| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  04-08-2007, 14:54 | #1 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2007 Lokacja: u ciebie Posty: 1,150 Stan: Zbanowany Profesja: Elite Knight |  Mapki na viste :) Nie moge wgrac mapek do folderu poniewaz na visicie go nie ma... NIe chce znowu calej mapy przechodzic... I gdzie mam to teraz wrzucic?  PODRKESLAM NIE MAM TEGO FOLDERU CO na XP! Edit Gdy wpisuje na uruchom to wyskakuje blad jakbym nie mial folderu :< 
				__________________ Zarejestruj sie tutaj! PAcc za fasole! Setki osob juz dostalo !!/ Cytuj: 
 Ostatnio edytowany przez --Cienius-- - 04-08-2007 o 15:37. Powód: ? | |
|   |   | 
|  | 
|  04-08-2007, 17:37 | #2 | 
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   |   http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...38&postcount=5 Tia, bo tak trudno poszukać prawda?!!... -.-" 
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | 
|   |   | 
|  04-08-2007, 19:46 | #3 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2007 Lokacja: u ciebie Posty: 1,150 Stan: Zbanowany Profesja: Elite Knight |   dzieki mojemu netowi szuka sie bardzo dlugo :<  Dzieki bardzo dziala  
				__________________ Zarejestruj sie tutaj! PAcc za fasole! Setki osob juz dostalo !!/ Cytuj: 
 | |
|   |   |