--> | --> |
![]() |
#241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() Cytuj:
Fakt po stronie FF było więcej magów ale liczy się whole team a akurat na tym battlu mieliście ogromną przewage knightów. P.s. Z wami był Silveris i almighty Norf Ostatnio edytowany przez szwagiereczek - 29-07-2007 o 01:20. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Cytuj:
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten miał przewagę, ten nie miał ale nam brakowalło, nam tem też brakowało...
LOL? Po co takie teksty, nic już nie zmieni wyniku ob. Btw, pomyślał ktoś jakie halo by było gdyby zamienić chary, żeby bb grafo charami ff, a ff charami bb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Popatrz moze bylo nas gora o 2 osoby wiecej jesli sie upierasz, ale okej zobacz sobie na srednia lvlowa naszai ilu nie bylo od nas waznych graczy.
Czy mnie maja w dupie czy nie niech bedzie, ze maja mnie w dupie i sie po mnie nie wrocili, ale teraz powiedz kto ma taka swietna gildie ktora zostawia swoich kolegow z pztami a reszczie pozwala sie wylogowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() @up
MS z levelem 150 wcale nie jest duzo silniejszy od 100, moze o jakies 50 dmg w porywach. Porownywanie wiec levelowe nie ma teraz duzego sensu jesli dotyczy to charow 100 lvl+. Obecnie liczy sie liczebnosc gildii oraz dobre jej zgranie.
![]() |
#246 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: K.
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Z trudem mi to powiedzieć ale Olik zdadzam się z tobą. ;b może mam słabość do ciebie i to co napisze uznasz jako dziwne. ale radziłbym ci zmienić gildie <--- zdanie to w późniejszym czasie nabierze nowego znaczenia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, no moze, ale wiesz tu gdzie jestem mam paru przyjaciol i wielu kolegow i nie opuszcze ich chodzby nie wiem co, nie zalezy mi na graniu tak jak kiedys, moge miec hunta i wogule, teraz logam sie od czasu do czasu, nie expie prawie i wogule, moze w przyszlosci, moze gdyby wojny nie bylo to by mnie jakos bardziej ciagnelo do gry, ale jak narazie to nie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#250 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
|
![]() Cytuj:
1 szybkosc 2 mana 3 hp 4 zaopatrzenie w ssa,sd z powodu kasy Nie zrozum mnie zle juz moze nie ma roznicy w sile sd powera ale caly czas te 50 lvli to sporo 1,5k many, 193 lvl to po advance predkosci ma te hp jednak 250 points wieksze a przy slabej sile sd po update to sporo jednak jest. Wiadomosc dnia: Z tego co wiem to PAblofon sprzedal chara jakiemus swe, rl tralli, turghola , patteha etc. Cytuj:
Tylko prosze nie mow mi ze "on uzywa charow zaleznie od potrzeb teamu". Ostatnio edytowany przez Eabbol - 30-07-2007 o 15:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
|
![]() sorry double
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Major Fire Monk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 35
Skille: 86/75
Poziom mag.: 12
|
![]() Panowie czy wy musicie się tak oskarżać wciąż ? Trochę kultury nie zaszkodzi co niektórych. A co do wojny, jest bardzo ciekawa, mimo przewagi NF i BB, trzymam kciuki za FF. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Poziom: 110
|
![]() Nie jest wcale ciekawa.. NUDY !!!
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ja też się nudze xD hehe
![]()
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() No to open plxxzz
![]()
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Edit: Jak na zawołanie open...
![]() @Edit2: Móahahahahahah 20:50 Colis Gevin [38]: E JA JESTEM W BAD BOYSACH TO NIE TO SAMO CO BEACH BOYS JESTEM DUSZOM SERCEM CAIELM I CYZM TAM SIEJESZCZE DA Z WMI FF GOROM @Edit3: Kolejny Ownage. Sairus'ek, Tetro, Garlerdon, Jinxz, Nonix, Ragap... z BB/NF: Quel Metu przed openem. (CDN)
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 30-07-2007 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
|
![]() owned xd (10 znakow)
tak sie konczy dawanie charow kolegom z novy Ostatnio edytowany przez 0lik - 30-07-2007 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
|
![]() furionsi sie dluzej trzymali ...
![]()
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1762959
Koniec War. z3n3k napisał że retired i wogóle. Myśle że polacy stracili już ten serwer. Teraz zacznie się takie PA że szkoda czasu na gre.
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 31-07-2007 o 01:40. |
![]() |
![]() |