![]() |
#381 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2007
|
![]() Dokładnie nie wiem jak wygląda ta sytuacja od kuchni czy sa płacone haracze na rezcz szwedzkiej gildi ale nie mozna dac soba pomiatać !! Zamiast pyskówek powinniśce porozmawiać i zrobić tak aby Polakom grało sie dobrze na tym serwerze!! A nie byli gnębieni przez szedów któych jest kilkakronie mniej!! WIEC DO BOJU!! SZACUNEK DLA KAŻDEGO ZAWODNIKA CO PODEJMIE WALKE!! POLSKA PONAD WSZYSTKO!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pisze w takim języku jaki chyba rozumiesz, bo po tym poście pokazałeś że tak piszesz ![]() @Stefan święta racja! |
|
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik forum
|
![]() Kurwa wszyscy nie boja wychylić im dłużej bedzie taki stan trwać tym gorzej dla was Pokarzcie kalse i podejmijce walke nawet jesli przegracie będziece mieć szacunek wielu graczy i pokażecie TYM lamusom którzy maja czelnośc lizac dupe szwedom że macie honor!! Nie można wiecznie stać z boku!! Wiec Wszyscy Polacy do Boju!!!! Nie rozumie zupełnie gildi Torcida Gliwice może nie staąwia dużej siły ale w końcu sa to kbole i że oni liżą dupe szwedom to juz przesada ograrnije sie !!! SZACUNEK DLA KAŻDEGO ZAWODNIKA CO PODEJMIE WALKE!! Te słowa nie sa wam obce wiec WALCZMY !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Imię: Fenshi
Gildia: Pink Piglets
Świat: Iridia
Poziom: 118
|
![]() /\ hmm 100% pewnosci ze jestes jednym z Prolack.
Nie masz nawet jaj zeby napisac z normalnego konta tylko musisz robic inne? Z czym do ludzi? ale wy jestecie zalosni...wasza walka polega na obrazie mnie po forum, kompletnie to olewam, i szczerze przyznam ze nawet mnie to bawi. BLAME ME MOREEEEEE BLX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
myślałem, że nie zobacze w życiu nic żałośniejszego od Kisi.. widocznie sie myliłem.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2007
|
![]() Fenshi ty maly brzydalu co spisz w szafie.
Jestes bardziej zalosny niz Lepper z Samoobrony. "Ty zaatakowałes w taki sposób? Ja zaatakuje w inny" <<< O jakim ataku mowisz patałachu? Chyba, że tak wylizesz obsrane dupsko firenza, że w stanie błogości zrobi co mu powiesz. I to ma być twoja walka? <lol69> Bieganie do członków Arc żeby się im poskarżyć? Przypomina mi się pewna sentencja z dzieciństwa, mianowicie mówieone przez wiele dzieci "Jesteś u mamy", i twoje bardzo podobne "Jestes u Arc" wskazuje że zatrzymałeś się w rozwoju już dawno temu i zamiast robić postępy ty się cofasz. A wiesz jaka jest największa nobowatość z twojej strony? I to co utwierdza mnie, że to jednak nie jest propaganda Kasha? Otóż: Napisane przez Grilvex: Kto powiedzial ze to moja wina ;p? I prosze, nie pokazujcie iridi waszej propagandy, zwalasz na mnie bo jest napieta sytuacja pomiedzy mna a prolacks? I już pare postów niżej: I żeby ludzie wiedzieli dlaczego dzieją sie takie rzeczy, to co napisałeś swiadomomie w poscie wyżej doprowadza do takich akcji i wiele innych waszych wypowiedzi,działań itp. A tak wogule o jakich ludziach mówisz? Tych twoich 2 rli? Czy może twoja gildia? Po prawdzie to 99% Iridii ma cie za zwykłego smiecia. Oczywiscie nikt z twojej gildi ani "pseudo znajomych" ci tego nie powie. A wiesz dlaczego? Bo boją się że znowu polecisz na skargę do wielmozow z Arc a oni tylko szukaja blachych powodów. Co do war, którego i tak nigdy nie będzie, to weź się obudź czlowieku, bo błądzisz w ciemności. Nikt by ciebie na wojne nie zabral bo ogólnie juz uchodzisz za zdrajcę i za male pieniądze szybko zmieniasz barwy. Rada na przyszlosc: Zamknij się w szafie bez klamki ze zdjęciem firenza i małą latarką, i rób to co robisz codziennie gdy go widzisz, tyle tylko ze teraz sam w zamknięciu, a nie przed monitorem w tibii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Own3d
![]() Wyprzedziles mnie kumplu z tym postem... ;| //Metek.
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ sumienie Fenshiego
Heh "Szybko zmieniasz barwy za niewielkie pieniadze" "Zdrajca" czlowieku zobacz co ty piszesz, ty sie tak wczules w ta gre ze niedlugo bedziesz w uniformie polskiej armi siadal do komputera, a jak nie to w garniaku. Dla mnie to jest gra i mam w dupie co o mnie myslisz i reszta, Ja sie bawie a nie wczówam...jak ty. Zreszta zmienilem barwy z inynch powodow, a pieniadze to byla mala rekompensata dla mnie. i w dupie mam co o mnie piszecie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
|
![]() @berger
Prosze, prosze, jaki ty sie rozmowny zrobiles odkad nie grasz ![]() Ładnie ci idzie zgrywanie mądrego, btw dalej udajesz najebanego na ventrilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Myslalem,ze nigdy tu nic nie napisze ale jednak zmienilem zdanie.
Gdzie jest sens w ciaglym obrzucaniu sie blotem?? Kto oprocz zainteresowanych wie czemu Fenshi zrobil to co zrobil? Z ogolnie dostepnych informacji wynika ,ze ku.wa z niego niezla (zaznaczam z ogolnie dostepnych informacji bo innych nie znam),ale ile mozna jeszcze o tym pisac? POodejrzewam ,ze On i tak sra na to wiec i wy wyluzujcie bo szkoda waszych nerwow. Wojny nie bedzie ,no chyba ze powstanie calkiem (ale to calkiem)nowa ekipa a na to sie nie zanosi. Pozdrawiam
22:06 Anras Lavon [15]: WAZNE !!!@KUPIE BLUE ROBE @#NA RATY# &&& ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Tyk tyk tyk.....
By nie offtopicowac ![]() Ogolnie tak to juz jest na iridi zawsze bedzie ktos po kim bedzie sie jezdzic. Zawsze znajdzie sie jakas faja. Ogolnie Arcanium robi to co chce bo tak moze, wygrali war a minn nagroda tego ze wygrali jest to iz ci slabi ida do nich. Anima i Arc raczej nie beda sie bic wiec beda panowac na serwie. A co z tego ze randomuja. Sa poza Arc oficjalnie, a nieoficjalnie to jedno i to samo ![]() A teraz z innej beczki. @fenshi - Mysle jak by ci tu odpisac , by twoj orzeszek zatrybil poniewaz wiekszosc odp jest zbyt skaplikowana dla twojej pustej glowy... i juz wiem!..... .....Kurwa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Hahahahaha KUR** hahahahha WYJE.... Zaraz bedzie.... "Pamietasz jak mi zajebales grabki?" Kur** ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL //Mlody!
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ooo Młody...witam tego co najwiecej zawsze gadał a gówno kiedykolwiek zrobił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Fenshi ty to wiele zrobiles... Poza spamowaniem "gdzie sa hillsy" to nie pamietam twoich blyskotliwych akcji. Bo zaraz skonczyl ci sie pacc i tylko PKowales masloerem.
Jedno jest pewne, pominoles sie z powolaniem powinienes zawodowo zostac... Sprzedawca, jak nikt potrafisz wszytsko sprzedac... Jak ci to nie pasuje startuj w Drodze do gwiazd... Bo potrafisz wszytsko pieknie wyspiewac ![]() ......... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm nigdy nie krzyczłem gdzie są hillsy...wiesz w czym jest problem ze ja,anas i 2 jeszcze mialo pz +soul fire a ty uciekales nie majac pz(nie wiem czemu) albo w ogule cie tam nie bylo, prawda jest taka ze zostałem z anasem, on o tym wie. A ty co robiles na wojnie oprucz tego ze cie nie bylo a jak byles to zaraz niby wychodziles? oh jak ty pieknie gadasz bzdury oj jak pieknie noobisz, jestes takim co duzo gadac potrafi, NIC WIECEJ.
|
![]() |
![]() |