|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jak expisz? | |||
sam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
110 | 82.71% |
botem (tibia auto) |
6 | 4.51% |
botem (tibia bot ng) |
8 | 6.02% |
botem (blackd proxy) |
3 | 2.26% |
kupuje gotowe postaci na allegro |
6 | 4.51% |
Głosujących: 133. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jak wiadomo tibia jest niestety gra o wyjatkowo zmudnym, nudnym i do bólu liniowym expieniu w porownaniu z potentami mmorpg takimi jak wow. Mam wiec pytanie czy chce wam sie samodzielnie expic czy tez korzystacie z pomocy badz kupujecie postac? Prosze o komentarze na ten temat.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() I tu cie zdziwię...grind w wowie jest równie nudny co w tibii. Tyle, ze expa dostaje się też za questy etc. A co do tibii, to najlepiej jest włączyć sobie winapm'a z dobra playlistą i nie grac samemu. Wtedy szybciej i łatwiej idzie.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Leszno
![]() |
![]() Ja WoWa lubię bardzo, i uważam że w Tibii expienie nie jest wcale nudne. Wystarczy potrafić grać dla zabawy, nie dla wyższego levela. Jak mi się nudzi to idę do depo i kolekcjonuje różne ciekawe bajerki, niekoniecznie związane z questami. Jaką radość daje wygranie kostki u Zebrona, albo uhandlowanie Party Hata
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: krzeslo przy kompie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sephiroths
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Secura
Poziom: 11
Skille: 42/40
Poziom mag.: 1
![]() ![]() |
![]() ja to robie tak odpalam se winampa z billy talentem i mykam na gohule i nawet nie lookne na experience to juz lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Szkocja
Imię: Gratrius Almix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: High Heavens
Świat: Menera
Poziom: 60
Poziom mag.: 56
|
![]() u mnie jest tak.
1.wlanczam winampa z moja muza ![]() 2.robie se herbatke ![]() 3.mowie do mamy zeby nie przeszkadzala bo expie i tak mi mija 4/5h ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Nie rozumiem, jak można powiedzieć rodzicom, że mają nie przeszkadzać bo gram. Get a life!
Sam.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() @up Jak się chce to można
![]() Ja też włączam winampa i expie (akurat teraz skiluje, expiłem moim magiem ale pacc się skończył i mi sie znudziło nim grać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() No to moze teraz ja sie pochwale. Mi uzaleznienie z pewnoscia nie grozi: 24/7 expi tibia bot ng
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Toś się pochwalił...
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chodzi mi ani o jedno ani o drugie...chodzi mi o sposób w jaki to przedstawiłeś.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() wg. mnie boterzy to cioty które nie potrafią grać samemu. Ale przynajmniej fajny loot rzucają, i podczas robienia run mam dodatkowe źródło zarobku
![]()
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien 08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
A gdzie jest opcja expie z kolegami? o.O ... Kiedys sie nocki robilo na cycach palkiem, a teraz? Teraz to jak ktos mi wejdzie na resp wkurzam sie i odstawiam tibie na puzniej. =p Nie te czasy, nie ta cierpliwosc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 07 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() A ja expie sam, ale czasami ustawiam bota do bicia mlvl'a
Ostatnio 12sorcem na rootach ubiłem 23rp nawet niezły loot rzucił, 2,6k, RoH, 12Royal Spear, War Hammer którym expił, Tortoise Shield, jak się później okazało był to polak, rozpłakał się jak go zabiłem, powiedziałem żeby więcej nie botował a jak go złapie to zabije, i będzie musiał płacić 20k Ostatnio edytowany przez OldSlayer - 05-08-2007 o 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Ankrahmun/lodz
Imię: Overiax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Speed Boys
Świat: Pythera
Poziom: 50
Skille: 80/55
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ja sie przyznam.. jestem uzalezniony od tibi.. mialem nie grac gdy hakneli mi mojego 102 rp.. ale gram dalej.. a expie sam bo to sprawia mi wielka przyjemnosc..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||||||||
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro uważasz, że Tibia jest głupią grą, to po co ci dobra postać, bo nadal tego nie rozumiem?
Nie chcesz grać, to nie graj, nikt ci nie każe. Nie dotarło do ciebie, że może ktoś nie chce mieć dużego lvla i tylko szpanować, ale może chce też pograć?
![]() Ostatnio edytowany przez Nikast Shynix - 05-08-2007 o 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Nie gram w tibie,bo pożerała mi czas.Gdybym miał zacząć znowu grać,to tylko i wyłącznie dla pkowania.A po co miałbym marnowac czas,który mógłbym spożytkowac w inny,ciekawszy sposób niż expienie postacią,która się tak czy siak zmarnuje ?
Ustawiłbym bota,poczekał,aż postać będzie gotowa i wyruszyłbym na polowanie. |
![]() |
![]() |