![]() |
#302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Lokacja: Bolesławiec
Imię: Garlerdon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Way It Was
Świat: Kyra
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() 1)
" Lokacja: Im Travel :< " i wszystko jasne nt twojego angielskiego zreszta wystarczy spojrzec na tibia.com forum i twoje posty 2) znam cie i twoj styl gry, lizales dupe mi na arcani gdy bylem w E0 (wtedy prowadzilismy w wojnie) jednak gdy hackneli naszych ziomkow przenieslismy sie na kyre, ty jak posluszny piesek poszedles za nami bo nie miales juz przyszlosci na arcani, na kyrze kontynuowales lizanie tym co prowadzili w wojnach. byles zawsze II lub III rzedowa postacia tzw kiepem, nikt nigdy ciebie nie chcial w gildii, byles zawsze uciazliwy, spamowales ludziom ktorzy mieli cie gleboko w dupie itp itd. wywalili mnie z servera ale tak jak juz pisalem na tibia.com (przykro mi ze nie byles w stanie tego zrozumiec bo bylo to napisane w jezyku ang ale specjalnie dla ciebie przetlumacze), przez ten rok grania doswiadczylem 100x wiecej niz ty kiedykolwiek bedziesz w stanie doswiadczyc grajac nawet 5 lat czaisz? nigdy nie zrobisz chara 170 lv, nie bedzie ci pisane ownowac serva bedziesz zawsze tym kiepem ktorym jestes. jestes skazany na lizanie dupy taki jest twoj zalosny los a uwazasz sie za wlasnie prosa dzieku ktoremu AMAS zostal wywalony z Kyry. w tym wypadku stwierdzenie wannabepro swietnie pasuje do ciebie, no coz, ja tym prosem bylem robilem co chcialem faktycznie czasem przeginalem, wywalili mnie i co? i teraz dostrzegam to czego nie dostrzegalem za czasow kiedy gralem. prawda jest taka ze zawsze bedziesz daleko za mna chocbym nie gral przez kolejne 5 lat. tyle o tobie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ty ownowales serwer, czy zostałeś z niego Own3d? ![]() Skąd wiesz jakie chary posiadam obecnie, jaki mam nimi lvl, które z nich sam wyexpiłem ? Nic nie wiesz. I dalej zostaniesz bez tej wiedzy. I choć miałeś lvl 170, to dalej mogę Cię określić mianem "wannabepro" - bo to Ciebie wyjebali z serwera i TO TY NIE RADZIŁEŚ SOBIE Z SWE. Cały Twój post to "ostra" głupota. ![]() Cytuj:
Żal mi Ciebie - nie masz już co robić to spamujesz forum. ![]() Pozdrawiam, 5p34k35 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol ty jestes tempakiem jakims jebanym moherem czlowieku rozumiesz co sie do ciebie mowi?
, pozdrawaim nie wiem co odpisac bo juz mi brak slow na ciebie, powiedzialem wszystko co moglem powiedziec ale nasuwa mi sie jedno pytanie.. skoro ja jestem wannabepro to ciekawe kim ty jestes?? napewno nie jestes osoba upowazniona do jechania mi bo sam znaczysz mniej ode mnie lolu Ostatnio edytowany przez Amasek - 01-08-2007 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Po co sie wogole wdawac w dyskusje z kims takim jak Nide~ , szkoda czasu.Odpusc se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() I to jeszcze niezły przykład daje nam, chociaż jest z "Tibia.pl support".
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 01-08-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 109
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
LOL?? od kiedy suporterzy maja dawac przyklad?? jak bys chcial wiedziec to suporterzy sa po to zeby odwalac brudna robote za tibia.pl ... ![]() hehe do amaska: nide przynajmniej jest glupim suporterem xd , jak ty bys na niego startowal nigdy bys go nie dostal ^^ wiadome powod jest prosty ,jestes za glupi co zreszta widac po twoich wczesniejszych wypowiedziach... xd
http://www.pajacyk.pl/ jak tu wejdziesz to masz po accu ;< Ostatnio edytowany przez Yoyoema - 01-08-2007 o 19:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: K.
|
![]() Cytuj:
Miałeś 170lvl no i? Powinieneś wiedzieć że nie lvl świaczy o człowieku matole.(powinienem użyć mocniejszego słowa aby to doszło do ciebie). Zostałeś wykopany, poniosłeś porażke, swoją osobą nic pozytywnego nie wprowadziłeś na kyrze. Nie miałeś honoru poprzednio i nie masz teraz, żeby odejść z podniesioną głową. amasek twoje słowa nie robią na mnie najmniejszego wrażenia, bo nie będę miał w poważaniu małego smarkacza z kompleksami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
>> Zostałeś wykopany, poniosłeś porażke, swoją osobą nic pozytywnego nie wprowadziłeś na kyrze. >> Nie miałeś honoru poprzednio i nie masz teraz, żeby odejść z podniesioną głową. pierwsza czesc to prawda przed ktora nie proboje uciekac gralem dla siebie, osiagnalem wystarczajacy level no i mnie wyjebali zreszta co tu duzo mowic nie masz pojecia zapewne jak to jest miec nawet 80 level wiec nie bede do ciebie przemawial o tym. a co do tego honoru w tibii to wiesz (jesli grales kiedys w ogole) jak to jest w ogole lol smieszy mnie jak ktos uzywa tego slowa w polaczeniu z tibia. idz moze do banku samotnych serc znajdz kobiete swojego zycia i zacznij normalne zycie elo. >> Nie zdziałałeś nic na kyrze to teraz próbujesz błysnąć swoją elekwencją na forum. >> Miałeś 170lvl no i? zdzialalem na kyrze wiecej niz sobie mozesz tylko wyobrazic i pomazyc. mialem 170 level ktorym robilem co chcialem, dzieku ktoremu zarobilem na LAPTOPA (pozdro geddxD) i walilem w dupe takich smieci jak ty Ostatnio edytowany przez Amasek - 01-08-2007 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#312 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Po 2. Piszesz mi abym znazł prace i ze jestem rozpieszczonym frajerem na utrzymaniu mamusi,,, -mam prace, mieszkam z żoną i synkiem, a mojej matki niestety już na tym świecie nie ma, Po 3 Raczysz mnie uroczym tekstem na temat iż nie miałem nawet 80 lvla,,, -twoje zdanie, równie śmieszne jak pozostałe, mam wyższy niż 80, podpowiem trzy cyfrowy i nadal gram, nie zostałem wykopany tak jak ty szczeniaku, Po 4 Wspomiałeś aby żyć normalnie, a powiedz mi jak zdobyłeś taki lvl w takim czasie? Wiesz co, nie odpowiadaj bo i tak mnie to nieobchodzi, Po 5 Piszesz że zarobiłeś dzięki tibi laptopa,,, -wow, laptop super, jesteś wystrzałowy (ironia),naprawde powód do zazdroszczenia.Jak to jest dla ciebie sukces życiowy to jeszcze niczego nieprzeżyłeś i nie doświadczyłeś szczeniaku. I kto tu jest frajerem? Laptopa miałem już pare lat temu, dzięki pracy, której się nie boje. Uważam że to nie jest powód do chwalenia się, bo w życiu jest o wiele innych poważniejszych spraw. Po 6 Piszesz o waleniu w dupe takich kolesi jak ja,,, -wiesz aby się zwierzać o swoich podbojach seksualnych to pomyliłeś forum. Na forum dla gejów wysłuchają twoich opowieści i może uraczą ciebie swoim towarzystwem Musze ciebie zmartwić nie jestem 'ciepły' tak jak ty, więc nie próbuj mnie w swoich wypowiedziach podrywać. Po 7 Nie myliłem się że szmacisz się jeszcze bardziej, nie potrafisz przyjąć chłodnej krytyki, ale za to prawdziwej. Po 8 Nadal twoje słowa nie robią na mnie wrażenia smarkaczu z kompleksami. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Może tym razem kupisz jakiegoś chara, aby później walczyć i móc znowu się wypłacać. twoje słowa zenek też nie robią na mnie wrażenia, bo umiesz tylko szczekać. Jesteś nawet większym szczeniakiem jak amasek. zenku. <>down -zenek. Kto poleci z kyry? Jak widać ty, i pewnie nieraz jeszcze będziesz się spłacał szwedom. <>2 down -amasek. Jeśli nie wiesz i nie jesteś dostatecznie poinformowany to zamilcz. O Greena spytaj m.in. Gedda. Nazywacie mnie prorokiem Greena, a prawdziwimi prorokami to was trzeba nazwać zenku i amasek, tyle razy obiecaliście dokopać bb i nf, że to już zaczyna być monotonne. Prawda boli,,, co nie amasek,,nie potrafisz nawet w normalny sposób obronić swojej postawy. Amasek poraz kolejny potwierdziłeś że nie umiesz prowadzić inteligentnego dialogu. Twoje tępe teksty, to pewnie wina otoczenia (rodzina koledzy -niepotrzebne skreślić), nie prowadzą do niczego. Amasek co ty osiągnełeś? Liczą się konkrety, jedyne co osiągnełeś to że wylatujesz z serwa z 170lvlem,,, (jak juz kiedys wspomiałem tobie, ale nie zajarzyłeś- lvl to nie wszystko matole). I z jednym się z tobą zgodze- nie jestem na twoim poziomie bo jestem na wyższym - pod względem inteligencji, dorobku życiowego, perspektyw i ogólnego poglądu na sprawy zyciowe. Ostatnio edytowany przez MusashiSun - 02-08-2007 o 00:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP 2X !!!11111
produkuj sie produkuj walcz do upadłego !!!!!!!!! prawda mnie tak boli ze sie chyba zaraz powiesze. nie moge sie z nia pogodzic. PRZECIEZ CI KURWA MOWIE TEMPA MASO ze mnie wyjebali i nie boje sie tego mowic. nie bede plakal z powodu ze jestem slaby (mimo to zapewne 100x lepszy od ciebie) w tibie. roz*******aja mnie tacy tempi ludzie ktorzy krytykuja mnie za to ze zostalem wywalony z serva.. no dobra zostalem wywalony zownowany powned kurwa bigtime czy chuj wie jak sobie to nazwiesz, I TAK JESTES zwyklym kiepem ktory nie znaczy nic. taki jestes kozak? - sproboj pierw osiagnac to co mi sie udało i wtedy sie wypowiadaj, nie jestes nawet na moim poziomie zebym z toba rozmawial kumasz? po 2 - podaj mi name twojego choc jednego chara 80+ (tylko mi nie pierdol ze nie powiesz bo ten char jest objety jakas tajemnica zwiazana z odbijaniem kyry przez ciebie i twojego pana greena bo stwierdze ze nie masz takiego chara albo jestes ciota i boisz sie powiedziec w/e) to jest ostatni odzew z mojej strony wymierzony we wszechmocnego proroka Greena. Ostatnio edytowany przez Amasek - 01-08-2007 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra koniec tych bzdetów.
Nooby zostały z serwera wywalone - to chcą zabłysnąć na forum. A z3n3k w porównaniu do Amaska ma się jeszcze co tu wypowiadać, bo Amasek się poddał, a z3n3k chciał walczyć do końca (co trochę nie wyszło ale chciał dobrze). Zresztą z3n3k jako jeden z paru nie powinien być nazwany "polaczkiem". Bo on może i kupił chara (właściwie chary), ale on jest "pro" tylko heh jego ludzie etc zresztą n/c A Amasek - nie widziałem żeby z3n3k miał kiedy kolwiek takie own3d jak ty :| Pozdrawiam, 5p34k35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Poznań
Imię: fauder aragon
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Hmm... z kazdym dniem mysle czy zaplacic i grac na tym SUPER FAJNYM ZAJEBISTYM SERWIE (jaki payment?)
BB i NF wygrali war i teraz nastaly czasy pokoju i sprawiedliwosci....... Hmm.... Quel Metu(typowe kretyn i idiota) lata po calej tibi i u*******a ludzi po to zeby dowartosciowac sie w tej grze a tu mamy zajebisty przyklad sprawiedliwosci : Moxashee(Evils Devils) zrobil anihilatora,bb kazali mu polozyc sca na ziemi na screna i...... zajebali i sca i jego buhahahah NARESZCIE SPRAWIEDLIWA I LEPSZA KYRA |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ej serio ty masz 11 lat? jedynym twoim argumentem przeciwko mnie powtarzajacym sie od 3 stron jest to ze jestem OWNED i..? otoz nic wiecej. NAPISZ MI CO TO ZNACZ PRO ANGLIKU bo nie wiem nie Ostatnio edytowany przez Amasek - 01-08-2007 o 22:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |