![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() @Webi & Artek
Mam do was prośbe. Wymiencie się numerami gg na prv msg i tam sie kłućcie, bo nas to naprawde mało interesuje kto tu jest najmądrzejszy i kto będzie miał mądrzejsze dzieci. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pieczarek
Nie boj boba .. ja juz z webim skonczylem konwersacje xD Ale zauwarz ze wiekszosc postow , nie tylko moje i webiego tez to jest tylko klotnia i te posty g*wno sie maja do tejze wojny i wogole spraw z gry xP Ostatnio edytowany przez Driger - 27-07-2007 o 17:53. |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2005
Lokacja: SłubicE
Imię: Beer~
Profesja: Elite Knight
|
![]() Lord Arcticus
Jul 29 2007, 12:12:11 CEST Killed at Level 161 by Xaemus Serigimox and by Sunze
#264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Victum Omnis
Poziom: 171
Poziom mag.: 70
|
![]() 12:35 Sunze [100]: i co znowu nam nie wyszlo mr im monkey and im like snickers?
12:35 Hespios [142]: Twoja stara? 12:35 Hespios [142]: XD 12:35 Hespios [142]: 12:28 You are now ignoring player Sunze. BTW. LORD ARCTICUS Jul 29 2007, 12:12:11 CEST Killed at Level 161 by Xaemus Serigimox and by Sunze Revangeeeee! |
![]() |
![]() |
#265 |
Guest
|
![]() Jesli jeszcze Manhattan by doszedl.... nie ma watpliwosci, ze dni don diego armando klapniete ucho and przydupasen bylyby policzone.
W niedziele rano mozna bic ich zawsze. olecko i przemysl sluzy do mszy zbierajac na pacc i snikersy. Jutro tez was zabijemy. ALLAH AKBAR PS. Hespios powiedz nam kim twoj fryzjer jest z zawodu? Ostatnio edytowany przez Xaemus Serigimox - 29-07-2007 o 15:36. |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
|
![]() ![]() Od góry i lewej: [CHAR]Silver Chan[/CHAR], [CHAR]Hui Hqui Qui Ki[/CHAR], [CHAR]Deerdek[/CHAR], [CHAR]Macius de'Down[/CHAR], [CHAR]Castor Greey[/CHAR], [CHAR]Lord Arcticus[/CHAR], [CHAR]Arthas of nebula[/CHAR]; Od dołu i lewej: [CHAR]Grosiu[/CHAR], [CHAR]Maledrus[/CHAR], [CHAR]Celandia[/CHAR], [CHAR]Finix[/CHAR], [CHAR]Hespios[/CHAR] aka snikers, [CHAR]Mengirt[/CHAR].
#267 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajna fotka ale to nie my
![]() Moze calh pomyliles zdjecia i wstawiles zdjecie Ciebie i twojej klasy? @Xaem Co tydzien mozesz zabijac po 1 osobniku z naszej gildii a przyjelo sie ze niedziela jest dniem rodzinnym i wolnym od pracy to co poniektorzy nie siedza rano na kompie. Finix
#268 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
ciekawi Mnie jedno ;p Jezeli uda sie wam wygrac wojne to jaka gwarancje maja ludzie ze bedzie lepiej? Jaka maja gwarancje ze władza nie jebnie wam do głowy?
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
|
![]() |
![]() |
#269 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2005
Lokacja: SłubicE
Imię: Beer~
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
My miastowi nie mamy co robić więc siedzimy przy komputerach, zadowoleni i uśmiechnięci.
Signed, Yours Beer~ =)) Ostatnio edytowany przez Rithien - 29-07-2007 o 19:00. |
|
![]() |
![]() |
#270 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Sunze
Poziom: 171
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
To napisalem ja : SUNZEEEEE! |
|
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla waszej wiadomosci nie mam żadnego pola, bydła ,trzody chlewnej i itp.
Mieszkam w bloku (chociaz bym wolal mieszkac w domku jednorodzinnym) a moja wieś jest raczej wsią turystyczna. Mam czyste powietrze , jeziora , rzeki lasy zamiast zatłoczonych dróg i miejskiego hałasu. I wole mieszkac tu niz w jakims miescie. ![]()
#272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Opowie ktoś dzisiejszą akcje z nocy?
![]() HAIL BZN
#273 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() 08:49 Zwierzqu [82]: sowqu padl hehe
08:49 Zwierzqu [82]: widzales to ;p ? 08:49 xx: to jest taki noob 08:49 xxx : ze glowa boli 08:49 xxx: na tsie kazdy go jedzie 08:50 Zwierzqu [82]: sowi pewnie robi 08:50 Zwierzqu [82]: mega plany 08:50 xxx : ta 08:50 xxx : qrwa 08:50 Zwierzqu [82]: nobowskei jak dziedzko z 5 klasy 08:51 xxx : ile on ma lat? 08:51 Zwierzqu [82]: 28 08:51 Zwierzqu [82]: ale niedorzwoj jakis raczej 08:51 Zwierzqu [82]: bo gadalem znim prae razy na tsie 08:51 Zwierzqu [82]: to ta gra to jego zycie 08:51 Zwierzqu [82]: wiec pllanuje nocami i dniami jak zrobic akcje zycia ;p 08:51 xxx : dzis zrobil 08:51 xxx: akcje zycia 08:51 Zwierzqu [82]: jak to wyglodalo ? ;p 08:52 xxx : bylo 11 z vu a nas 18 08:52 xxx : i 3 z nas adlo 08:52 xxx : przez sowq ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm a tu takie pytanko..... ma ktos mzoe jakis filmik z akcji? albo zdjecia? :> przynajmniej to jak sowi pada ; D
|
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
|
![]() przynajmniej nie wbiegam w tlum ludzi ktorzy chca mnie zabic, wiec swoje uwagi pozostaw dla swoich kolegow, np przypomnij dla sowiego, ze exeta res na ludzi nie dziala xDDDDDD
|
![]() |
![]() |
#276 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
|
![]() mojej prosby chyba nikt nie zwuwazyl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Lubaczów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vidaphy
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Luzne-Gadki - 31-07-2007 o 22:25. |
|
![]() |
![]() |
#279 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ale gdybyscie nam wtedy pomogli to by na serwie byl lad i porzadek jakiego teraz oczekujecie. pozdro chorogiewki jak wam zawieje to tak pasuje teraz zawialo wam w ordo ale teraz za pozno ;/ sry |
|
![]() |
![]() |
#280 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
my nic nie mamy, z tego co wiem ktos od nich film krecil~ @Voltares Po co mi duza ilosc znajomych, ktorzy przy pierwszej lepszej okazji mnie wychujaja skoro moge byc w gronie ludzi ktorzy zawsze mi pomoga gdy tylko bedzie trzeba? I na prawde, twoje zdanie mnie gowno obchodzi ![]() |
|
![]() |