|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() 1. Pierwszy raz w AC:
![]() 2.Loocik z AC. To co mówi Iris, nawiązuje do czających się tu złodzieji...on był ich ofiarą ![]() ![]() 3.A tutaj, screen prosto z życia skromnego, początkującego druida. HMM. Słaby eq ze względu na wagę: ![]() 4. W drodze powrotnej, skorpiony. Walnąłem go łądnym hitem z hmm (jak na mnie ![]() ![]() 5.Walka z ghulem... Iris wepchnął się pierwszy. Jeden z hitów. Ujdzie: ![]() NARAZIE to wszystko. Obiecuję że będzie WIĘCEJ, dużo ciekawszych. Pozdrawiamy, Ganwille (Pan Policjant) i Iris (Anthriell the Knight). Co do pytan o lvl i magic lvl: lvl 11, narazie go tak zostawiam a mlvl 10 i NIEUSTANNIE trenuje. Sorki za rozdzielczość, niekótym może utrudnić oglądanie.
Sikam na to zadizorny jak kogucik... KNIGHT ONLINE(rox) : Sztyletnik, Diez2, lvl 30+...a Ty co podchodzisz do ludzi i buzi buzi? Ostatnio edytowany przez Ganwille - 30-10-2004 o 13:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Jako, że trafiło mi się być pierwszym w tym temacie powiem, że ss'y mi się podobają. Ćwicz szególnie mlvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Hihihihi. ALe z ciebie n00bek. Nawet niewiesz ile razy byles w Ac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Dzięki za koment. Bardzo się cieszę że Ci się spodobały. Więcej będzie z karzdym dniem! A tak BTW to zrobiłem 34 screeny ale większośc wywaliłem z różnych względów, między innymi quest spolling. Już niedługo kolejne ss. I dodam że cała akcja odbyła się na serwerze SECURA, ponieważ Secura rządzi.
![]() EDIT: Iris labsie ![]()
Sikam na to zadizorny jak kogucik... KNIGHT ONLINE(rox) : Sztyletnik, Diez2, lvl 30+...a Ty co podchodzisz do ludzi i buzi buzi? Ostatnio edytowany przez Ganwille - 30-10-2004 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czemu nikt nie komentuje
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Skoro tak sie domagasz ;P
SS spoko (przynajmniej nie dragi) Tylko teraz rób duuuuuuzo UH i mlvl podtren. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Do tobienia uhów brakuje mi 1 mlvl
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Chcesz to masz
![]() Nawet spoko, edytuj posty i nie płacz.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Świerzy awansik
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Całkiem nice
![]() Spox SS'ki |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Gdzieś daleko... W odległej galaktyce...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
![]() ![]() |
![]() Ja niewiem co wy w tych ss widzicie
![]() Mi sie jakos nei podobaja. Co to za problem zrobic ss jak jestem w ac i robie se 1 hmm :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy aby SS były fajne, musi być w nich jakiś PROBLEM?
Chciałbym poinformować że to bęzie coś w rodzaju mojego małego ŻYCORTSU Tibijsiego. Inforumje, że kupiłem właśnie bezużyteczny czar (Creature Ilusion), i załamałem się bo straciłem 1k =/.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Gratulacje advance'a
![]() Astarotch-Elysia-Drut-lvl21-mlvl32 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Po 1 to teraz tez nie dalismy rade witchom. Jak przyszliśmy były juz w piachu
![]() Po 2 Creature Illusion jest przydatny - niezła z nim zabawa ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Looz jak na taki eq ;]
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Lepsze narazie nie potrzebne, gdybym chciał to bym miał JOŁ
![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() zdjecia przecietne no i ta tibia GG........ ( w tych pomieszczeniach co byly screeny zawsze jasno jest a wiec nie uzywales tego tyklo i wyloacznie dla screenow ) bye~~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() fotosy czekam na ciąg dalszy
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Już niedługo, mamy zamiar nakręcić filmiq. Oczywiście będzie w tym temacie, a co do Tibi GG, to używam jej ponieważ daje światło co przy braku many jest bardzo przydatne...i jeszcze do tego pokazuje ile expa brakuje do lvla. Nie trzeba liczyć XD.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Jak dla mnie za mało tego :/