|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Imię: Brebioue
Profesja: Rookstayer
Świat: Silvera
Poziom: 6
Skille: 17/18
![]() |
![]() Witam.
Jest to mój 1 fake paskowy... jak i w ogóle fake ;] Od razu mówię że opierałem się na cytatach na tibia.pl 1. ![]() 2. ![]() Chciałbym również poprosić abyście w swoich postach mówili, czy brać się jeszcze za fake paskowe... czy lepiej przejść do robienia fake story. @Edit Modki Weźcie pod uwage że tu jest 6 obrazków a nie 2 ![]() Ostatnio edytowany przez Brebiou - 01-08-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Nie rób pasków nie wychodzą Ci weź się lepiej za poważne fake story bo do takich dorosłeś =P.
Ładna miła dla oka sklejka jakich teraz mało ale humor ... ;/ CU
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() A mógłbyś sam wymyślać, a nie posługiwać się cytatami plax? -,-
@dragonius Mi ciebie też btw. wonty? PW plz...widać, żę nie rozumiesz prostych spraw...każdy ma swój pierwszy fake i pierwszą krytykę ... to, że kilka ładnych miechów temu byłem noobek to nie znaczy, że dalej jestem...zobacz, że raczej nikt nie jeździł koper'owi za ,,Dlaczego lubimy wakacje" w powiedzmy w ,,Challenge of Champions" ? Więc może już wszyscy przestaniecie mi wypominać coś co było dawno temu...nie macie wrażenia, że np Headbutt Zidane'a już dawno nie był w toku rozmów? Ostatnio edytowany przez Em0 - 02-08-2007 o 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() -Jak zawsze mówię:dawaj napisy od lewej do prawej.
-Zmniejsz kadry,żeby były czytelniejsze. -Dawaj ciągle tych samych bohaterów(a przynajmniej staraj się). -Ramki do kadrów dawaj ładniejsze ![]() A co do humoru to nawet fajne,miałem lekkiego banana na twarzy. I rób głownie Fake Story,a Fake Paskowe dawaj co jakiś czas,jak nie będziesz miał weny do Fake Story.Taka moja opinia ![]() @Edit: Teraz zauważyłem,że napisałeś,że to cytat.Takich nigdy nie rób,zżeranie pomysłów nigdy nie jest na tym forum lubiane. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 01-08-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Lol! Po prostu zal. Cienkie i wogule. Poza tym kto ci pozwolil wzasc out Joe ktory zostal zrobiony dla mnie (chodzi mi o tego Xaldios'a)?! Jest to moj osobisty out ktoryego uzywam w rekrutacjach do fakeow a ty sobie go wzioles tak po prostu
![]() Daje 2/10. Odpusc sobie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Żeczywiście, moze mi to nie wychodzi
![]() @Temat to zamknięcia, przeczytałem co chciałem przeczytać |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
Imię: Narcromancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 70
Skille: 81+/79+
Poziom mag.: 6+
![]() ![]() |
![]() Zrub cos dluszego i zeby byla jakas akcji a i pokaz ze cos umeisze wiecej bo narazie to nie wyglada za dobrze 5/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Emo
Tee.. Emo a ty podobno brałeś pomysł z niejakiego anime 'Naruto' dobrym tego przykładem jest 'Naruto na moście' więc nie pouczaj innych jeśli o tym mowa. Tu jest link do regulaminu : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=109388 przeczytaj to... ja tylko dałem przykład twojej niskości sam brałeś przykład to innym zabraniasz, btw. żal mi cie nawet regulaminu nieznasz. Nie znasz kompletnie pojęć mylisz z odświerzaniem z wspominaniem. Jesli uważasz że to odświerzanie sam powinieneś dostać bana bo odświerzasz stary fake Kopera. Lecz to nie jest odświerzanie... btw. mowiłem już ze mi żal ciebie? @Topic Ehh... Cytuj:
Cytuj:
Ocena: Lepiej żebyś nie znał bo sam nawet odpowiedniej nie umiem wytworzyć w moich myślach. @Edit Jak śmiesz mnie poprawiać ty ... jeden ty! Ja nie robie takich załosnych błedów jak ty Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dragonius - 02-08-2007 o 13:17. Powód: Idiota... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Em0
A czy on odświeża ? On tylko wspomina o twoim temacie...A co do fake to nawet nie mam zamiaru oceniać. Jeśli według ciebie humor polega na "fhahfafhafah" lub "br" "noob" "hahaha" "hunted" to żal mi Ciebie...
![]() |
#10 | ||
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
"noob"- ktoś żebrze o itemy... i od razu awansował u ciebie na nOOba? Niby noob nauczy się na pamięć mówić "free itanz plax" po 9 językach? Wątpie... nie będzie mu się chciało... a on może robi to sobie dla zabawy? "hahaha"- Niby jak ktoś się śmieje jest dla mnie śmieszne? hmm.... "hunted"- o.O... tego już nierozszyfruje...niby kiedy użyłem tego słowa? I niby z kąd wiesz że to dla mnie śmieszne? No ale dobra, ty Koper też byłeś w elicie fake'owej więc pewnie masz racje |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Koper w elicie fake'owej? A dobra podobno był xD
@down jestem dosyć długo na tym forum, żeby kojarzyć Avagera,Glavesa,Noraha,Baradaxa,Crowala i innych... Niestety byłem zbyt krótko by mieć z nimi jakiś kontakt... Btw. Drugie konto ? x] Ostatnio edytowany przez Em0 - 02-08-2007 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Wieśniackie.
Do kitu. Do pupy gwizdać. Beznadziejne. Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() O KÓRWA! To faktycznie ten dział się stacza...
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() O co wam chodzi z tym "drugim" kontem
Nigdy nie widzieliście w tym dziale gościa? ![]() A tak... to tu już spam się robi za którego warnem pewnie oberwe ja ;p |
![]() |
![]() |