![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Okolice Łodzi
Stan: Niegrający
|
![]() Boze ludzi to jest zalosne u niektorych... Szlag mnie trafia jak slysze takiego sorca ktory jeczy i sie wnerwia bo nie moze juz zdobywac 20 razy wiecej expa niz knight/pall lub ze nie moze bez problemow zabic knighta na wyzszym lvlu niz swoj...Zrozumcie, ile czasu byliscie o wiele mocniejsi od knightow a teraz i tak jestescie silniejsi tylko ze nie tak bardzo. Tak samo jak gada taki sorc na 50 lvlu: Sorc jest do dupy po tym updacie wiec bede gral knightem... Grajcie dalej bo nie jestescie "do dupy" tylko jestescie bardziej rowni poziomowi expienia knightow. Oczywiscie to nie dotyczy wszystkich
![]()
![]() |
#342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Silver Yakuza
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 11
Skille: 60
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
Jaki idiota strzela w demca z spear'ow ![]() Spear ma 50% szans ze trafi... A bolt ma 95%... Bierzesz Power Bolty(6 gp za 1... To jest komedia... Nawet tania ![]() I hit'y na takim lvl'u i przy takim skill'u nie zchodzą poniżej 250 ![]() Przelicz sobie ile to wychodzi... Nawiasem mówiąc PB ma większy atk. od e spear'a Więc widze ze odstawiasz parodie... I nie porównuj BP SD i zapewne ok. 2k many(Teraz tyle idzie jak solo bierzesz ![]() Do durnych 600 gp(Dałem górną stawke ![]() Z czego sork straci ich ok. 2... Jak ty wbiłeś ten 100? Nie mam pojecia!! |
|
![]() |
![]() |
#343 | ||
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
To, że dwie postacie z równą siłą magii zadadzą z tej samej runy podobne obrażenia. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 05-08-2007 o 17:42. |
||
![]() |
![]() |
#344 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na Lunarze koleś bloker lurował po 5 hydr na raz a Ms walił z Ue... Policz sobie jaki interes ![]() 2x Ue(Koszt ok. 1.5 Bp Manafluidów) a zabija 5 Hydr na raz ![]() Tak sie Hunci na 150 lvl'u ![]() |
|
![]() |
![]() |
#345 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Pakuńcza
Imię: uevoli
Profesja: Druid
Świat: Antica
Poziom: 109
Poziom mag.: 81
![]() |
![]() Cytuj:
Ciekawe hmm "jestescie bardziej rowni poziomowi expienia knightow" no żal, co ty gosciu piszesz!? Gdyby byli rowni poziomowi expienia knightowi to by ludzie nie rezygnowali/zmieniali profesji. Ojoj czlowieku przeciez ślepy by zauwazyl, ze knightom i palkom latwiej sie teraz expi, a magowie, a juz nie mowie o druidach bo i tak zawsze mieli najtrudniejszy zywot z palkami. ****************************************** "Oczywiscie to nie dotyczy wszystkich ![]() heh az zal dupe sciska... niby czemu teraz jest multum Knightow tych na nizszych lvl'ach i tych Hight lvl? Bo wystarczy wbic skile po 60+ eq za 20k i mozna wbic spokojnie ten 40-50lvl w 3-4 dni(bez zadnej straty, a nawet zarabiajac kupe szmalu), w pryeciwienstwie do maga cyz druta, ktorz musi wzloyzc w ch¤j kasz yebz moc spokojnie grac. Ehh szkoda czasu marnowac na te argumenty, powiem tak... Teraz ludziska oplaca sie tylko grac Knightem or Palkiem, chodz Knightem lepiej bo wiecej zaobisz i wyexpisz postac. Magiem dajcie sobie spokoj do GRUDNIA bo moze bedzie cos ciekawego dla magow i OBY dla drutow. TERAZ GRAC NASALA ERA MIECZA I STRZAŁY! xD P.S - TRUE ![]() |
|
![]() |
![]() |
#346 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
1.5 bp mf, + cholera wie Uhow najta na zlurowanie, to wyjdzie ze 2-3x wiecej niz koszt zabicia 5 hydry dla przecietnej ekipy 40ek +30 ed + 30 ms... wiec jakie sa szanse ze to sie zwroci??
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||||
![]() |
![]() |
#347 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
|
![]() Cytuj:
@down Jednak nie wiem czy nie odczuły szwendających się tu i tam pallów o podobnej mocy do nich. Ostatnio edytowany przez Kumkwatos - 05-08-2007 o 19:26. |
|
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up jemu chyba chodzi o to że postacie do 50lv praktycznie nieodczuły różnicy, rozumiesz?
|
![]() |
![]() |
#349 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Możliwe, ale on mówił o tym, że sorc sobie sam luruje potwory i wali z UE. Z blokerem to całkiem inna sprawa, chociaż i tak zwykle w takich wypadkach używa się energy wave - obrażenia niewiele mniejsze, ale za to wychodzi dużo taniej.
|
![]() |
![]() |
#350 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() JA odbieram ten post jako tłumaczenie ze strony CipSoftu, jakby się usprawiedliwiali tym, że spieprzyli balans, a nie poprawili (wg co poniektórych sorków?), co nie oznacza, że potępiam tą balansacje. Myślę, że idą w dobrym kierunku, pozostaje życzyć aby nic nie spieprzyli w zimowym updt
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Użytkownik forum
|
![]() @ryba
Zgadzam sie po części z Tobą, i uważam że odbywająca się tutaj dyskusja jest również potrzebna, bo jeśli ktoś z CipSoftu sprawdza to co piszą gracze,to może uzmysłowią sobie co tak naprawde powinni zmienić. |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() A ja jestem ciekaw jak by sobie poradził palek na demonach z Enchanted Spearami i z tanim leczeniem exura vita ciekawe ile by mu poszło mf na demona niech ktoś to sprawdzi
![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
A te szanse trafień... nie wiem skąd wzięte....chyba spod depo w Carlin... Cytuj:
EDIT: Cytuj:
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 05-08-2007 o 22:36. |
|||
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() nawet bogowie robią błędy!
co jak co ale ten up im się nie udał więc o czym mówimy..?(;
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#355 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() orientacyjne szanse trafien dla poszczegolnych ( biala/ miotana/ pocisk ) rodzajow broni byly zdaje sie w artykule Halfhigh'ta o treningu, liczb nie pamietam ale byly porownywalne z tym co gosc napisal. Wazne sa nie tyle dokladne wartosci ile roznica pomiedzy szansa trafienia pociskow i spearow, ktore jest zauwazalna.
#356 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A exp i loot jest taki, że zwraca sie to 3x!! Kumpel huncił na hydrach przez 4h i wybili 2x Rh 2x K-Armor 1 K-Legi i 2x Boh'y!! I Nie mów że to nie jest opłacalne ![]() (Bloker dostaje kase...(To mu sie zwraca ![]() Apropo Demców i E-Spear'ow: Spear ma 50% Sznas na zadanie Blod Hit'a!! A Bolt aż 95%(Prawie każdy hit!!) A to nie jest aż taka wygórowana cena 6 gp za 1 PB(2 PB=1 SD) W Przeliczeniu Palleq traci 12 gp a sork 250 ![]() Ostatnio edytowany przez Nimir - 06-08-2007 o 01:29. Powód: Błędny Cytat... |
|
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Mistic'Legend
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 60
|
![]() W sumie tu tyle narzekacie, po prostu przestańcie grać, im mniej będzie graczy tym bardziej Cip Soft będzie się liczył się z ich zdaniem. Jak odejdzie 2 czy 4, 200 + osoby to ich to nie ruszy ale jeśli ludzie odejdą na masowa skale napewno by sie zaczeli ich słuchać. Ta gra ma służyć nam! MY płacimy, MY żądamy!
|
![]() |
![]() |
#358 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Imię: Lupa'Aziro
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 99+
Skille: 97+/79+
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Ja osobiście mam wspaniały team na wszelkiego rodzaju hunty składający się z wszystkich 4 profesji i najfajniejsze jest to że po update'cie możemy z mniejszymi nakładami polować na mocne potwory... SUMMER UPDATE 2007 jest OKEY a jak się komuś nie podoba to ma tylko jedno wyjście PRZESTAŃ GRAĆ. Lupa Ps Nasz drogi Finch'czu zdarć nam proszę swój nick byś mogli zobaczyć twoją postać... tak wiesz żebyś wiedzie że to co tu wypisujesz to nie są tylko puste frezesy...
(...)sometimes I meet "high level players" which I would never allow to go out from rookgaard looking at their playing style.(...) - [CHAR]GM Xadam[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Lupa'Aziro - 06-08-2007 o 08:53. |
||
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik forum
|
![]() Wg. mnie my nie mówimy tutaj o tym że sorce mają źle, tylko że palle i knajty za dobrze. I nie chodzi że sorc ma za małą moc tylko że pallem się bardziej opłaca grać, że tanie są najlepsze bolty, speary, że pallek na tym i tym levelu jest silniejszy od sorca na tym i tym (głównie wyższym). Że jest mniej waste, że...
|
![]() |
![]() |
#360 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To te pallki expią na demonach z blokerem? 0o Ostatnio edytowany przez Finch - 06-08-2007 o 11:07. |
||||||
![]() |