|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Witam. Orientuje się ktoś co miał do wyboru Abertt prócz DSL?
Wiemy że nagroda składa się z trzech części: 1. Unikatowy przedmiot który nigdy nie był i nigdy więcej nie będzie udostępniony. 2. Przedmiot dostosowany do profesji gracza, z możliwością wyboru spośród całego zestawu. 3. Talon na roczny PACC. I chodzi mi tu o cały zestaw. Ten "unikatowy przedmiot" odpada ponieważ ktoś miał kiedyś DSL, lecz gdy kończył grę wywalił je do wody. Abertt dostał też figurkę z inskrypcją lecz nie wygląda mi ona na unikatowy item. Choć "unikatowy" to jest pojęcie względne...
<unknown> jak bedzie po angielsku 'Jezus Chrystus na smierc skazany'? <kitty> 'Jesus Christ Prison Break'? Ostatnio edytowany przez Times - 31-07-2007 o 00:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jesli na figurce bylo napisane "Dla Abertta, z najlepszymi zyczeniami na nowej drodze zycia, dopoki koniec pacca nas nie rozdzieli" to byla ona jak najbardziej unikatowa...
odnosnie tego co mial do wyboru to wie to moze kilka osob, a juz na pewno mala jest szansa ze takiego kogos znajdziesz tutaj, nie trafiajac po drodze na grupe dzieciakow ktore wiedza lepiej.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 31-07-2007 o 02:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: w8 for new serv
![]() |
![]() Mi się wydaje Vil że kazdy umie czytać ;]
TibiaNews: So after that he offered you to choose one of those 3 items: Golden Boots, Blessed Shield or the Dragon Scale Legs. Is that correct? Abertt: He offered me a few more, like magic long sword and thunder hammer Abertt: But my dream item was always dragon scale legs, so I had the chance. It can't happen everyday ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Miał do wyboru także Blessed Shielda, którego na jego miejscu bym wybrał.
@down "Typie" to sobie do kolegów w podstawówce mów. Ostatnio edytowany przez Snib'ek - 31-07-2007 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Czy Wy obaj wyżej jesteście ku#wa ślepi?? Wklejam drugi raz kawałek wywiadu z Tibianews: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TibiaNews: So after that he offered you to choose one of those 3 items: Golden Boots, Blessed Shield or the Dragon Scale Legs. Is that correct? Abertt: He offered me a few more, like magic long sword and thunder hammer Abertt: But my dream item was always dragon scale legs, so I had the chance. It can't happen everyday ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Gofer
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 42
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up:
A czy Ty widzisz gdzies zeby Abertt napisał ze mu proponowano Blessed Shielda? To napisał tylko jakiś typ z tibianews, a Abertt tylko powiedział, że oferowano mu dużo więcej, czyli nie jest pewne ze oferowali mu shielda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Btw. Czy informacja, o tym, ze Abertt wygral jest wogole prawdziwa i potwierdzona??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=141969 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
X: Podobno oferowali ci slipki męskie, gacie po tacie i poduszke Nike'a? Czy to prawda? y: Oferowali mi o wiele więcej... m.in. laczki góralskie i torebke z biedronki. To chyba logiczne i jednoznaczne że oferowano mu to co zadal w pytaniu, bo jakby nie to by zaprzeczyl. A po drugie to nietrudne zrozumieć ze oferowali mu te najlepsze itemki w tibi, wiec i w tym na pewno blessed shield'a.
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: PiŁa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Chyba można się domyślić że miał na myśli "oferowali mi TE RZECZY i dużo więcej" ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Po co gdybać co mógł dostać? Ma jedyną i niepowtarzalną rzecz w Tibii, której każdy gracz mu zazdrości hehe ;P
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja bym wybral na jego miejscu chyba blessed shielda albo magic longsworda bo DSL to tylko ten jeden arm a MLS to 5 ataku wiecej a blessed shield 2 shielda, ale DSL tez spoko, co by nie wzial to RAR, ale na pewno nie bralbym thunder hammera bo bedzie kiedys orshabaal i ktos se lotnie.. pozatym SCA lepsze nawet
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 78
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Tak, ja widze, w pierwszym zdaniu cytatu, jesli jestes na tyle slepy, ze nie umiesz tego znalezc to lepiej odejdz od komputera i idz do okulisty.
|
![]() |
![]() |