|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Wlasie o ten mi chodzi ale o ten z 7.92+
Bo tego 7.6 mam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]() Cze to moj pierwszy post ale nie otym chce pisac chcialbym zademonstrowac moje 1 fake <dzienx Meryba>
[IMG] ![]() Nie kopiować do feakow moich skromnych prac albo jak ktos ladnie poprosi i oceniajcei ![]() ![]() teraz każda strona ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez RaLey - 01-08-2007 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Fearki? lol? Fake! nawet niezłe, ale mogłeś zrobić z każdej strony ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dzienx a to moje pierwsze dzielo @Topic Ja ladnie prosze o amazonke z 4 stron i bandita (czy jakos tak) też z 4 stron z gory thx Tez poprosze o assasina (bez katany w niebiesko ciemnych kolorach) z axem barbarina na placach ![]() Ostatnio edytowany przez RaLey - 01-08-2007 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3205 |
Użytkownik Forum
|
![]() Posze plotek z 79.2+ Taki brazowy do ogrodzenia dla owiec kur itp.
Outfit Fury i White witch |
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Mogilno
Stan: Na Emeryturze
Imię: -
Świat: Pythera, a racz
|
![]() A może by Pan Mądry spojrzał kiedy post został napisany, a później wogule dotykał klawiatury??
![]() |
#3208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Agrh. Chciałbym skończyć Alresię.
Ale oczywiscie, najpierw rodzice mnie wyciągają z domu, potem do babci, a teraz uswiadomilem sobie, ze mi potrzeba outfitu. Czy mógłby ktoś zrobić mi Tego oto pana. ( To jest krasnolud, wiec rozmiar odpowiedni niech ma. I w miare możliwości, niech bedzie również z pelerynką. ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() @Kraon
Masz tu tego kraslana ![]() Jak za maly to powieksze a bron dodaj sobie sam bo mam jej w arsenale xd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez krupam - 04-08-2007 o 17:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3211 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3212 |
Użytkownik Forum
|
![]() Posze plotek z 79.2+ Taki brazowy do ogrodzenia dla owiec kur itp.
Outfit Fury i White witch z kazdej strony nie z dwoch jak zawsze dajecie -.-' Fast plx? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3213 |
Użytkownik forum
|
![]() hej robicie outfity na zamowienie wienc jeżeli tak to chciał bym strój normalnego citizen z dark helmetem bardzo ciemno niebieskim armor mpa tez ciemno niebieski i legi dsl znowu ciemno niebieskie i stonecutter axe jeżeli zrobicie to wielkie thx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() @up
To będzie bardzo głupio wyglądać! @Szlaja Kurde Szlaja weź mnie nie denerwuj to identycznie wygląda po odwrocie. Po 2 ktoś dał Ci już chyba dał ten płot nie? Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 05-08-2007 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Świat: Saphira
|
![]() Ja mam taką proźbę... Potrzebuję do mojego fake wilkołaka... (tak dobrze czytacie, wilkołaka
![]() ![]() ![]() @Down Hmm.. raczej na podstawie człowieka który został ugryziony. Z resztą, jeśli wiesz jak wygląda ten z HP3 to zrób takiego! Z góry dziękuję Pozdrawiam Buszman Ostatnio edytowany przez Buszman - 05-08-2007 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() @up
Spróbuję Ci to zrobić wiem jak wygląda wilkołak z HP3. Ale mam pytanie on ma być zrobiony na podstawie człowieka czy wilka? Chcesz wilkołaka podczas pełni czy normalnie człowieka ugryzionego? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam zamówienie
-kremowe włosy druid outfit z wersji 7.8 -czarna klata warrior outfit z wersji 7.8 -czarne legsy warrior outfit z wersji 7.8 -białe buty warrior outfit z wersji 7.8 -justice seeker(link:http://tibia.pl/item/Justice_Seeker) -srebrna pelerynka od hero z wersji 7.8 -czachy na ramionach -2 addon do warrior outfit(mieczyk) Postać proszę we wszystkie 4 strony,plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#3219 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym prosiła o minotaura grający na bębenkach na słoniu
mniej wiencjej tak to ma wyglądac tylko zamiast orka minotaur obojętnie jaki (najlepiej zwykly) i zamiast tej besti slonik ![]() Ostatnio edytowany przez RaLey - 05-08-2007 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Bardzo prosze o nastepujacy out:
GLOWA- glowa od warriora z niebieskimi wlosami (blekitne). TORS i LEGI- od summonera w kolorach ciemno szarym i jasno szarym. BUTY- od summonera w kolorze ciemno brazowym. BRON- prosze o mistic blade http://tibia.pl/item/Mystic_Blade ADDONY- prosze o addon sword od warriora. Out prosze we wszystkie 4 strony z mieczem i bez. I jesli ktos zdola to dodatkowo do tego uotfitu chcialbym takze we wszystkie 4 strony, zamiast glowy kaptur od monka w kolorze szarym. Out jest mi bardzo potrzebny! Z gory dzieki! ![]() |
![]() |
![]() |