![]() |
#521 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Szukam starej gry (w ktora gralem na playstation dawno temu).
Byly to walki samochodow (roznych pojazdow), zbieralo sie rozne bronie lezace na ziemi (np karabinki, granatniki) i wtedy doczepialy sie nam do pojazdu i moglismy nimi zabic przeciwnika ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Profesja: Rookstayer
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Zapomniałem tytułu pewnej piosenki zespołu avenged sevenfold. Ostatnio widziałem na mtv rocks. W teledysku chodzi o to, że gostek z gościówką (co ma prawie balony na wierzchu xD) w jakiś dziwny sposób 'opętują' ludzi czymś takim czarnym. Na końcu ta gościówka też zostaje 'opętana' przez tatuaż. Wiem, że bez ładu i składu, sorka. Z góry dzięki. xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() szukam pewnego serialu o nazwie "The new adventures of robin hood". Czy wie ktoś gdzie mozna sciagac jego odcinki?
![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam nadzieję, że tak ;d Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() piosenka z tej reklamy
http://pl.youtube.com/watch?v=4mmE1_gwXUA teskt: / I don't care 'cause you are worth the fight / Hard as rock, you're solid as the ground / I'm a constant rain, that's gonna wear you down / Got my hands on the machinery / Turns the tide and brings you back to me / You're not gone for good / 'Cause you'll be back later / You're a cord of wood, and I'm like sand paper / I'm Gonna Wear You Down
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() @Up
5:20 To coś z Budi Suflera, to na pewno, ale nic dokładniejszego... 1:55 Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee) Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 06-08-2007 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Szukam tytułu i wykonawcy tej piosenki, która leci w tle tego filmiku:
http://pl.youtube.com/watch?v=bIxfRQV8ebU Wiem że są nikłe szanse na znalezienie, ale nie zaszkodzi spróbować. xD
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Wpisałem słowa refrenu "I just want to jump (jump)" w Google i znalazło.
Simple Plan - Jump |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Szukam tytułu polskiego filmu. Przedstawię kilka scen, które zapamiętałem. Film przedstawia Polaka, który szuka pracy ale nigdzie nie może jej znaleźć. Okłamuje swoją matkę, która dzwoni do niego codziennie i pyta jak mu idzie, a on na to, że pracuje w firmie i ma dużo kasy itp co oczywiście jest kłamstwem. Kiedy wkońcu znajduje pracę (...) je w jakimś magazynie ogórki poczym strażnik wywala go z niego bo kradnie ogórki. Zarobioną kasę zabierają mu ciągle dwaj metalowcy. Bohater bierze udział w jakimś wyścigu pijaków. Film pokazuje prawdziwy obraz Polski i Polaków mieszkających w tamtym mieście: złodzieje, dziwka itp. Najśmieśniejsza scena, którą pamiętam to ta, w której biedak prezentuje swoje CV żeby pracodawca coś mu dał poczym ten zaproponował mu pracę: Operator pilota od telewizora.
Proszę o pomoc! Co to za tytuł?! PS: Przepraszam za powtórzenia. Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 08-08-2007 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
|
![]() @Up "Czeka na nas świat"
http://film.onet.pl/11771,67069,recenzje.html
![]() |
#533 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() teledysk tego co szukam to kolesie jada sobie samochodem
(21:06) kilku typow ala antonio banderas pickupem smigaja na budzie siedza igraja sobie i jedyne slowo ktore pamietam to "bomba" i "maniana" poczatek zaczyna sie piosenki od wygwizdywania melodii. slowa piosenki sa cos jak by po hiszpansku. caly teledysk jest typowo latynoski. a i przypomnialem sobie ze w teledysku dziewczyny sa w bikini i hustaja sie na hustawkach ;p jest to znana piosenka. od razu jak sie ja slyszy to ma sie wrazenie "juz gdzies to slyszalem" teledysk na pewno jest na youtubue.com dla mnie wystarczy tytul. o ile pamietam sklada sie on z kilku czlonow, czyli nie z jednego wyrazu edit. znalazlem ![]()
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 10-08-2007 o 09:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Siemka.
Szukam tytuł piosenki i nazwę wykonawcy z tego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=6VtMQXlVglU Oraz co to za piosenka leci w Prison Breaku odc 02x08 "Dead Fall" w 8 minucie. Gdy T-bag jedzie samochodem. Z góry dzięki.
![]() |
#535 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Witam. Poszukuje dwoch gier:
1. Gra na PC (baaaardzo stara), polegala na ukladaniu roznych przedmiotow i laczeniu ich w calosc, aby chyba pilka mogla przeleciec. Np. laczylo sie silnik z kolem obrotowym i chomikiem wtedy on sie ruszal, i napedzal kladke ![]() 2. Gra na PS. Byla to gra wrestlingowa (walczyli Hulk Hogan itp). Bardzo prosze o podanie jakiego kolwiek tytulu gry wrestlingowej (pc lub ps). Ostatnio edytowany przez Tompior - 12-08-2007 o 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Link do tej pierwszej: http://klasyka.do.pl/?c=_gv&i=1845 Link do tej drugiej: http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=2673
![]() |
![]() |
#537 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
http://www.gryzonie.pl/staregierki/stare_gry_618.htm Swoją drogą genialna gra ![]() |
|
![]() |
![]() |
#539 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum