|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czas na Guanjina ! Witam wszystkich :> Trzeba coś zmienić na Saphirze. Ludzie, ile można żyć pod miotłą ? Musimy sie wziąć do roboty. Kto gra na Saphirze niech pojeżdża maxymalny powergaming. Seba w sumie już nie musi, ale że jest leniwy i ma 100 lv to chyba mu odpuścimy ;; Generalnie widze że Klantu coś robi
![]() ![]() P.S. Seba nie truj dupy z tymi armorami xDD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Masz to zrobic wkoncu!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Guanjin - 29-07-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 27
|
![]() http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...hlight=Saphira
Poczytajcie sobie trochę ten temat i będziecie wiedzieli jak nasz naród jest szanowany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Klantu
Profesja: Knight
Poziom: 85
![]() |
![]() Niom ja staram się jak moge.W mojej gildi większość to polacy.Zobaczymy co z tego wyniknie,bo jeden ziomek już dostał hunta za to że pl od Norztrakta.Pozdro
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Polak come to my spawn ;/" Przykre... ale co mozemy zrobic...wrzucic wszystkich do OOOB? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem poprostu nie trzeba sie "otwierać" przed h lvlami czy też tego pokroju ludzmi, którzy wyglądają na podejrzanych typów. Najlepiej żebyśmy my wiedzieli kto jest polakiem, kto nie i to wystarczy.
Co do OOoB... Próbuje sie tam dostać już chyba 5 dzień i chyba troche czasu minie zanim tam wejde więc nie przyjmą tak z dobrego serca. Swoją drogą rekomendacja Seby i pewnej damy pomogła mi w otrzymaniu głosów dlatego mówie wszystkim otwarto, OOoB nie przyjmuje ludzi bez pleców. Co zrobić...Grać ! napewno nie wyłączymy Tibii i nie przestaniemy expić/skillować/ownować questy. Trzeba iść do przodu. Guan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to moze kiedys... Angielskiego nie mam w szkole ani sie nie ucze prywatnie wiec malo co rozumiem z tamtad...
![]() Chyba ze Seba podpowiesz mi co zrobic dokladnie w tych 3 stage ![]() Ostatnio edytowany przez Ralvin - 30-07-2007 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 27
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=saphira
Zapraszam wszystkich do dodawania ssów. ;; |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yakezema
Jul 30 2007, 16:16:52 CEST Killed at Level 72 by Bolter lotorox and by Baron von Nebulus Banished: until Aug 06 2007, 16:27:15 CEST because of offensive statement Szkoda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Do tego momentu miałem nadzieję że może coś sie uda osiągnąć na tym świecie,lecz teraz widze że to były złudne nadzieje.Nie ma sensu grać na tym servie stanowczo za dużo Power Abuserów,którzy się dopierdzielają za nic do ludzi.Sam się przekonałem na własnej skórze.Nic,mój czas na tym świecie dobiegł końca.Życzę wszystkim polaką co grają na Saphirze powodzenia......Pozdro
"Dont worry about me.....Dont cry take grass and fly" Wisłoka Dębica to moja drużyna ... ![]() SWH ! Ostatnio edytowany przez Klantu - 31-07-2007 o 11:04. Powód: ortografia |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Expiłem se na pohu zaraz wpadł Nobz Rinho(To jest chyba char Nobztrakta)wpadł zaczął bić i kazał płacić bohy.Uciekłem nie zapłaciłem i za to hunted.
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Elo, Seba ;d
Pisałem ostatnio z Nobzem, napisał że mam hunta 4ever bez paymentu. Po 2 dniach zmienił zdanie i powiedział że mogę zapłacić, i tak nie za płace choćby cena wynosiła 1k, bo kilka miechów wcześniej wy ch*jał mnie na 30k używając pretekstu że będę wolny. ; o ogólnie n/c ;] |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira / Askar
Poziom: 44
|
![]() Spruboj grac dalej.
Oni zucaja huntami na wszystkie strony ![]() pewnie sami gubia kto ma hunta a kto nie XD Moze cie pomina. PS. Hmmm.... tak sie zastanawiam ile jest takich jak ty co maja hunta i koncza gre.. To moze hociaz sie zgadajcie i zakonczcie gre na saphie killem Nobza lub kogos innego kto wam zalazl za skore ![]() Prubowac niezaszkodzi skoro chcecie odchodzic a i zabawa moze byc przednia. Wkoncu jeden ded nikomu jeszcze niezaszkodzil ![]() wasz ded ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() Klantu!!! Vassek ma racje nie powinienes przejmowac sie tym huntem, ja tez dostalem hunta od Mauk Cort, a pozniej jeszcze w tym samym dniu od Nok'ha i Nobza, tak samo zwatpilem w sens gry na tym serwerze, ale po kilku dniach wykasowalem ich z vip listy, przestalem exivowac i wreszcie zaczalem expic
![]() |
![]() |
![]() |