![]() |
#1161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() @up
No tak, ramu zdecydowanie za mało - muszę iśc do sklepu i kupic 512 :/
![]() |
![]() |
#1163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @Nadrill
Nudzi ci się? Napisz do mnie, możemy pogadać ;p Wardi Fallen, dodaj mnie do znajomych... @Heliwurab Dragon's Lair, fajna misja, najlepszy jest ten smok na końcu xD 31 lvl, najwyższy w Tyrii 0o Niezła jest ^^ Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 04-08-2007 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Dziś zacząłem grę na serio/poważnie/naprawdę(tak mi się zdaje, bo gdy przechodzę grę bez grosza, sprzedając ecto po 20g oraz szturmując Abbadona skillami 'bylemocniej' to chyba żart). Pierwsze, co zrobiłem, to sprzedać kosę. Oczywiście nikt nie kupił, ale opchnąłem jakiemuś frajerowi Asurę z CDA za 5k(później się dowiedziałem, że mogę za 10k, ale nie jest źle). Potem zaczęło się odblokowywanie herosów. Żeby odblokować Oliasa, musiałem dostać się do Consulate Docks. Djupa, daleko w fabule. Ale jest możliwość taxi. Jakiś gość mnie wziął, po czym się skapnął, że nie wie o co chodzi. Dałem mu trochę zapasów z eventu świątecznego i jak na razie uczy mnie co to HM i że warto kupić łaszki 70 arma. Potem on zadzwonił do niej mówiąc, że Banan poszedł na randkę z inną, no to ona się wkurzyła i zadzwoniła blablablabalbla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Gdańsk, Polska
Imię: Rob Raider
Profesja: Druid
Gildia: Silvanesti
Świat: Celesta
Poziom: 54
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() hmm mam wszystkie części i nie szkoda mi było kasy, kupowałem zawsze po premierze wiec troszke $ na to poszło.. ostatnio na gram.pl kupiłem pro relase GW:EN, POLECAM. Te cudo nie moze sie rownac z wowem który ma abonament i bajkową grafikę. gw ma rzeczywista
![]()
![]() |
#1166 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Btw ostatnio dostalem heket warriora z okazji drugich urodzin mojej postaci. Juz 5 raz otwierajac prezent mialem nadzieje na bone dragona...
![]()
![]() |
#1167 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie, mam po prostu 4 postacie pve - elem (24 miechy), ranger (23), assassin i paragon...
![]()
![]() |
#1169 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, jak ktoś mnie teraz szukał (ale po co xD) to mnie nie było - byłem na działce i jutro też wieczorem jadę, wrócę za tydzień w niedzielę wieczorem xD
Hmm...ostatecznie zdecydowałem się że w najbliższym czasie kupię Nightfalla, ze względu na profesję Derwisza, a tym czasem pogram sobie Wojownikiem ^^, następnie (gdzieś na gwiazdkę/urodziny/imieniny --- są bardzo blisko siebie) dostanę (albo kupię za uzbieraną kase xD) Factions ![]() No a co do EN to się zobaczy xD
![]() |
![]() |
#1170 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Muahaahaha, człowiek, który handlował ecto po 20 golda robi Derwisza 130 hp! Muszę tylko załatwić kasę na armor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1171 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Co w tym złego nupku? Każdy nowy kiedyś był. Ashlon, podasz Ty ten nick w końcu? :< No to została ostatnia misja do protectora tyrii (Dzięki boże, że sprawiłeś, że mi się zachciało) No w sumie dwie bo spaprałem bonus w abaddon's mouth. ![]() Zauważyłem avizo w skrzynce i odebrałem pre release bonus pack GW:EN ^^ Nic specjalnego. Jak ktoś chce porady to tu jest mój nick: Bakura Pol Dodać do listy, bo czasem gram innymi postaciami (zazwyczaj na PVP, bo w PVE tylko monky)
![]() |
#1172 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Niepotrzebnie dałeś nicka, będę cię w cholerę męczył gdzie/co/jak farmić. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Użytkownik Forum
|
![]() Farmić? ^^ Syfiaste, ja tam teraz wbijam title/gram pvp...farmić będę jak mi się zachce czegoś nowego dla monczka/będzie kasa na SOC potrzebna
![]() A męczyć możesz, obyś nie trafił na moment kiedy padłem enty raz podczas robienia tej samej rzeczy ![]() Daj Twój.
![]() |
#1174 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak się jest nubkiem i poddaje się po pierwszej przegranej walce na PVP to się nie dziwie, założę się, że pewnie nie wbiłeś żadnego title nawet. Spróbuj ponownie wrócić.
![]() |
#1175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @Nadrill
Argh, derva ci nie polecam, sam mam takiego 20 lvla i grało mi się na początku super, ale potem juz nuda... Build polega na tym, że wciskasz avatara jakiegoś, enchanty, ataki zdejmujące te enchanty albo wykorzystujące enchanty na tobie, co daje ci +dmg albo sprawia, że skill od razu sie odnawia... A farm? Farmi się idiotycznie(każdego potworka oddzielnie trzeba atakować, no, chyba że jakiś inny mobek będzie stał tuż przy miejscu tego, którego atakujesz... Jakieś 30 dmg mu zadasz...)<--- mówię tu o 130 hp, ale to ponoć jest "great"... Ciekawe, jakie są "good"... Jeszcze gorsze... Lol. Dervish mi się znudził, wszędzie pełno takich samych, albo z Elonian Armor pomalowanym na niebiesko, albo z Primeval Armor pomalowanym na czarno/biało... Osobiście gram rytem, samym rytem(na drugą profesję wybrałem mesmera, z tego względu zeby nie zmieniać potem profesji do farmu<vengeful farmer roxior xDD>, i tak nie korzystam z żadnych skilli mesa, ryt jest jedną z kilku uniwersalnych profesji - mówię tu o monkach, rangerach i derwach...) Rytualista zadaje dobry damage, ma dobry heal i fajnie wygląda xD A jak sie porusza... mmm... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Bo jak się ma kosę req 13 dmg 5-30 to się robi 30dmg w potka... ja mam req 9 perfect ancient scythe (15^50, 20/20 i 20% longer enchantments do farmu) i jakoś zadaję po 60-100. Do tego trzem przeciwnikom na raz. BTW. Nie farmię dervem, kiedyś próbowałem, jeśli już potrzebuje kasy to Monk solo green farmer (farmi kilka bossów, akurat mam z każdej klasy po jednym bossie, a nawet więcej. Green lecą praktycznie co drugi-trzeci run w hard mode)
![]() |
#1177 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tak, ryt wygina śmiało ciało. Rytka tym bardziej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ojeju przecież to nie było takie obraźliwe...
chciałem zaprzeczyć, że nie jestem noobem i mnie poniosło ... więc jak nie czytałeś bo ktoś usunął to mówię, że dla mnie pvp jest totalną porażką. ps nie raz nie widzę, że ludzie się wyzywają od ku*w kuta*ów na rodziców mówią gorzej a modedatorzy się tym nie przejmują... down a Ty powinieneś dostać warna za to, że powiedziałeś, że jestem dzieckiem. Sprawdź po lewej stronie ile mam lat. W WoWa nie gram bo mi się znudził. Na GW nie narzekam tylko mi się nie podoba (może dlatego, że grałem w niego codziennie po 15 godzin i mi się znudził) Wszystkie gry prędzej czy później się znudzą nawet Tym maniakom. \/ Ostatnio edytowany przez Meryba - 08-08-2007 o 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Typowa wypowiedź dziecka Wow-a, jeśli masz zamiar narzekać na GW to zmień temat.
![]() |
#1180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Właśnie skończył mi sie trial
![]() |
![]() |
![]() |