Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-08-2007, 23:21   #981
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez strausss Pokaż post
Omfg jak piana na tym durnym pysku
Nie napinaj się tak bo ci skóra popęka.
I no właśnie jak to być nieudacznikiem który nie potrafi nawet podyskutować na poziomie i jak tylko ktoś go zaczepi to zaczyna bluzgać.A i to bez żadnej finezji i fantazji.
Powiem ci to w twoim języku.
Jesteś pierdolonym we wszystkie otwory za ramkę szlugów, lachociągowatym skakańcem który tylko w takich gierkach świruje wira - pierwszorzędny materiał na ****a z szerokim gardłem i wyślizganym kakao.
Właśnie takie cioty na*******ane w rl przez wszystkich dookoła odreagowują w Tibii swoje stresy, tu mogą oni komuś dopierdolic a nie dostac w pizdę i dlatego tak im się to podoba.Normalny człowiek pójdzie czasem na pianę z kumplami i da komuś w ryj (albo sam dostanie ), a takie jebane wyskrobki z nadwagą i denkami od coli na nosie, z cipą rozpłaszczoną na monitorze uwielbiają kogoś pognębić w gierce.
I vice versa - wielkiego chuja wykładam na to co z siebie wydusisz na temat paymentu - i tak będziesz płacił i lizał napletek Nargoriela żeby żeby dalej grać.
Teraz za*******aj po słownik i szukaj pomysów na odpowiedź(chyba że zajęty jesteś zbieraniem kasy dla Tengu, frajerze krzywdzony przez festów)
Wydaje ci sie ,ze jestes inteligentny? Coz w takim razie bede musial rozwiac twoje nadzieje. W przeciwienstwie do ciebie nie potrzebuje slownika by napisac posta. Znam wyszukane slowa ale ich nie uzywam zbyt czesto dlatego zeby moja wypowiedz brzmiala naturalnie. Te twoje wypociny nazywasz dyskutowaniem? Chyba raczej powinienes to nazwac deliberacja ( o kurwa uzylem slowa bardziej skomplikowanego niz "i"[bo wymagala tego sytuacja] jak ty mnie teraz zrozumiesz, pewnie powiesz ze poszedlem po slownik). Kreujesz sie na znawce xereny, piszesz ze szwedzi to sa super i ze nie spotkales zlego szweda ( albo jezeli spotkales to nie wielu nie pamietam dokladnie jak to ujales) tyle ze jak wpadnie do ciebie np Mitzum na expa to sie przekonasz jacy naprawde sa szwedzi. Oczywiscie mozesz zaprzeczac ale czas pokaze.

Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe).

Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe.

Edit:
A ty nazywasz mnie prostakiem a sam nie potrafisz sie poprawnie wypowiadac. Oto przyklad :

"Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu."

Ostatnio edytowany przez wr00n - 02-08-2007 o 23:28.
wr00n jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-08-2007, 23:27   #982
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n Pokaż post
Wydaje ci sie ,ze jestes inteligentny? Coz w takim razie bede musial rozwiac twoje nadzieje. W przeciwienstwie do ciebie nie potrzebuje slownika by napisac posta. Znam wyszukane slowa ale ich nie uzywam zbyt czesto dlatego zeby moja wypowiedz brzmiala naturalnie. Te twoje wypociny nazywasz dyskutowaniem? Chyba raczej powinienes to nazwac deliberacja ( o kurwa uzylem slowa bardziej skomplikowanego niz "i"[bo wymagala tego sytuacja] jak ty mnie teraz zrozumiesz, pewnie powiesz ze poszedlem po slownik). Kreujesz sie na znawce xereny, piszesz ze szwedzi to sa super i ze nie spotkales zlego szweda ( albo jezeli spotkales to nie wielu nie pamietam dokladnie jak to ujales) tyle ze jak wpadnie do ciebie np Mitzum na expa to sie przekonasz jacy naprawde sa szwedzi. Oczywiscie mozesz zaprzeczac ale czas pokaze.

Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe).

Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe.
Smartass. a sgsg etr eawrd
stary 03-08-2007, 20:07   #983
strausss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 12 2006

Domyślny

Prostakiem to można nazwać Wiśniewskiego - Wr00n musi jeszcze nad sobą popracować żeby chociaż jego dogonić.

Wr00n.
Nie wydaje mi sie że jestem inteligentny - ja to po prostu wiem
Do Mensy mnie nie przyjmą bo jestem za cienki (przyjmują od IQ 150 a ja mam tylko140 ) ale na ciebie wystarczy z bardzo dużym zapasem.
A tylko absolwentom podstawówki(i to nie wszystkim ) wydaje się że jeżeli użyją kilku innych słów niż chuj, kurwa etc. to jego wypowiedź brzmi nienaturalnie.
Pustaku - nawet niespecjalnie inteligentny ale średnio wykształcony człowiek operuje słownictwem nieosiągalnym dla ciebie, zna takie słowa (wcale nie tak trudne) jak : dziękuję ,przepraszam, proszę bardzo.Lub zwroty :nie zgadzam się z twoim stanowiskiem, podzielam twój punkt widzenia...
Takie tam bzdety.
Nigdy nie uważałem że Szwedzi są super.Wsród nich też są pojeby takie jak Florizza.Tyle tylko że odsetek palantów wśród Szwedów z którymi miałem kontakt jest o niebo mniejszy niż wśród Polaków.
Tak więc po raz kolejny powtarzam - nie wszyscy Polacy są dupkami.
Tyle tylko że dupków jest wielu, a ci którzy są w porządku giną w masie gówna.Ot i wszystko.
Nie podoba się komuś że Polacy mają złą opinię ?
To zamiast bluzgać, niech zrobi coś od siebie żeby to zmienić.
Siłą nie wymusisz szacunku - chcesz żeby cię szanowali to szanuj innych.
strausss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2007, 22:47   #984
Dadinz
Użytkownik Forum

Dadinz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2007

Domyślny

Możecie tą dyskusję dokończyć między sobą na priv? Bo wątpie żeby ktokolwiek miał przyjemność z czytania tego.
Dadinz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2007, 00:07   #985
strausss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 12 2006

Domyślny

Chyba masz rację, starczy tej przepychanki - sorry.
Koniec.
strausss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2007, 00:45   #986
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Powstal nowy topic lepiej tam sie wypowiadac bo naprawde tu juz niema poco
Pavvulonik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania