![]() |
#981 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe). Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe. Edit: A ty nazywasz mnie prostakiem a sam nie potrafisz sie poprawnie wypowiadac. Oto przyklad : "Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu." Ostatnio edytowany przez wr00n - 02-08-2007 o 23:28. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#982 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prostakiem to można nazwać Wiśniewskiego - Wr00n musi jeszcze nad sobą popracować żeby chociaż jego dogonić.
Wr00n. Nie wydaje mi sie że jestem inteligentny - ja to po prostu wiem ![]() Do Mensy mnie nie przyjmą bo jestem za cienki (przyjmują od IQ 150 a ja mam tylko140 ) ale na ciebie wystarczy z bardzo dużym zapasem. A tylko absolwentom podstawówki(i to nie wszystkim ) wydaje się że jeżeli użyją kilku innych słów niż chuj, kurwa etc. to jego wypowiedź brzmi nienaturalnie. Pustaku - nawet niespecjalnie inteligentny ale średnio wykształcony człowiek operuje słownictwem nieosiągalnym dla ciebie, zna takie słowa (wcale nie tak trudne) jak : dziękuję ,przepraszam, proszę bardzo.Lub zwroty :nie zgadzam się z twoim stanowiskiem, podzielam twój punkt widzenia... Takie tam bzdety. Nigdy nie uważałem że Szwedzi są super.Wsród nich też są pojeby takie jak Florizza.Tyle tylko że odsetek palantów wśród Szwedów z którymi miałem kontakt jest o niebo mniejszy niż wśród Polaków. Tak więc po raz kolejny powtarzam - nie wszyscy Polacy są dupkami. Tyle tylko że dupków jest wielu, a ci którzy są w porządku giną w masie gówna.Ot i wszystko. Nie podoba się komuś że Polacy mają złą opinię ? To zamiast bluzgać, niech zrobi coś od siebie żeby to zmienić. Siłą nie wymusisz szacunku - chcesz żeby cię szanowali to szanuj innych. |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() Możecie tą dyskusję dokończyć między sobą na priv? Bo wątpie żeby ktokolwiek miał przyjemność z czytania tego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba masz rację, starczy tej przepychanki - sorry.
Koniec. |
![]() |
![]() |