak piszesz

@Stefan
święta racja!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2007, 01:43   #384
Stefan-Kiszewo
Użytkownik forum

Domyślny

Kurwa wszyscy nie boja wychylić im dłużej bedzie taki stan trwać tym gorzej dla was Pokarzcie kalse i podejmijce walke nawet jesli przegracie będziece mieć szacunek wielu graczy i pokażecie TYM lamusom którzy maja czelnośc lizac dupe szwedom że macie honor!! Nie można wiecznie stać z boku!! Wiec Wszyscy Polacy do Boju!!!! Nie rozumie zupełnie gildi Torcida Gliwice może nie staąwia dużej siły ale w końcu sa to kbole i że oni liżą dupe szwedom to juz przesada ograrnije sie !!! SZACUNEK DLA KAŻDEGO ZAWODNIKA CO PODEJMIE WALKE!! Te słowa nie sa wam obce wiec WALCZMY !!
stary 28-07-2007, 02:56   #385
Grilvex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2007

Imię: Fenshi
Gildia: Pink Piglets
Świat: Iridia
Poziom: 118
Domyślny

/\ hmm 100% pewnosci ze jestes jednym z Prolack.
Nie masz nawet jaj zeby napisac z normalnego konta tylko musisz robic inne?
Z czym do ludzi? ale wy jestecie zalosni...wasza walka polega na obrazie mnie po forum, kompletnie to olewam, i szczerze przyznam ze nawet mnie to bawi.

BLAME ME MOREEEEEE BLX
Grilvex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2007, 08:53   #386
-Phoenix-
Użytkownik Forum

-Phoenix-'s Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kuchaaarz Pokaż post
Baj de łej
"Ty zaatakowałes w taki sposób? Ja zaatakuje w inny" zaatakowac to ty mozesz analnie jakiegos psa na osiedlu :<

Na battle?:O a dasz rade tym razem do hills dobiec?xD

W sumie mam to w dupie co piszesz, co robisz, twojego starego tez mam w dupie, tak jak i Ciebie i Twoja matke i dziewczyne i babcie i szczecin i kurwa nie wiem. pierdoli mnie to ze jade po twojej rodzinie ale jestes takim kutasem ze inaczej nie umiem. cry me a river kurwa. czekam na to co zrobisz. powiesz ze masz krotkiego pisiora czy co...i mam nadzieje tak jak ktos juz napisal ze sie przypierdolisz w leb czyms ciezkim. zaraz pewnie pierdolniesz cos w stylu jaki to ty zajebisty jestes :O taka prawda ze na tym serverze to Cie nikt nie lublil nie lubi i nie bedzie bo kawal z ciebie skurwysyna i nołlajfera. zachowaj kurwa czesc honoru i zamknij ten pierdolony pysk. panie wannabe kozak. smierdzisz na odleglosc i watpie zeby Ci ktos zaufal. PIERDOL SIE :|

myślałem, że nie zobacze w życiu nic żałośniejszego od Kisi..
widocznie sie myliłem..
-Phoenix- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2007, 09:47   #387
sumienie_Fenshiego
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 07 2007

Domyślny

Fenshi ty maly brzydalu co spisz w szafie.

Jestes bardziej zalosny niz Lepper z Samoobrony. "Ty zaatakowałes w taki sposób? Ja zaatakuje w inny" <<< O jakim ataku mowisz patałachu?

Chyba, że tak wylizesz obsrane dupsko firenza, że w stanie błogości zrobi co mu powiesz. I to ma być twoja walka? <lol69> Bieganie do członków Arc żeby się im poskarżyć?

Przypomina mi się pewna sentencja z dzieciństwa, mianowicie mówieone przez wiele dzieci "Jesteś u mamy", i twoje bardzo podobne "Jestes u Arc" wskazuje że zatrzymałeś się w rozwoju już dawno temu i zamiast robić postępy ty się cofasz.

A wiesz jaka jest największa nobowatość z twojej strony? I to co utwierdza mnie, że to jednak nie jest propaganda Kasha? Otóż:

Napisane przez Grilvex:

Kto powiedzial ze to moja wina ;p?

I prosze, nie pokazujcie iridi waszej propagandy, zwalasz na mnie bo jest napieta sytuacja pomiedzy mna a prolacks?

I już pare postów niżej:

I żeby ludzie wiedzieli dlaczego dzieją sie takie rzeczy, to co napisałeś swiadomomie w poscie wyżej doprowadza do takich akcji i wiele innych waszych wypowiedzi,działań itp.

A tak wogule o jakich ludziach mówisz? Tych twoich 2 rli? Czy może twoja gildia? Po prawdzie to 99% Iridii ma cie za zwykłego smiecia. Oczywiscie nikt z twojej gildi ani "pseudo znajomych" ci tego nie powie. A wiesz dlaczego?
Bo boją się że znowu polecisz na skargę do wielmozow z Arc a oni tylko szukaja blachych powodów.

Co do war, którego i tak nigdy nie będzie, to weź się obudź czlowieku, bo błądzisz w ciemności. Nikt by ciebie na wojne nie zabral bo ogólnie juz uchodzisz za zdrajcę i za male pieniądze szybko zmieniasz barwy.

Rada na przyszlosc: Zamknij się w szafie bez klamki ze zdjęciem firenza i małą latarką, i rób to co robisz codziennie gdy go widzisz, tyle tylko ze teraz sam w zamknięciu, a nie przed monitorem w tibii.
sumienie_Fenshiego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2007, 12:16   #388
Stefan-Kiszewo
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
/\ hmm 100% pewnosci ze jestes jednym z Prolack.
Nie masz nawet jaj zeby napisac z normalnego konta tylko musisz robic inne?
Z czym do ludzi? ale wy jestecie zalosni...wasza walka polega na obrazie mnie po forum, kompletnie to olewam, i szczerze przyznam ze nawet mnie to bawi.

BLAME ME MOREEEEEE BLX
lol? Nie jestem żadnym Prolack cokolwiek to jest tylko to po 1 po drugie nikogo nie obrazam tylko mówie co myśle i cos mi sie tu nie zgadza żeby lizać dupe szwedom co niektórzy nie maja honoru!!
stary 28-07-2007, 16:37   #389
Meteon!
Użytkownik Forum

Meteon!'s Avatar

Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Own3d

Wyprzedziles mnie kumplu z tym postem... ;|

//Metek.

//Metek.
Meteon! jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2007, 16:44   #390
Grilvex
Użytkownik Forum

Domyślny

@ sumienie Fenshiego

Heh "Szybko zmieniasz barwy za niewielkie pieniadze" "Zdrajca" czlowieku zobacz co ty piszesz, ty sie tak wczules w ta gre ze niedlugo bedziesz w uniformie polskiej armi siadal do komputera, a jak nie to w garniaku.
Dla mnie to jest gra i mam w dupie co o mnie myslisz i reszta, Ja sie bawie a nie wczówam...jak ty. Zreszta zmienilem barwy z inynch powodow, a pieniadze to byla mala rekompensata dla mnie. i w dupie mam co o mnie piszecie piszcie wiecej, bo mi malo waszych wypocin w nerwach jak gryziecie rece piszac to a zarazem myslac o mnie bo tak to wyglada
stary 28-07-2007, 18:59   #391
IridiaCarlinPk
Zbanowany

Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
IridiaCarlinPk ma numer GG 2729017
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kuchaaarz Pokaż post
zal.pl ;< czemu kierujesz do mnie teksty o przyjezdzaniu do szczecina i biciu Cie skoro w zyciu nawet tak nie powiedzialem?xD popatrz co do zdjecia to jeszcze gruby jestem ;< z reszta fotki z wroclawia sa ogolno dostepne
http://s77.photobucket.com/albums/j7...tting/?start=0

z reszta to moj ostatni post na tym forum. a Ty graj daleeej ziom<333
ta pani Sizuzineczka fajna sie zakochalem no chyba moge nie?!
IridiaCarlinPk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2007, 21:11   #392
Pyrlik
Użytkownik Forum

Pyrlik's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Domyślny

Sir Slaviax
Jul 28 2007, 14:34:44 CEST
Killed at Level 154 by Huxy and by Mimm

aaaaa...
3m sie
Pyrlik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2007, 14:52   #393
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Kucharz na zdjeciu "Group" jestem 2 z lewej Dopisz mnie!
Jinikao jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2007, 14:57   #394
Grilvex
Użytkownik Forum

Domyślny

@berger
Prosze, prosze, jaki ty sie rozmowny zrobiles odkad nie grasz

Ładnie ci idzie zgrywanie mądrego, btw dalej udajesz najebanego na ventrilo?
stary 29-07-2007, 17:25   #395
dzbanoln
Użytkownik Forum

dzbanoln's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Polska

Domyślny

Myslalem,ze nigdy tu nic nie napisze ale jednak zmienilem zdanie.
Gdzie jest sens w ciaglym obrzucaniu sie blotem??
Kto oprocz zainteresowanych wie czemu Fenshi zrobil to co zrobil?
Z ogolnie dostepnych informacji wynika ,ze ku.wa z niego niezla (zaznaczam z ogolnie dostepnych informacji bo innych nie znam),ale ile mozna jeszcze o tym pisac?
POodejrzewam ,ze On i tak sra na to wiec i wy wyluzujcie bo szkoda waszych nerwow.
Wojny nie bedzie ,no chyba ze powstanie calkiem (ale to calkiem)nowa ekipa a na to sie nie zanosi.
Pozdrawiam
22:06 Anras Lavon [15]: WAZNE !!!@KUPIE BLUE ROBE @#NA RATY# &&& PIERWSZA RATA ##3,6 K i 100 spearów + 13 manasów##MSG ME!!!
dzbanoln jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2007, 18:10   #396
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Tyk tyk tyk.....

By nie offtopicowac

Ogolnie tak to juz jest na iridi zawsze bedzie ktos po kim bedzie sie jezdzic. Zawsze znajdzie sie jakas faja. Ogolnie Arcanium robi to co chce bo tak moze, wygrali war a minn nagroda tego ze wygrali jest to iz ci slabi ida do nich.

Anima i Arc raczej nie beda sie bic wiec beda panowac na serwie.

A co z tego ze randomuja. Sa poza Arc oficjalnie, a nieoficjalnie to jedno i to samo

A teraz z innej beczki.
@fenshi - Mysle jak by ci tu odpisac , by twoj orzeszek zatrybil poniewaz wiekszosc odp jest zbyt skaplikowana dla twojej pustej glowy... i juz wiem!.....

.....Kurwa!
berger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-07-2007, 22:07   #397
Lisu
Użytkownik Forum

Lisu's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ

Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
btw dalej udajesz najebanego na ventrilo?

Hahahahaha KUR** hahahahha WYJE.... Zaraz bedzie.... "Pamietasz jak mi zajebales grabki?" Kur** ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

//Mlody!

Brutalna agresywność jest dla słabeuszy imytacja siły.
E. Hoffer

Respect to be respected.
Lisu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-07-2007, 00:52   #398
Grilvex
Użytkownik Forum

Domyślny

Ooo Młody...witam tego co najwiecej zawsze gadał a gówno kiedykolwiek zrobił pozdrawiam !!!
stary 30-07-2007, 01:16   #399
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@Fenshi ty to wiele zrobiles... Poza spamowaniem "gdzie sa hillsy" to nie pamietam twoich blyskotliwych akcji. Bo zaraz skonczyl ci sie pacc i tylko PKowales masloerem.

Jedno jest pewne, pominoles sie z powolaniem powinienes zawodowo zostac... Sprzedawca, jak nikt potrafisz wszytsko sprzedac...
Jak ci to nie pasuje startuj w Drodze do gwiazd... Bo potrafisz wszytsko pieknie wyspiewac . Oj pieknie Spiewasz.

.........
berger jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-07-2007, 14:24   #400
Grilvex
Użytkownik Forum

Domyślny

Hmm nigdy nie krzyczłem gdzie są hillsy...wiesz w czym jest problem ze ja,anas i 2 jeszcze mialo pz +soul fire a ty uciekales nie majac pz(nie wiem czemu) albo w ogule cie tam nie bylo, prawda jest taka ze zostałem z anasem, on o tym wie. A ty co robiles na wojnie oprucz tego ze cie nie bylo a jak byles to zaraz niby wychodziles? oh jak ty pieknie gadasz bzdury oj jak pieknie noobisz, jestes takim co duzo gadac potrafi, NIC WIECEJ.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania