![]() |
#9741 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Omg, Karpik skończ najlepiej bo to już żałosne jest.
![]() ![]() ![]() @Karpik Hmm pomyślmy, po co dajesz SS'y z skillów 40+? Ja na moim z 40 na 50 wbijałem 1 dzień i nie dawałem co 1h SSów, żeby się popisac Eq, które i tak nie jest wybitne. Po za tym hmm jak to było>? "Ss na prośbe kumpla" << żałosne widać, że chcesz się pochwalić swoim eq i tyle. Gratki dla All Pozdro Baxiu ![]() ![]() Ps. Skończmy na forum się kłócić. Najlepiej na Tibii, szkoda temat smrodzić.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 09-08-2007 o 02:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9743 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 57
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Dave_plx - 09-08-2007 o 03:05. Powód: Literówka :p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Płock
Imię: Roj
Profesja: Royal Paladin
Gildia: No Justice
Poziom: 106
Skille: 95/81
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() a to jest tak zwane sterootypowe myslenie ze jedna z nielicznych dziewczyn udzielajacych sie w tym temacie to mozna po niej cisnac i ona sie nie odgryzie.. ehhh
to troszke ode mnie ;d ![]() ![]() ![]() ![]() no znow mnie jadzia straszy, na pomoc ratunku.. zal juz do mnie z nozem przyjezdzal hehe xD pozdro dla demonic polands \o/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9746 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Ozorków
Imię: Karpik Knight
Profesja: Knight
Poziom: 26
Skille: 73/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
P.S. Nikomu nic nie udowadniajac pogarszasz sprawe jeszcze bardziej, niz piszac pare slów. @BAx - nie musze sie popisywac eq, poniewaz pokazywalem je juz duzo wczesniej. Tak jak mowilem, pokazuje je aby ss nie byl pusty. Dlaczego daje ssy? Dave juz napisal. Temat jest w Multimediach, nie jest forum do dysklusji, lecz jesli ktos na mnie napisze negatywny post, moge go zkomentowac. Co do ss, nawet jesli mailbym 1 lvl i awansowal bym na 2, to nie mozesz zakazac mi ani wstawiania ss'ów do tego tematu bo mam takie prawo, nie mozesz skasowac tego posta bo nie jestes moderatorem. Musisz to przecierpiec. @Do wszystkich Jesli komus sie nie podoba, ze pisze "denne i zalosne posty" to napiszcie do Cam~ zeby przestala pisac swoje, jeszcze przez nikogo nie opisane durne i idiotyczne posty to nie bede mial prowokacji do napisania nastepnego i napisala do mnie na priv gdzie moze sie tam zblaznic do reszty. Dziekuje @Dekoz_ - przeczytaj sobie /\ i moze cos z tym zalatwisz ^.- Cisne po niej, bo Ona tego chce, i pisze te kolejne posty tylko po to, zebym ja odpisal, i zeby Ona skomentowala kawalek i mysli "ze jest kul" i ze 14 latek nie moze dopiec 16 latce bo jest 2 lata rozwoju do tyu. Cos z nudnych ssów, 3 m lvl na 9 lvlu ( O znowu eq, nie zmienilo sie woooooo chyba zaraz sie posikam takie dobreeeee a maj gad chyba sie podniieeecaaam....) ![]() P.S. Kazdy kto mowi, ze to zalosne jest, bezsensu itp, niech postawi sie na moim miejscu. Ona chce pokazac, ze ma racje chodz jej nie ma. A ja mialbym odpuscic? Nie dziekuje. Dlatego -> jak ona skonczy, podda sie, zrozumie, ze jej prawda do gór*o prawda, to i ja, z (checia) skoncze. P.S.2 Jesli chcialbym sie chwalic eq, wstawil bym je sobie do avatara, wziol do podpisu i jeszcze sam Bóg wie gdzie bym je jeszcze zamiescil. P.S. 3 Do kumpli Cam~. Nie jest mi zazle, ze bronicie kolezanke, ale jesli chcecie/napisaliscie posta, ktory bedzie JĄ BRONIL, to raczej odpusccie sobie, bo Ona nie ma racji, a wasz post pokaze tylko "obraziles kolezanke, masz hanta gag;jads;gasgadsasg;hatwpoej" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
|
![]() Tłumaczysz się jak małe dziecko - Jak się komuś nie podoba, to mówcie do Cam~ bo to przez nią. Żal.pl
@edit Edytuje posta bo od tego jest edycja tumanie i moge sobie jej uzywac kiedy chce; D Jesteś przykry, masz 14 lat, a piszesz takie "oficjalne" posty, odpisujesz na moje po 20 minut. Ja to robię finezyjnie, nie tak jak Ty, ja jeszcze jestem młoda i się ciesze życiem. Huhuhuh ; D Ostatnio edytowany przez Camoorcha - 09-08-2007 o 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() trudno udawać mądrzejszego po lekkiej wtopie ale ok
![]() coś starego: ![]() @down ta, roxor. Powiecie mi co to znaczy "kłutnia", bo nadal nie wiem czy to nie jakieś wyzwisko? Ostatnio edytowany przez Piotrek~ - 09-08-2007 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9749 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Zakow Pany
Imię: Guard Denin
Poziom: 97
Skille: 90/91
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() Gz all (przestancie pierdolic i dawajcie ss bo 1000 coraz blizej ![]()
![]() |
#9750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
Imię: Grubszyy Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 99+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9751 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Grub88 - 09-08-2007 o 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9752 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Grub88 - 09-08-2007 o 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9753 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Grub88 - 09-08-2007 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9754 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9755 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Nowa sól
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master Tresor
Profesja: Sorcerer
Poziom: 52
Skille: 100\100
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Chcial bym sie pochwalic moim dlugim oczekiwaniem na bossa minosów
![]() I prezencik za to oczekiwanie: ![]() I tutaj jeszcze adv mlv z wczoraj ![]() I Lv po ubiciu ~Fox'a ![]() Pozdro Yours ~Tresor
16:53 Asseib Othorigo [26]: ja gram w tibie 3 lata 16:53 Asseib Othorigo [26]: ja moge cie znalesc na rl 16:54 Asseib Othorigo [26]: jeszcze mam brata kulturyste 16:55 Master Tresor [40]: kurwa zal.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#9757 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Gratki, ja tam siedzialem raz caly tydzien i nic ^^
@ Karpik jestes zalosny ![]() ![]() Cos starego, ale zeby nie bylo ze bez ss'a... az lezka w oku sie kreci... :| ![]()
![]() |
#9758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: Ziemia
|
![]() @tresor jeszcze raz gz
![]() teraz maly lot z wrl ![]() zostalo 2% do lvl'a ale zabraklo explo ;/
![]() |
#9760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Plock
Imię: Bakuseq
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Momento Mori
Poziom: 105
Skille: 87/61
Poziom mag.: 20
|
![]()
One shall stand, one shall fall... Ostatnio edytowany przez Bakuseq - 09-08-2007 o 19:39. |
![]() |
![]() |