|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Witam,
Ściągnąłem grę z torrentów : F1 Challenge 2007. Chciałem ją odpalić, ale nie znalazłem ikonki, ale to mniejsza. Próbowałem uruchomić konfigurator grafiki, ale gdy go uruchomiłem, gra powiadomiła mnie, że nie mam sterowników do karty graficznej. Ściągnąłem dwa różne sterowniki, pierwszy zaciął się w połowie, twierdząc, że nie jest dostosowany do mojej karty (na stronie pisało że jest), a drugi sterownik, rzekomo nie mógł odnaleźć sterownika. Nic z tego nie rozumiem... Moja karta : nVIDIA Geforce 4 MX 440SE with AGP8X Bardzo bym prosił kogoś, by znalazł mi takowe sterowniki, ja już mam dość...
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 1. Kup oryginał
2. Jezeli nadal nie działa patrz punkt pierwszy Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 08-08-2007 o 20:31. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gdybyś nie zauważył, to nie chodzi o grę, tylko o sterowniki. Znajomemu działa bez zarzutów, a mi nie, bo nie mam sterowników, i nie wiem skąd je ściągnąć. Jak chcesz korzystać z tego forum, naucz się łaskawie czytać, bo widzę, że nie najlepiej Ci to wychodzi.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Aurea
|
![]() Co nie zmienia faktu że sciągnełeś to z internetu (czyli zdobyłes nielegalnie)
więc... skasuj chociaż to że sciągnełes przez torrent... -.-
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Zomg !! Na niej prawie nic nie chodzi >.>
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak to na niej nic nie chodzi?
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() na pewno zdoiles stery do 440se? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Szczerze to na dwójce działa więcej niż na czwórce,. Osobiście uważam tego Geforce'a za największy niewypał tej firmy.
Porada: zmień kartę, albo przeszukuj dalej sterowniki. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Co wy macie do tego GeForca?? Miałem go i mogę śmiało powiedzieć że większość gier jakie przewinęły się przez moje łapki chodziło bez większych problemów. Gorzej z ilością FPS'ów w pewnych momentach, ale ja jestem cierpliwym człowiekiem. Prawdą jednak jest że ten GeForce jest gównianą kartą graficzną.
Ale jeśli ktoś nie miał słabego kompa ciężko będzie mu zrozumieć że z takiego kompa można naprawdę wiele wyciągnąć. A poza tym miałem w niektórych grach bullet time'a długo przed wyjściem max payne'a ;p Co do sterów to masz je tutaj: Dla win98: http://download.nvidia.com/Windows/8...x_english***** Dla Xp'ka: http://pl.download.nvidia.com/Window...onal_whql***** Linki podałem tylko z sentymentu dla tej karty graficznej. Naucz się korzystać z mózgu to następnym razem nie będziesz musiał zakładać debilnych tematów. I pomyśleć że wystarczyło wejść na stronę główną Nvidii. Jak ty sobie potem w życiu poradzisz. Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 09-08-2007 o 04:23. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() @Up
Jak ci się uda odpalić jakąkolwiek grę wymiatającą shaderów to będzie coś..