|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: D
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 45
|
![]() Co myślicie o takim połączeniu?Czy ktoś już wpadł na taki mało genialny w swojej prostocie pomysł ;s?
Ja od jakiegoś czasu jestem posiadaczem laptopa z iPlusem i szczerze nie polecam,zastanawiam się czy to może nie wina laptopa,to że mam takie lagi,ale podejrzewam jednak że to iPlus szkodzi. Prosze o wypowiedź kogoś kompetentnego ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() iPlus.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wtam
Tez myslalem ze bedzie to dobry pomysl ale jednak sie zawiodlem , jedyne do czego sie to nadaje jak dla mnie to robienie uhow.(choc i tak zdarzylo mi sie pasc pare razy na kicku na rotwormie czy larvie) Nie dosc ze lagi jak sam skur***** to do tego rozlacza neta co chwile. Osobiscie nie polecam ale z tego co wiem to w wiekszych miastach typu Warszawa,Krakow,Poznan... jest duzo lepiej. Ostatnio edytowany przez Hu'stler - 30-07-2007 o 11:47. Powód: zapomnialem czegos dodac :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Nie wiem czego się spodziewaliście po internecie radiowym. Naprawdę trudno jest znaleźć "lokalnego" providera radiowego który zapewnia komfortowe warunki grania w gry online, nie wspominając o takich kwiatkach jak iPlus, Orange Go czy co tam jeszcze jest.
Jest to intenet "ostatniej deski ratunku" nadający się do przeglądania poczty i czytania for. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: D
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 45
|
![]() Niestety prawda jest taka ,jak to określił przedmówca.A myślicie że z biegiem czasu ten radiowy internet będzie udoskonalał technologie ,co pozwoli grać w gry p2p ;>?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() Yyy... Nie ma takiego czegoś jak gry p2p, zapewne chodzi ci o gry mmo. W takich grach najważniejsza jest jakość połącznia, która jak wnioskuję w tych przypadkach nie jest najlepsza. Ale postęp jest szybki i na pewno za jakiś będą coraz lepsze łącza pozwalające w miarę dobrze grać online.
19:56 You see Jogurt Naturalny (Level 10). He is a knight. 19:56 You see Czlowiek Drewno (Level 9). He is a knight. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() O ile sie nie mysle to albo w Chinach albo Japoni, podajze w Tokio jest na terenie calego miasta bezprzewodowy internet o laczy szybszym 10 razy od najlepszego dostepnego w polsce internetu. Tam nawet na komorkach maja lepszy interent niz my normalnie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Jak Tokio to chyba nie ChRL
![]() Ponadto piorytetowego znaczenia w grach online nie ma prędkość (przepustowość łącza). Można mieć nawet 100mb/s, ale jeśli się będzie mieć wysokie opóźnienia (ping, lathency) o komfortowej grze można zapomnieć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
|
|