![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Właśnie zarejestrowałem się. Mam nadzieje że jutro mi zaaktywują i będę mógł dołączyć do Zielonych
![]() Jak będę miał zawodnika to edytnę posta.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Dostałem wiadomość od kogoś na wysokim stołku, że więcej newbie nie potrzebują i mamy się wypchać w trąbkę. Proponuję kupić konto gold po 20 ojro i założyć klub "Destruktorzy of Niszczyciele garby tibia", aby mój kochany Florek miał przyszłość i ciepły obiad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko na początku ktoś musi wykupić tego FS fana gold... wtedy by się zrobiło Team głównie z Tibia.pl, Iron coś mówił że może kupi.
@Up Polecam pójść do jakiegoś innego Teamu który jest prowadzony przez gracza ostatecznie Bota z twojego "miasta" (Piłkarza...) Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 31-07-2007 o 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
![]() Krótko gram:
Zawodnik: Wiktor Pierdas (31375) Drużyna: Stal (179)
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hłe, pisał gość do mnie, to, co opisywałem w poście, a przed chwilą dostałem ofertę od Zielonych. Florku, leć do Katowic. Karl0ss, co teraz trza robić? Jakiś trening ustawić? Co po prostu teraz robić, czekać, czy co.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Araggorn się wziął za spamowanie u zielonych. Nie mogę się doczekać debiutu 2 sierpnia ; p
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zamknęli rekrutacje do Zielonych to zostaje w bocie
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drogi Nadrillu (XD) teraz ustaw sobie trening (zależny od pozycji na której będziesz grał). Jeżeli Twoje indywidualne treningi będą się pokrywać z drużynowymi szybciej wbijesz skilla, ale nie trenuj wszystkiego co jest na drużynowym
![]() Na jakiej pozycji chcesz grać? P.S. Te pierwsze "rady" to wszystkim się przydadzą. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Drogi Karl0ssie, powiedz mi, kiedy będzie można widzieć efekty treningu? Bo tak ustawiam tam, że np. wizja gry przez cały dzień i żadnych raportów, efektów nie widać... nawet nie wiem, czy trenował.
Kk, dzięki, drogi Karl0ssie. Ostatnio edytowany przez Nadrill - 31-07-2007 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drogi Nadrillu (xD) jeżeli masz Powyżej 90 Kondycji trenujesz jak najlepiej możesz pierwszy skill powinien ci "wejść" po 3-4 treningach (przy powyżej 90 kondychy) (nie drużynowych). Możliwe, że trening dzisiejszy o 1:00 (0:00 Czasu "Footstarowego") straciłeś przez podróż. Proponuje ustawić jutro jeszcze jeden trening na Wizje Gry aby dobić skilla, pozostałe na krótkie podania i w Czwartek Kondycje 2X i krótkie podania (później już standardowo).
P.S. Jeżeli Kondycja zejdzie Ci poniżej 91 to poświęć najbliższy trening na trening kondycji. Pozdrawiam Edit: W najbliższym meczu Zielonych(Pucharowy, Czwartek, 21:00)z tibia.pl na boisko w wyjściowej jedenastce będą: Janek Marzec (Karl0ss) - Prawy Pomocnik Zenobiusz Jumpel (Fiszbin) - Środkowy Pomocnik Florian Szuplewski (Nadrill) - Lewy Obrońca Ambroży Araggorn (Dark Sven) - Bramkarz Gustaw Wawrzyniak (Cafe) - Prawy Obrońca Możliwe, że coś się jeszcze zmieni Mamy nikłe szanse na wygraną ale może... Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 01-08-2007 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajna gierka gram troche ale jeszcze nic nie wskoczylo ;/ moze ktos cos poradzic na trening obrony lub pomocy xD
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cóż, jutro mecz Zielonych z Jurandem.
Ja i Kozunek będziemy się starać o pozycje pierwszego bramkarza na ten mecz, oraz tego, który częsciej będzie grać towarzyskie. Szanse mamy równe (0 skila xD). Powodzenia Kozunek.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatecznie kto z Tibia.pl jest w wyjściowej Jedenastce:
3 GK Ambroży Araggorn 51 OP Ernest Maciejka 15 OŚ Zenobiusz Jumpel 6 OŚ Bogdan Koszucki 13 OL Krzysztof Lubas 11 PP Zbigniew Wieniawa 10 PŚ Alen Krpan 7 PŚ Ernest Piglowski 19 PŚ Hipolit Giertych 52 PL Wiesław Tomaszewski 16 NŚ Roman Swenda P.S. Już dostajemy 1:0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Karl0ss- już 3:0, ale Araggorn ratuje drużyne przed stratą bramki. Jestem taki dumny <3
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 5-0. Niezłe bęcki, ale to nasz pierwszy mecz. W niedzielę mecz z botem, szansa dla rezerw, czyli dla mnie.
Brawa dla Svena, który bronił jak lew. W przerwie grania w Guild Wars zerkałem na wynik i wszędzie był dzielny Arggorn. 15 obronionych na 10 to świetny wynik. Reszta nie miała się czym pochwalić(Ross cieciu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki Nad ; / Ale warto dodać, że mam 0 skilla więc napadziory Juranda muszą czuć się głupio ; D.
Nasi zawodnicy byli omijani jak tyczki podczas trenigu. Jutro drogą pantoflową przekaże nagranie ; >. Minuta za minutą: Ukryty tekst:
A Ross ma przystosowanie 5% więc nie rozumiem zachowania trenera, dlaczego go wpuścił. Cóż trzeba zapomnieć i szykować się na następny mecz z botem w którym mimo wszystko chyba nie będe bronił.
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 03-08-2007 o 00:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Ty KarloSS mógłbyś wyluzować z tym truciem dupy na forum drużyny. Ciesz się, że menedżer jest cierpliwy, ja bym cię dawno wyje*ał na jego miejscu. W każdym temacie twoje posty typu "a ajajaj ja hcem grać czemó ja nie gram tylko on on jest gorszy ja ja plxplx", z resztą nie tylko twoje, ale też niektórych innych tibia.pl'owych footstarowców.
Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 03-08-2007 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale Fisz ostatecznie trener zmienił 0 skillów a więc "moje zadanie wykonane"
![]() Poza tym o moje granie to ja już z Managerem obgadałem ![]() @Topic Teraz czekają na nas mecze z botami... trochę nudno ale przynajmniej każdy "sobie" pogra. Pozdrawiam @down Oj nic nic ![]() Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 03-08-2007 o 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() I co tam obgadałeś z menadżerem?
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Dobra. Przyjeli mnie. Nazywam się w grze Lew kucharski. Postaram się dołączyć jakoś do zielonych.
@down : Jeżeli nie to moze do jurandu dojde ? ![]() @down2 : Właśnie najlepszy bot mnie przyjął (znaczy sie ten co byl na samej górze) Teraz mój podopieczny jedzie do katowic gdzie zaczyna trening.
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 06-08-2007 o 23:54. |
|
![]() |
![]() |