Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-08-2007, 12:08   #1161
Heliwurab
Użytkownik Forum

Heliwurab's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
Heliwurab ma numer GG 1036614
Domyślny

Nie jestem pewny, ale w miastach mozesz miec troche problemow, glownie przez RAM.

Zdjecie z misji Dragons' Lair Dosc dawno, bo jestem w ostatniej misji [uciazliwe jest znalezienie tego jedynego dobrego party ], ale party bylo niesamowicie dobre
Heliwurab jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-08-2007, 17:30   #1162
grzelu8
Użytkownik Forum

grzelu8's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce

Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
grzelu8 ma numer GG 5359575 Send a message via Skype™ to grzelu8
Domyślny

@up
No tak, ramu zdecydowanie za mało - muszę iśc do sklepu i kupic 512 :/

Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post
Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie
grzelu8 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-08-2007, 20:12   #1163
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

@Nadrill
Nudzi ci się? Napisz do mnie, możemy pogadać ;p
Wardi Fallen, dodaj mnie do znajomych...

@Heliwurab
Dragon's Lair, fajna misja, najlepszy jest ten smok na końcu xD 31 lvl, najwyższy w Tyrii 0o
Niezła jest ^^

Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 04-08-2007 o 20:16.
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-08-2007, 00:11   #1164
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005

Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
@Nadrill
Nudzi ci się? Napisz do mnie, możemy pogadać ;p
Wardi Fallen, dodaj mnie do znajomych...

@Heliwurab
Dragon's Lair, fajna misja, najlepszy jest ten smok na końcu xD 31 lvl, najwyższy w Tyrii 0o
Niezła jest ^^
Ok, ale to jutro, bo teraz lulu.
Dziś zacząłem grę na serio/poważnie/naprawdę(tak mi się zdaje, bo gdy przechodzę grę bez grosza, sprzedając ecto po 20g oraz szturmując Abbadona skillami 'bylemocniej' to chyba żart). Pierwsze, co zrobiłem, to sprzedać kosę. Oczywiście nikt nie kupił, ale opchnąłem jakiemuś frajerowi Asurę z CDA za 5k(później się dowiedziałem, że mogę za 10k, ale nie jest źle). Potem zaczęło się odblokowywanie herosów. Żeby odblokować Oliasa, musiałem dostać się do Consulate Docks. Djupa, daleko w fabule. Ale jest możliwość taxi. Jakiś gość mnie wziął, po czym się skapnął, że nie wie o co chodzi. Dałem mu trochę zapasów z eventu świątecznego i jak na razie uczy mnie co to HM i że warto kupić łaszki 70 arma. Potem on zadzwonił do niej mówiąc, że Banan poszedł na randkę z inną, no to ona się wkurzyła i zadzwoniła blablablabalbla.
Nadrill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-08-2007, 00:16   #1165
Rob Raider
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Gdańsk, Polska

Imię: Rob Raider
Profesja: Druid
Gildia: Silvanesti
Świat: Celesta
Poziom: 54
Poziom mag.: 55
Rob Raider ma numer GG 1081216
Domyślny

hmm mam wszystkie części i nie szkoda mi było kasy, kupowałem zawsze po premierze wiec troszke $ na to poszło.. ostatnio na gram.pl kupiłem pro relase GW:EN, POLECAM. Te cudo nie moze sie rownac z wowem który ma abonament i bajkową grafikę. gw ma rzeczywista jak sie ma ładna karte i ustawione wszystkiei opcje na maxa
stary 05-08-2007, 11:08   #1166
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Btw ostatnio dostalem heket warriora z okazji drugich urodzin mojej postaci. Juz 5 raz otwierajac prezent mialem nadzieje na bone dragona...
stary 05-08-2007, 11:17   #1167
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
Btw ostatnio dostalem heket warriora z okazji drugich urodzin mojej postaci. Juz 5 raz otwierajac prezent mialem nadzieje na bone dragona...
Od 2 lat grasz tą samą postacią? Oo
stary 05-08-2007, 11:42   #1168
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nadrill Pokaż post
Od 2 lat grasz tą samą postacią? Oo
Nie, mam po prostu 4 postacie pve - elem (24 miechy), ranger (23), assassin i paragon...
stary 05-08-2007, 21:26   #1169
X-Zero
Użytkownik Forum

X-Zero's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2006
Wpisy bloga: 12

Stan: Niegrający
Imię: b.d.
Domyślny

Heh, jak ktoś mnie teraz szukał (ale po co xD) to mnie nie było - byłem na działce i jutro też wieczorem jadę, wrócę za tydzień w niedzielę wieczorem xD

Hmm...ostatecznie zdecydowałem się że w najbliższym czasie kupię Nightfalla, ze względu na profesję Derwisza, a tym czasem pogram sobie Wojownikiem ^^, następnie (gdzieś na gwiazdkę/urodziny/imieniny --- są bardzo blisko siebie) dostanę (albo kupię za uzbieraną kase xD) Factions
No a co do EN to się zobaczy xD
stary 06-08-2007, 12:59   #1170
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Domyślny

Muahaahaha, człowiek, który handlował ecto po 20 golda robi Derwisza 130 hp! Muszę tylko załatwić kasę na armor...
stary 06-08-2007, 14:33   #1171
Bakura
Użytkownik Forum

Bakura's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2005

Imię: Bakura Pol
Gildia: Heroes Home
Świat: Elona
Domyślny

@up

Co w tym złego nupku? Każdy nowy kiedyś był.

Ashlon, podasz Ty ten nick w końcu? :<

No to została ostatnia misja do protectora tyrii (Dzięki boże, że sprawiłeś, że mi się zachciało) No w sumie dwie bo spaprałem bonus w abaddon's mouth.

Zauważyłem avizo w skrzynce i odebrałem pre release bonus pack GW:EN ^^ Nic specjalnego.

Jak ktoś chce porady to tu jest mój nick: Bakura Pol

Dodać do listy, bo czasem gram innymi postaciami (zazwyczaj na PVP, bo w PVE tylko monky)

Bakura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2007, 21:01   #1172
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bakura Pokaż post
@up

Co w tym złego nupku? Każdy nowy kiedyś był.

Ashlon, podasz Ty ten nick w końcu? :<

No to została ostatnia misja do protectora tyrii (Dzięki boże, że sprawiłeś, że mi się zachciało) No w sumie dwie bo spaprałem bonus w abaddon's mouth.

Zauważyłem avizo w skrzynce i odebrałem pre release bonus pack GW:EN ^^ Nic specjalnego.

Jak ktoś chce porady to tu jest mój nick: Bakura Pol

Dodać do listy, bo czasem gram innymi postaciami (zazwyczaj na PVP, bo w PVE tylko monky)
Ja nim cały czas będę. Ta gra to dla mnie jedno wielkie niewiadome.
Niepotrzebnie dałeś nicka, będę cię w cholerę męczył gdzie/co/jak farmić.
stary 06-08-2007, 21:04   #1173
Bakura
Użytkownik Forum

Bakura's Avatar

Domyślny

Farmić? ^^ Syfiaste, ja tam teraz wbijam title/gram pvp...farmić będę jak mi się zachce czegoś nowego dla monczka/będzie kasa na SOC potrzebna

A męczyć możesz, obyś nie trafił na moment kiedy padłem enty raz podczas robienia tej samej rzeczy

Daj Twój.

stary 07-08-2007, 09:19   #1174
Bakura
Użytkownik Forum

Bakura's Avatar

Domyślny

@up

Jak się jest nubkiem i poddaje się po pierwszej przegranej walce na PVP to się nie dziwie, założę się, że pewnie nie wbiłeś żadnego title nawet.
Spróbuj ponownie wrócić.

stary 07-08-2007, 11:49   #1175
_WrD_
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

@Nadrill
Argh, derva ci nie polecam, sam mam takiego 20 lvla i grało mi się na początku super, ale potem juz nuda... Build polega na tym, że wciskasz avatara jakiegoś, enchanty, ataki zdejmujące te enchanty albo wykorzystujące enchanty na tobie, co daje ci +dmg albo sprawia, że skill od razu sie odnawia...
A farm? Farmi się idiotycznie(każdego potworka oddzielnie trzeba atakować, no, chyba że jakiś inny mobek będzie stał tuż przy miejscu tego, którego atakujesz... Jakieś 30 dmg mu zadasz...)<--- mówię tu o 130 hp, ale to ponoć jest "great"... Ciekawe, jakie są "good"... Jeszcze gorsze... Lol.
Dervish mi się znudził, wszędzie pełno takich samych, albo z Elonian Armor pomalowanym na niebiesko, albo z Primeval Armor pomalowanym na czarno/biało...

Osobiście gram rytem, samym rytem(na drugą profesję wybrałem mesmera, z tego względu zeby nie zmieniać potem profesji do farmu<vengeful farmer roxior xDD>, i tak nie korzystam z żadnych skilli mesa, ryt jest jedną z kilku uniwersalnych profesji - mówię tu o monkach, rangerach i derwach...)
Rytualista zadaje dobry damage, ma dobry heal i fajnie wygląda xD A jak sie porusza... mmm... Po ataku, jak stoi w gotowości tak fajnie lewą rękę wykłada przed siebie xD
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-08-2007, 13:37   #1176
Bakura
Użytkownik Forum

Bakura's Avatar

Domyślny

@up

Bo jak się ma kosę req 13 dmg 5-30 to się robi 30dmg w potka... ja mam req 9 perfect ancient scythe (15^50, 20/20 i 20% longer enchantments do farmu) i jakoś zadaję po 60-100. Do tego trzem przeciwnikom na raz.

BTW. Nie farmię dervem, kiedyś próbowałem, jeśli już potrzebuje kasy to Monk solo green farmer (farmi kilka bossów, akurat mam z każdej klasy po jednym bossie, a nawet więcej. Green lecą praktycznie co drugi-trzeci run w hard mode)

stary 07-08-2007, 18:52   #1177
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _WrD_ Pokaż post
@Nadrill
Argh, derva ci nie polecam, sam mam takiego 20 lvla i grało mi się na początku super, ale potem juz nuda... Build polega na tym, że wciskasz avatara jakiegoś, enchanty, ataki zdejmujące te enchanty albo wykorzystujące enchanty na tobie, co daje ci +dmg albo sprawia, że skill od razu sie odnawia...
A farm? Farmi się idiotycznie(każdego potworka oddzielnie trzeba atakować, no, chyba że jakiś inny mobek będzie stał tuż przy miejscu tego, którego atakujesz... Jakieś 30 dmg mu zadasz...)<--- mówię tu o 130 hp, ale to ponoć jest "great"... Ciekawe, jakie są "good"... Jeszcze gorsze... Lol.
Dervish mi się znudził, wszędzie pełno takich samych, albo z Elonian Armor pomalowanym na niebiesko, albo z Primeval Armor pomalowanym na czarno/biało...

Osobiście gram rytem, samym rytem(na drugą profesję wybrałem mesmera, z tego względu zeby nie zmieniać potem profesji do farmu<vengeful farmer roxior xDD>, i tak nie korzystam z żadnych skilli mesa, ryt jest jedną z kilku uniwersalnych profesji - mówię tu o monkach, rangerach i derwach...)
Rytualista zadaje dobry damage, ma dobry heal i fajnie wygląda xD A jak sie porusza... mmm... Po ataku, jak stoi w gotowości tak fajnie lewą rękę wykłada przed siebie xD
No, niezła nuda. Ale zarobiłem 3k w kasie po godzinie(wiem, zaraz usłyszę, że niektórzy tyle robią w 10min/minutę/1o sekund, ale nie jestem pro). Na razie gram derwem, aby coś zarobić, a jutro robię na nowo rangera(rangerkę?) i gram porządnie(wszystkie misje na maksa i questy). Mój aktualny ranger jest dziwny. Zastanawiam się, czy może go zrobić w Factions/Nightfall, a potem przejść nim do Proph(tę kampanię chcę zrobić)... hm?

Tak, ryt wygina śmiało ciało. Rytka tym bardziej.
stary 08-08-2007, 01:27   #1178
Meryba
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2006

Stan: Niegrający
Meryba ma numer GG 9779216
Domyślny

ojeju przecież to nie było takie obraźliwe...

chciałem zaprzeczyć, że nie jestem noobem i mnie poniosło ...

więc jak nie czytałeś bo ktoś usunął to mówię, że dla mnie pvp jest totalną porażką.

ps
nie raz nie widzę, że ludzie się wyzywają od ku*w kuta*ów na rodziców mówią gorzej a modedatorzy się tym nie przejmują...

down

a Ty powinieneś dostać warna za to, że powiedziałeś, że jestem dzieckiem. Sprawdź po lewej stronie ile mam lat. W WoWa nie gram bo mi się znudził.

Na GW nie narzekam tylko mi się nie podoba (może dlatego, że grałem w niego codziennie po 15 godzin i mi się znudził) Wszystkie gry prędzej czy później się znudzą nawet Tym maniakom. \/

Ostatnio edytowany przez Meryba - 08-08-2007 o 10:41.
Meryba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-08-2007, 01:49   #1179
Bakura
Użytkownik Forum

Bakura's Avatar

Domyślny

@up

Typowa wypowiedź dziecka Wow-a, jeśli masz zamiar narzekać na GW to zmień temat.

stary 08-08-2007, 14:00   #1180
<8>Borys<8>
Użytkownik Forum

<8>Borys<8>'s Avatar

Data dołączenia: 19 02 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Właśnie skończył mi sie trial i uznałem ze ta gra jest świetna ale się okazało że w całym Śląsku jej nie ma w sklepach, i właśnie sie zastanawiam czy gdybym do factions wpisał kod dostepu z proph to bym gral w proph?? a i są strony z kodami do gw (płatne ofk) bo ja nie mogłem znaleść, mógł by ktoś pomóc plx
<8>Borys<8> jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania