![]() |
#2281 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
"Postac jest szanowana , lubiana" ok ![]() I gdzie dopisek ze ma criminal recorda??
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mafia Poland
Świat: Aurea
Skille: sux
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() Hmm , możecie mi wierzyć albo nie ;d ale to nie jaa ; o
![]() |
#2285 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm to może krasnoludki??
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() Ta to sie przyzyj moim skilą , etc
![]() |
#2288 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: Elblag
Imię: Quartzer
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Poprawiales wszystkich teraz ja Cie poprawie. Jak konczysz cos nawiesem to wczesniej go otworz. Po drugie o co chodzi z "są po prostu niewyrzytych dzieciaków", a po trzecie powiem to co wiekszosc juz wczesniej schowaj sie q..a w buty i w.........j z tego forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Udało sie ;D
![]() ![]() No to zaczynamy ![]() @Nata~ : Linglifer napieprza palków po 30 lvle, a później mówi że shielda szukał, ale chyba nie zauważył że to palek :< To sie nazywa pro player ![]() @Kidlex : Ja proponuje jeszcze raz iść sobie do Ab'Dendriel i powybijac troszq noobków, może sprawia Ci to przyjemnośc, bo na więcej nikt Ci nie pozwoli, zawsze mieli Cie za pomiota i posłańca ![]() @Doneq : Kotq, nie gram na Aurea od X czasu, pacca miałem za czasów Furory, gdy tam grałem, ale oczywiście nawet o tym nie wiedziałeś, bo po co, przecie to tylko szary Jojo ![]() @Kojak : Oo, uraz? Wyjebalem Cie 2-3 razy z expa, a któregoś razu nawet zajebałem ze znajomymi, teraz ja nie gram a Ty masz 90 lvl i jesteś koniem? Idź sie przejdź ![]() To chyba wszyscy, huh, aż sie klawiatura pali ![]() /Jojo
![]() |
#2291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
|
![]() Ale nas zjechales zaraz sie poplacze. Widzisz ten twoj Pro player" moze robic co mu sie podoba. A ten twoj biedny fag nie ;/
@thebassa Myslalem ze juz poszedles ale jestes wytrwaly. Nie wiem czy masz te 16 lat bo nawet prostego zdania nie potrafisz zlozyc. "i mysle że to sie bardzo przyczynia do tego że hg lvle to są po prostu niewrzytych dzieciaków) " Twoj czas na tym forum skonczyl sie z twoim 1 postem. Kazdy ma cie w dupie ale ty i tak piszesz swoje tylko po co ? Lubisz jak cie jada hmm ? [Edit] Gratulacje dla tego pana nauczyl sie edytowac posty !!! Bo jestes pierd fagasem ktory mysli ze ma 20 lat i kazdego bedzie uczyl <<<< juz jest 1 sensowny. Kto napisze 2 ?! hahahahahahahahaahahahahah thebassa jestes pro. Patrzac na twoj profil jestes strasznym noobem. Zobaczcie jakie tematy zalozyl ......
16:11 Zorro Brutal [13]: ej 16:11 Zorro Brutal [13]: a moge byc twoim kolegom a ty moim 16:12 Endrox [170]: znamy sie ? 16:12 Zorro Brutal [13]: nie kiedys cie dalem na vip 15:07 Endrox [192]: co tam 15:08 Endrox [192]: skoskon ? 15:08 Arieswar sumo [153]: a nic 15:08 Arieswar sumo [153]: obrobil bym Ci pale 15:08 Arieswar sumo [153]: ;d _____________________ Yours NaTa cs master haha ?
![]() Ostatnio edytowany przez NaTA90 - 02-08-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @ Co do przejscia sie to odbylem przedchwila krótki spacer po okolicy ![]() Ostatnio edytowany przez Chomski_1991 - 02-08-2007 o 00:27. |
|
![]() |
![]() |
#2294 |
Guest
|
![]() Srr double
Ostatnio edytowany przez Chomski_1991 - 02-08-2007 o 00:26. |
![]() |
![]() |
#2295 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak patrze na te posty to ręce opadają
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tak mam w dupie co piszesz, nie gram w to, loguje tylko jak chce pogadać ze znajomymi ; ) Get a life kid
![]() |
#2298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() @UP: Buhahaha, wkońcu ktoś to zauwarzył
![]() @Cro, faktycznie, przejrzyj swoje napisane posty.... w każdym prawie piszesz, że nie grasz w to gówno itp... Wiele osób z tąd przestało grać (w tym ja) ale nie przypominamy o tym w każdym poście...
![]() |
#2299 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Użytkownik Forum
|