![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() Jako że jest to mój pierwszy temat na tym forum, na początku pragnę się ze wszystkimi przywitać. Witam.
![]() W tym temacie będę wklejał moją grafikę, którą, mam nadzieję, będziecie komentować. Na pierwszy ogień pójdą PIXELARTY: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pixelartami zacząłem bawić się dopiero dzisiaj (a właściwie wczoraj, bo północ już minęła), więc nie są to arcydzieła. Wkleiłem obrazki w kolejności chronologicznej - od najstarszego do najnowszego, po to, abyście mogli sprawdzić, czy się rozwijam jako grafik, czy może staczam się coraz niżej ![]() Innych grafik obecnie wkleić nie mogę, ale zrobię to, gdy tylko wrócę z wakacji i będę miał swój komputer do dyspozycji. Jedyna, co postaram się wklejać regularnie w najbliższych dniach to właśnie pix-arty, których mam zamiar jeszcze kilka narysować ![]() Ostatnio edytowany przez Skrymir - 01-08-2007 o 01:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 07 2007
Imię: Tyrael Helltiren
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gentlemans
|
![]() nei znam sie zabardzo na tego rodzaju grafikach, ale ta 2 katana mi sie podoba ;_)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Tia...
Jest dział - moje pierwsze prace czy coś w tym stylu, tam zapraszam... Będę walił prosto z mostu: To jest kicz, syf i w ogóle kiła-mogiła, tragedia, armagedon... i dziecinada ![]() Zero, null, 0, cieniowania, niby coś tam próbuje udawać cieniowanie ale nic z tego nie wychodzi, nosz przy pixArtach wypada prace cieniować! Wprawdzie to pixart ale pixelami z ramek bije na kilometr! weź zabaw się Anti-Aliasingiem a nie takie cośki prezentujesz :/ No i jeszcze raz cieniuj, wróć tu za pół roku z pracami, chyba, że dostaniesz ostrego oświecenia... -.-"
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Patrz np. moje miecze na wop.tibianetwork.net pod nickiem Pit, ja się uczyłem i zobacz Broken Heavy Sword a terazniejszy Giant Sword lub Magic Sword.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A jeśli chodzi o poziom prac, to chyba nie spodziewałeś się chyba, że osiągnę poziom ze Zbrojowni za pierwszym podejściem o.0 No cóż - człowiek uczy się na własnych błędach, pierwsze śliwki robaczywki etc. Porysuję jeszcze i może za jakiś czas coś z tego będzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A jeśli chodzi o poziom prac, to chyba nie spodziewałeś się chyba, że osiągnę poziom ze Zbrojowni za pierwszym podejściem o.0 No cóż - człowiek uczy się na własnych błędach, pierwsze śliwki robaczywki etc. Porysuję jeszcze i może za jakiś czas coś z tego będzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Dodalem nowe pixelarty (na prawo od zardzewialej szabli). IMHO sa nieco lepsze od pierwszych prac. Komentujcie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Uhm... w sumie to tylko ta buława wygląda jako tako. Reszta - aż nie chce mi się powtarzać za Wieszokiem. ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Mace nawet niezłę, ale reszta słaba, aż sie patrzeć nie chce, a ta szabla to wygląda jak pokrwawiona nie zardzewiała...
Popracuj troche nad cieniowaniem.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Luminera
|
![]() |
![]() |