|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Bialystok
Imię: Solrini
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 43
Skille: 75/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Jest mozliwe aby palladyn zrobil rune ultimate healing lecz moze zdazyc sie to tylko na nasjtarszych serverach,poniewaz kiedys czary mozna bylo bylo sie uczyc z pergaminów które wypadaly z potworow.(Jezeli Cips Soft uzunol ten błąd to przepraszam).
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() czlowieku ale tu nie trzeba umiec grac w tibie zeby nie dac sie nabrac na takie cos!
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Autor tematu czyli ja prosi o zamkniecie tematu ! juz wiem jak to sie robi i to nie jest fejk!!!!
|
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Zal mi was wszystkich (no może większości), jak byscie troche poszukali to byscie wiedzieli ze pare lat temu nei bylo run i czarow tyko scrolle do uczenia sie ich stad sa takie dziwadztwa jak wyzej pisali Druid z ue palladyn z summon creature itd.
Ale na candi zastosowanie tego jest nie możliwe ponieważ candia ma rok? moze poltora @autor Jeżeli znasz sposób proszę, pochwal się, daj nam screeny jako dowód. @offtopic czyli tylko kilka osob z tego tematu było doinformowane Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 05-08-2007 o 07:54. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Unitera
Poziom: 175
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
|
![]() znaczy to ze uhow palkem robic nie mozna. Jak sa druidzi z UE, to moze sa i palkowie z Uhami. Kiedys czary byly w zwojach wiec wszystko jest mozliwe.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Omg! Zrobił tego UH'a czy też nie, ciesz się z tego i podniecaj. Przestańcie kontynuować ten wątek bo się syf robi, a ludzie się tylko kłócą.
|
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
![]() |
![]() Jest mozliwe ale nie na candi ktora ma zaledwie rok czy troche wiecej jak byly zwoje to moze 1 czy 2 serwery byly
|
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() |