![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
![]() |
![]() Czesc.
Czasem sobie pogram (jak nie mam w co ![]() Plusy: + 3 serwery + grywalnosc + mozna sie bronic Oo + mozliwosc noszenia 2 broni naraz + rozne wyglady + podziemia + teleportery do roznych krain + duzo potworow + nie ma zakladania konta itp. poprostu wpisz nick i graj xD + na tym samym nicku zachowaja sie itansy + nie ma "kwadracikow" !!! Minusy: - malo NPC - w kazdej skrzynce w podziemiach super itemy - czasem potwory zbyt latwe - na jakims serwerze ludzie cie czesto bija za nic - jak padniesz pojawiasz sie w podziemiach (wyzszy lvl, bardziej na dole) - latwo zrobic kase ;/ Oto link do gry: http://www.maidmarian.com/Sherwood.htm Zycze milej zabawy. Ostatnio edytowany przez Evain - 28-07-2007 o 23:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() Nie powiem, zagrałem w to kiedyś z 1,5h ^^
Nie podobało mi sie zbiernie itemow ze skrzynek (tylko taka możliwość zdobycia eq), ogólnie bardzo słabo rozbudowana gra, lecz widze że sie rozrasta. Może kiedyś coś z niej będzie. Jak ktoś ma totalną zwałe na kompie, wchodzi na gry.pl, lub cda.pl żeby pograć w minigierki to może go to zaciekawić =-] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |