|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam chciałbym Wam pokazać mój pierwszy fake Story Pt: Eliksiry (nie wiedziałem jak inaczej nazwać
![]() Wiem, że mi te ściany nie wychodzą, ale dopiero zaczynam. Part1 poniżej Part2 http://forum.tibia.pl/showthread.php...40#post1577240 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potrzebuję kilka postaci więcej info w temacie Rekrutacje do Fejków. Acha i czekam na 3 największych krytyków Em0 Koper i LolnY :d I jeszcze raz mówię, że ściany to dla mnie koszmar ![]() down NIE BĘDZIE SUPER HERO CHCIAłBYM WYTŁUMACZYĆ , ALE BYM ZDRADZIŁ FABUłę! w następnym parcie ściany będą lepsze sorry za to. i proszę zauważyć, że to mój 1 fake STORY Ostatnio edytowany przez Meryba - 30-07-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Imię: Brebioue
Profesja: Rookstayer
Świat: Silvera
Poziom: 6
Skille: 17/18
![]() |
![]() - Ściany strasznie falowate
- Fabuła mówiąca "Super... super... hero... hero..." - Te teksty... takie denne... "proszę pana?" Omgf.... + Nie jest pusto + Ciekawie udekorowane wnętrze Ogólna ocena: 7/10 ^.^ Komentarz: Nawet, nawet... rób dalej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Jak na 1 fake to i tak dobrze. Nie podoba mi sie kilka rzeczy:
- Piasek na plazy, jezeli to plaza - Belki sa zle ustawione, przezucone w poziomie - Sciany malo proste ale nie kazdy jest mastahem "...powiedz adidas" to mnie dobilo ![]() A reszta bez zarzucenia. 8/10 Ostatnio edytowany przez _Omega_ - 29-07-2007 o 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Ten post scriptum robi za cały fake xD Jedzie krytyka :
- Nie było połączeń tibijskich? I mean...no wiesz połączenie np. wody z trawą...(look sceneria #1) - Puuuuustkaaaa....jakieś drzewa,krzaczory? Cokolwiek...a tu tylko jeden pniak i kamulec... - Biedne dialogi i takie dziwne...najpierw krzyczy wstawaj, a potem ,,witam jestem Exoris, jak masz na imię".No a ten mu odpowiada tak odrazu...zwykle jakby ktoś cię obudził to raczej się nie pała ,,miłością do bliźniego" - Krzywo powklejane ściany w tym ,,baraku(?)" - Adidas :|... - O so chozi z tym Death Slicerem? ;| - Wygląda mi to na jakieś super hero i że ten Szufi i ten drugi potrzebują go żeby uratować świat o.O? 1 fake? -.-....przyklejony temat ;O Btw. Jest więcej bluzgaczo-jechaczo-krytyków na tym forum m.in. Turoś,Drakon(?),Omega,Oerciak... Ostatnio edytowany przez Em0 - 29-07-2007 o 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Powiem krótko bo mnie gardlo boli: niezle sie zaczyna, wiec rób dalej, jak na pierwszy fake to dla mnie jest super bo muj pierwszy fake byl denny
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To nie Super Hero ALE NIE MOGĘ ZDRADZIĆ FABUŁY no chyba, że tak bardzo chcesz na pw dialogi ok poprawie, końcówki było tylko chciałem dać piasek :| Widziałeś kiedyś żeby od razu koło jeziora był wielki las? Z tym adidasem to nie mogłem co innego wymyślić. Twoja postać Em0 będzie bardzo ważna w fabule
![]() ps chyba jestem najstarszym fakeowcem ;o Turok jest oświetlenie na czaszkach ![]() Im szybciej znajdę ludzi do mojego fake to będzie szybciej. Ostatnio edytowany przez Meryba - 29-07-2007 o 18:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() @Meryba
Tak ja widzałem obok jeziora wielki las hmm nawet wiele razy... Hmm chyba dosyć często. @Fake Hmmm średniak -Brak ef. oświetleniowych w komnacie Shufiego -Adidas -Mury I jeszcze jak nie możesz wymysleć czegoś to walnij łbem (ręka) w klawiaturę. skorektuj trochę to co wyjdzie i masz @Em0 Ja ludzi nie bluzgam ^.^
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Bym dał szybciej komentarz,ale przez pewne okoliczności nie byłem wstanie.
A co mi na tam ponarzekam trochę bardziej ![]() 1. Screen: Oryginalny Screen: ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Screen: Oryginalny Screen: ![]() ![]() Wymieniłem tylko podstawowe błędy,więcej nie zauważyłem ![]() Mam nadzieje,że nowy sposób komentowania Fake'ów się podoba,jeżeli nie to powrócę do starego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ghroar? A więc oczekujesz krytyki z mojej strony ? A więc tak:
-Zrypany ten brzeg na początku fake -krzywe ściany -chyba nie twoje outfity? -Jakos tak..dziwnie bo na każdym screenie masz po 1 rozmówce dlatego bleee -nasze pierwsze fake blz? A teraz może plusy ? -Może być fajne -chęci? -Nawet ciekawe ![]() No to tyle a z oceną jak zawsze się wstrzymam ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki za porady i krytyki 2 part już 50 % zrobiony dzisiaj lub jutro dam.
edit mam patent na ściany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
od kiedy gardło jest potrzebne do pisania??? -.- i pisze sie mój nie muj dam Tobie za to 7/10 jak to nie był by twój pierszy fake dałbym Ci 5/10
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Niezle ale zeczywiscie na niektorych kadrach jest troche pusto. Sam fake jest ok. Troche krzywe sciany ale jakos nie rzuca sie to tak bardzo w oczy. Rob dalej, daje 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zrobiłem już 2 part, ale coś imageshak szwankuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 2 part
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() donwn bardzo przepraszam błąd uraziłem Cie? jak tak to przepraszam. Ostatnio edytowany przez Meryba - 30-07-2007 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunar Halton
Świat: Antica
|
![]() I am Zuy
-------- Średniawe takie p.s"Czemu moj nick z małej? ; (" |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Kraśnik
![]() |
![]() Zapowiada się ciekawie
![]() A więc podam aby minusy ![]() - Zapowiada się dziwna fabuła typu: Znajdę artefakt pomogą mi xxx i xxx a na drodze stanie nam xxx i go zabijemy i znajdziemy artefakt i nie dopuścimy do zawładnięcia świata przez szczury O.o (już mam fabuła do "fejka" XD) No i tam kilka graficznych ;] Ale ogólnie spox ;] Ostatnio edytowany przez Ice'Man - 30-07-2007 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
|
![]() No, no dla mnie się podoba. Jest lepiej niż w poprzedniej części. Jak dla mnie 8/10.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie będzie, że uratują świat : P dziękuje bardzo za komentarze. Part 3 już niedługo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Hehehe... nieźle
![]() Fake 7/10 rób dalej. Aaaaaaaaa!!!! Zły Saher mnie goni ! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Yeah! I'm gonna kill you all! xD
No teraz z połączeniami jeszcze jakoś wytrzyma...ale i tak pustawo z tym jednym drzewkiem... |
![]() |
![]() |